selam arkadaşlar daha önce başka formlardaydım ama son 2 gün yaşadığım şoku atlatıktan sonra bu form a gelmem gerektiğini anladım.pazartesi günü eşimin spermlerinin çok az olduğunu ve normal yollardan evlat sahibi olamıcağmızı öğrendik.tabi bu bizim için çok büyük bi şoktu,kendime hala gelemedim.eşimle saatlerce sarılıp ağladık ve o gün fenalaştım tansiyonum 7-4 düştü ölücem sandım.eşimde çok ama çok üzgün.doktorumuz bizimle konuştu ve aşılama bile yapılmasına gerek yok dedi direk tüp bebek ama bizi çok aydınlattı yaşınız genç ve mutlaka evlat sahibi olucaksınız dedi ve tüp bebekte ilk denemede %60-70 şans verdi ki bu çok büyük bi oran dedi.hakkımızda hayırlısı olsun
İYİYİM CANIM ŞÜKÜR BİRAZ AĞRILARIM VAR AMA ÇOK BUGÜN GEZDİM ONDANDIR SANIRIM...SENİ SORMALI SEN NASILSINN BAK BEN SENDEN DAHA BAĞIMLI OLMUŞUMM YATMAM GEREKİRKENN BEN HER DK BURDAYIM YAHUUU:mymeka::mymeka:
iyi geceler civciv cim niye çok geziyon bakem hııı ..kendini yorma demedimi dr un sana hııı ...bebişin gelince çook yorcek seni bu günleen kıymetini bil mecbur olmadıkça evden çıkma dinlen gitsin valla kısss....gelsin o bebiş bakem bööle gezcenmi hep evde oturcan ona bakcen...Şeniz
bu arada civcivim şüphelide kim ??....kimden şüphe ediyon kısss....ayyyyyyyyyyy bu kıs beni salak etçek yaww.. laelaelaelaelae kafamçokkarıştı[/QU:CüvCüv::roflol::roflol::roflol: HAMİLELİKK ŞÜPHESİİ KISS NE OLACAKK BAŞKAAA AYY YİNE BENİ ÇOK GÜLDÜRDÜNN HEE ALLLAHTA SENİ GÜLDÜRSÜNN :roflol::roflol::roflol::roflol:
KISS ONLAR GELSİNDEEE BEN EVDE OTURMAYA RAĞZIYIM AMA KESİN ONLARDA ANALARI GİBİ GEZGİNCİ OLURR NAPAYIM CANIM ÇATLADIM 1 HAFTADIR EVDE HEM KURBAN OLDUĞUM ALLAHIM VERMEK İSTEDİKTEN SONRA HER TÜRLÜ VERİR BENCE 12 GÜN BOYUNCA YATMAKTA ÇÖZÜM DEĞİLyerimsenibenyerimseniben
dün giremedim diye öldüm öldüm,kocamda maçta açtım bi hevesle kimseler yok(yanlış anlama sözüm meclisten dışarı)bu arkadaşlar bol bol çalışmalar mı yapıyorlarda yoklar mı acaba ne dersin civcivim hıı...??..
sen hamiş hamiş bide gavgamı ediyon kısss..aaaaaa hem bana da yetişiyon valla bravo kısss.. ama kızma kaynanana kimseye kızma sinirlerini aldırmış say bu aralar.. tahlil sonucunu alıp ben hamişim istediğimi yaparım deyip haklarsın o zaman kimi istersen az sabret kaldı accık...
ruhalim nası güzemiii....taktı gene deme sakın haaa...hani gene değiştir demicem de....benimki odan nası görünüyo diye sorem dedim.....
kızlar bende geldım bakıyorumda ucmuşunuz kız gülmede kocan sinirli sansın hehe
:roflol::roflol::roflol: ay hiç sorma canımm yaa hep bu cadı yüzündenn olduuuu
sizin kaynanalarınız sormuyo dıye kızınıyonuz bende tüp bebek yaptırcamı bıle söylıyemıyorum gızlı yaptırıyom sankı başkasından yaptırcam tövbe tövbe Kötü Kazen
seherim hoşgeldin canım,kıs civcivim kıs gene kızgın oldun ya ama ben bu hallere gızıyom yaa neşeli ol mutlu ol relax ol ama böle tuhaf şeyler olma..
sizin kaynanalarınız sormuyo dıye kızınıyonuz bende tüp bebek yaptırcamı bıle söylıyemıyorum gızlı yaptırıyom sankı başkasından yaptırcam tövbe tövbe Kötü Kazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?