2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

kızlar hepimizin tedavileri hayırlı olsun inşallah hepimiz güzel sonuçlar alır güzel haberlerimizi veririrz .arkadaşlar haftasonu çanakkaleye şehitliğe gittim anlatacak kelime bulamam size çok farklı duygulardı o duygları herkesin yaşamasını isterdim benim içinde iyi oldu tedavivnin başında güzel bir ziyaret ve tatil. ORADA HEPıMıZ ıÇıN BOL BOL DUA ETTıM.ıNŞALLAH RABBıM KABUL DER BıZLERDE YAVRULARIMIZI SAĞLIKLI BıR ŞEKıLDE KUCAĞIMIZA ALIRIZ BıZLERDE BAŞKALARIN ÇOÇUĞUNU DEĞıL KENDı YAVRUMUZU SEVERıZ,KOKLARIZ... ıNŞALLAHHH

[Sevgili Melilayda

temiz ve ciddi çalışan bi yere gitmelisin nerede olmuştun ?? Bir de sıkı beslenip de bu ayın hemen arkasından doğal denesen Üzüm çekirdeği extresi solgar ın female complex aslan pençesi çayı gibi şeyler bir de kirli havadan uzak kalıp da denesen diyorum Stres yapmamayı da unutma Hem de üzülme artık bol bol dua et gelir o

Kızlar bugün transfer oldu da ama ben yine zıp zıp dolaşıyorum yatmalı mı yoksa Dr yatmana gerek yok dedi ben mi yanlış anladım acaba ??

canım normal evet çünkü aynı şeyler bende de oldu. eve gelir gelmez kustum ağrılarım bugüne kadar vardı ama ne hikmetse transferden sonra ağrı falan kalmadı.

Simgecim ne zaman oldun transfer nedere ? Ben bugün itibariyle oldum iki tanecik bakalım Allah hayırlara çıkarsın bekliycez evet evet benim de ağrım kalmadı bugün ama toplama günü bi felaketti

selam arkadaşlar
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz ve tedaviniz hayırlı uğurlu olsun...
Benim c.tesi günü histeroskopim çekildi.3.tüp bebek aşamasına girmeden birde rahimden emin olalım dedi doktor.Rahim içi güzel temiz herhangi bir yapışıklık yok ancak bir iki yerinde beyaz gibi leke var dedi.Para alındı patolojiye gitti.Hayırlısınla iyi sonuçlar bekliyoruz.Gerçi doktor kötü birşey demedi ama yinede sonucu alalım dedi.
Eğer temiz sorunsuz olursa o zama 23 hazıranda doktora gidip lucrin iğneme başlıyacağım...
Hayırlısını allahtan dilemekten başka birşey yok...
Çok dua edin sevgiler....

2009 papatya,inşallah patoloji sonucun temiz çıkar,sonuda bebekle sonuçlanır......

Papatya40,transferin hayırlı olsun canım,inşallah ikiside tutmuştur

bulut83,yapmış olduğun dualar için teşekkürler canım...Allah kabul etsin

kıslarrrrrrrrrrrr neredesiniz sıcaklardanmı bunaldınız evden kaçıp gittiniz hiç biriniz yoksunuzzzzzzzzzzzz
gülyüzlüm sen nasılsın nasıl gidiyor

yumurtlama sorunum var benim.Denesemde zor ama allahın bileceği bişey tabiki. Fertijinde yaptırdım. pozitif çıktı diye umutlandım ama aynı yere mi gitsem yoksa değiştirsemmi bilemiyorum. Çok mutlu ve neşeli biriydim ama hayattan hiç zevk almıyorum artık. Sanırım depresyondayım.Çok dua ediyorum hem size hem kendime ama vardır bundada bir hayır.

