2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Allah yardımcın olsun güzelim. Ağlamamak elde değil ama Allah ne yazdıysa o oluyor güzelim.
Bak bizim hiç problemimiz yok ama olmuyo işte.
İnşallah tez zamanda ikizlerin olur güzelim.

İYİYİM CANIM ŞÜKÜR BİRAZ AĞRILARIM VAR AMA ÇOK BUGÜN GEZDİM ONDANDIR SANIRIM...SENİ SORMALI SEN NASILSINN BAK BEN SENDEN DAHA BAĞIMLI OLMUŞUMM YATMAM GEREKİRKENN BEN HER DK BURDAYIM YAHUUU:mymeka::mymeka:

iyi geceler civciv cim niye çok geziyon bakem hııı ..kendini yorma demedimi dr un sana hııı ...bebişin gelince çook yorcek seni bu günleen kıymetini bil mecbur olmadıkça evden çıkma dinlen gitsin valla kısss....gelsin o bebiş bakem bööle gezcenmi hep evde oturcan ona bakcen...Şeniz

bu arada civcivim şüphelide kim ??....kimden şüphe ediyon kısss....ayyyyyyyyyyy bu kıs beni salak etçek yaww.. laelaelaelaelae kafamçokkarıştı

KISS ONLAR GELSİNDEEE BEN EVDE OTURMAYA RAĞZIYIM AMA KESİN ONLARDA ANALARI GİBİ GEZGİNCİ OLURR NAPAYIM CANIM ÇATLADIM 1 HAFTADIR EVDE HEM KURBAN OLDUĞUM ALLAHIM VERMEK İSTEDİKTEN SONRA HER TÜRLÜ VERİR BENCE 12 GÜN BOYUNCA YATMAKTA ÇÖZÜM DEĞİLyerimsenibenyerimseniben

haklısın canım sana aynen katılıyorum,ben hep yatmıştım noldu hep negatif hep negatif bitürlü positif göremedik....benim nete girmemem sana iyi gelmiyo ıııhh gelmiyo valla hemen ruh hali şüphlenmiş AAaaaaaaaaaaa yanlışmı görüyooommmm:çok üzgünüm:

dün giremedim diye öldüm öldüm,kocamda maçta açtım bi hevesle kimseler yok(yanlış anlama sözüm meclisten dışarı)bu arkadaşlar bol bol çalışmalar mı yapıyorlarda yoklar mı acaba ne dersin civcivim hıı...??..

:roflol::roflol::roflol: AYYY DELİİİ SENİİ YAPIYOLARMIDIRR KISSS :roflol::roflol: KISS BEN ŞU AN EŞİMLE KAVGA EDİYORUM KAYNANAM YÜZÜNDENN BURDAN SANA GÜLÜNCE KENDİ ÜSTÜNE ALINIYORR ONA GÜLÜYOMM SANIYORR DUR BENİ GÜLDÜRMEE CİDDİYETİMİ KORUYAYIMM:roflol::roflol:

sen hamiş hamiş bide gavgamı ediyon kısss..aaaaaa hem bana da yetişiyon valla bravo kısss.. ama kızma kaynanana kimseye kızma sinirlerini aldırmış say bu aralar.. tahlil sonucunu alıp ben hamişim istediğimi yaparım deyip haklarsın o zaman kimi istersen az sabret kaldı accık...

HİÇ SORMA VALLA CANIMM OKADAR STRESE GİRMİŞİM Kİİ TAM TERSİNE SİNİR TOPUNA DÖNMÜŞÜMM HEE ...HEM KAYNANA UZAK BİRAZ KOCAYA PATLIYORUM BEN DREK GELMİŞ BANA ANASINI SAVUNUYOR YAWW NE MADDİ YANIMDAA OLDULAR NEDE MANEVİ BAK 7 GÜN GEÇTİ TRANSFERDEN HALA Bİ GEÇMİŞ OLSUNA GELMEDİİ GELDE ÇATLAMA DİMEE :roflol::roflol:

haklısın canım bende bu gün az daha patlıyodum aynı sorundan kendimi zor tuttum .hadi başka sorunları var diyorum ama bizimde yanımızda olmaları lazım canım lafta yanımdaymış gibi görünüyo ama hiç değil hiç hissettirmiyor bana bunu..olsun sağlık olsun napalım nasıl istiyolarsa öyle yapsınlar.ben genede ağzımı açıp bişey demiyorum ..sen öyle yap diyemiycem canım nasıl rahat ediceksen öyle yap öyle davran önemli olan sensin boşver gelende gelmeyende sağ olsun..kocana çaktırma uygun bi zamanda hakla gitsin..

ruhalim nası güzemiii....taktı gene deme sakın haaa...hani gene değiştir demicem de....benimki odan nası görünüyo diye sorem dedim.....

ruhalim nası güzemiii....taktı gene deme sakın haaa...hani gene değiştir demicem de....benimki odan nası görünüyo diye sorem dedim.....

ben 8 senedir içimde tuta tuta kendimi deli ettim be canımm çaktırmıyım diyorum ama insanın sabrı bi yere kadar hadi yine susardımm ama bana savunması çileden çıkarıyor beniiKötü KazenKötü Kazen bu arada ruh halinn süperrrr :roflol::roflol:

kızlar bende geldım bakıyorumda ucmuşunuz kız gülmede kocan sinirli sansın hehe

seherim hoşgeldin canım,kıs civcivim kıs gene kızgın oldun ya ama ben bu hallere gızıyom yaa neşeli ol mutlu ol relax ol ama böle tuhaf şeyler olma..

:roflol::roflol::roflol: ay hiç sorma canımm yaa hep bu cadı yüzündenn olduuuu

sizin kaynanalarınız sormuyo dıye kızınıyonuz bende tüp bebek yaptırcamı bıle söylıyemıyorum gızlı yaptırıyom sankı başkasından yaptırcam tövbe tövbe Kötü Kazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…