Papatya 40 canım yat lütfen, tamam dua ediyoruz allah ömür verirse olacak diyoruz ama bize düşende tedbiri almak.Bende ilkinde hiç yatmadım ama tevekkülde bize düşeni yapıp sonra allaha bırakmalıyız. Umarım allahım gönlündekini kollarına verir inşallah

kızlar merhabalar benimde yarın test günüm çok korkuyorum gerci 9.gün yaptığım idrar testinde 2 çizgi silikte olsa çıktı biryandan umutlanıyorum bir yandan da hiç bir belirtim yok aksi gibi adet olacam sanıyorum offf bana ne olur dua edin

kızlar bugün moralim çok bozuk .herkers tek tek istanbulu teek ediyor.bugünde annemler gitti tatile 2ay daha yoklar .arkadaşlar canım sıkıldığında dertleşeceğim kimse kalmadı. herkes tatil yaparken bizler hastanelerde bir umut için uğraşacağız. allahım emeklerimizi boşa çıkarma tedavilerimizin sonucunu olumlu eyle bizlere bebeklerimizin güzel haberlerini ver aminnnnnnnnn:gitme:senağlamasenağlama

niye kız biz burdayız yaa....aşk olsun sana .....ben herzaman seni dinlerim arkadaşım sen merak etme.......hem biz bebişlerimizle gidicez tatile boşver.........

canımcım 2 çizgide silikte olsa çıkmış,bence bu iş tamamdır...inşallah bebişlerin sana sımsıkı sarılırlar...:Saruboceq:

Canımcım kaç yumurta transfer edilmişti sana,kaliteleri nasıldı???fertijin iyi bir yer diye duyarız,doktorunu seviyor onlara güveniyorsan devam et derim,çünkü onlarda seni tanıyorlar,başka yere gitsen sil baştan olacak herşey,

slm benim bugün tahlil günümdü ama sonuç negatif çıktı çok mutsuzum sizinle paylaşmak istedim nasıl atlatacam bilmiyorum psikolojim çok bozuldukafamçokkarıştı

canımcım çok geçmiş olsun,moralini bozma demekle olmuyo ama kendini iyi hissettiğin ilk anda tekrar başla canım,yılmak yok yola devam...

canımcım benim de canım iki günden beri çok sıkkın,ben de senin gibiyim,ailemin hepsi tatile gitti,hatta onlara duygu sömürüsü yapıyorum,beni burda tek başıma bıraktınız diyorum...:gitme:kardeşimin yemin töreninene bile gidemiyorum...bende yarın dr.gidip Allahın izniyle tam anlamıyla tedavime başlayacağım,iğnelerim yarın başlar...duanıza ihtiyacım var kızlar....

kızlar dün doktora gittim bebişimi gördüm opuyorumnanaktan 10 mmcik :CüvCüv: kalbide pıt pıt atıyor senağlama ... Allah sonuna kadar sağlıkla gelişmesini nasip etsin... isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu... Herkes evlat sahibi olsun...:Saruboceq:

canım benim allah tamamına erdirsin inşallah, ne kontroller var önünde hepsine aynı şevk ve heyecanla gitmen dileğimle... hadi bakalım yavaş yavaş büyüsün mercimekcik kaydirigubbakcemile3

hayırlısını versin allahım, ama stres yapma belki de tutunma şansını azaltıyor olabilirsin, dua et bol bol , güzel allahım elbette hayırlsını bilzere de verir ben çok inanıyorum duanoın gücüne..

Kızlar bugün transfer oldu da ama ben yine zıp zıp dolaşıyorum yatmalı mı yoksa Dr yatmana gerek yok dedi ben mi yanlış anladım acaba ??

güzelim yat allah aşkına.. hayatımızın belki de en kritik zamanları bunlar, boş ver şimdi ev işini temizliği yok yemegi.. vallahi ben evi şey götürse umurumda degildi, kocama da söyledim, haklısın o kadar zahmet, para, manevi sıkıntı ne var 2 hafta pis kalsın dedi çıktı işin içinden.. sen kendine bak herşeyden evvel.. ama 24 saat de yatalak olmak zorunda degilsin ben ilk 3-4 gün yatmış sonra ev içinde dolaşarak hafif işlerimi de yapmıştım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…