2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

arkadaşlar 942 .sayfadaki olayı herkes okusun çünkü okadın hiç bir şey bilmeden geldi ve başardı onun yaşadıkları örnek olsun ve yaptıkları

bulutcum
sen ebeyi mebeyi bırak, kimseye de kulak asma, sıkıntıyı çekerken senle mi çekiyolar ki akıl veren çok oluyor diğer her konuda.. biz de duyduk buna benzer şeyler, sen tıbbı ve bilimsel bir yola girmişsin şu aşamada geri dönme sakın... bunun yanına bol bol dua ile desteklersin, dağa taşa can veren allahım bize de verir merak etme sen...

ne ebesi yaaaaa , durup durup güldüm çok afedersiniz yani !!????

biv hoşgeldin canım nasılsın nasıl gidiyor

hoşbuldum canım şimdilik iyi gidiyor yaramaz bişey yok.bugun kontrolüm vardı 5 tane yumoşu büyütmek için uğraşıyoruz:) cumartesi kontrolüm var sen nasılsın bu arada epeydir girememiştim hepinizi çok özledim:1hug:

canımcım benimde ikinci denememde yumurtlarım toplandıktan sonra o gün anesteziden uyanınca çok ağrım olmuştu ama o günü atlattıktan sonra geçmişti,bende o zamanlar miyom vardı,belkide yumurta toplanırken ona denk geldi belki ondan o kadar ağrım olmuştu,sendede böyle birşey olablirmi acaba??çünkü normalde ağrısız bir işlem...çektiğimiz bu acıları bebeğimizi kucağımıza alınca unutacağız...

canımcım bende 3.denememi yapmak üzereyim,farklı yerlerde yaptırdığımız için merak ettiğim şeyler var,sana hangi ilaçları kullandırıyorlar???

Allah gönlüne göre versin canım...inşallah doğduğun gün senin en mutlu günün olur

herşey rast gitsin inşallah biv cim..güzel haberler bekliyoruz...

gülyüzlüm slm tatlım ben hacettepedeyim.menagon ile başladık bu sefer cetrotide isimli bir iğne daha var.oviterelli ve crinon jel var birde bu sefer bayağı farklı oldu protokolüm bakalım hayırlısı olur inşallah
sevgiyle...

kızlar var mı benim gibi anadelikafaduldensağda 21 sol yumurtalıkta 26 tane yumurta vardelikafadulden....ohss bekle beni ben yine geliyorum galiba:umursamaz:

herşey rast gitsin inşallah biv cim..güzel haberler bekliyoruz...

asıl güzel haberler sende nasıl gidiyor cinsiyetimiz ne zaman belli olacak acaba yada oldumu ben çoktandır girmediğim için geçmişleride okumadım bu yüzden bilgi sahibi deyilim teyzesi olarak merak içindeyim :CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

kızlar herkeslere merhabalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
arkadaşlar eşim bana arabanın süprizinden sonra dün akşam beni haftasonu kısa bir tatilegötüreceğini söyledi çanakkaleye ordanda izmire geçeriz dedi süpriz yaptı kızlar buna çok ihtiyacım vardı bana bu tatil kısada olsa tedavimin başında çok iyi gelecek nasıl olsa iğnelerimi kendim yapıyorum okonuda sorunum yok inşallah tedavimin sonucuda bebişlerimin haberini alarak sonuçlanır AMıNNNNNN

bizde özledik seni ihmal etme buraları klava: herşey yolunda gider inşallah... 5 umoş büyür,3 tanede bebiş alırsın..9 ay 10 gün sonrada bunları doğurursun İNŞALLAHHHHH...zemuszemus
ben 7 haftalık hamişim canım...2 tedaviden sonra normal yoldan hamile kaldım kaydirigubbakcemile3 eşime doğum günü hediyesi oldu.... haftaya kontrolüm var bakalım... inşallah herşey yolundadırda bende güzel haberlere devam ederim...opuyorumnanaktan

sdsmtciğim eşine verdiğin doğum günü hediyesini inşallah ben de bu tedavim sonucunda alırım doğum günü hediyemi 16 temmuz yeniden doğduğum gün olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar bizim apartmanda oturan daha 10 aylık gelin var ve üç gün önce doğum yaptı.yanına gittim kendisi 18 yaşında ona nasıl imrendim anlatamam bende yavrumu alırmıyım kucağıma dedim .kızlar ufaklığa fısıldadım sana arkadaş gelmesi için dua et dedim inanmazsınız bana gülümsedi sanki üzülme yakında seninde benim gibi bir yaramazın olacak der gibi

sdsmtciğim eşine verdiğin doğum günü hediyesini inşallah ben de bu tedavim sonucunda alırım doğum günü hediyemi 16 temmuz yeniden doğduğum gün olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşallah canım.... belki kimimiz şuan hamile olabiliriz ama seni çok iyi anlıyoruz... çünkü senin yaşadıklarını,tedavi süreçlerini hepsini bizlerde yaşadık... hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz....

sdsmtcanım ben bulut 3 aylarda olduğumuz mübarek günlerde bizler için bol dua et hamilelerin duaları daha çabuk kabul olur derler
bu yollardan geçip hamile kalan arkadaşlar bizler için çok dua edin bizlerde bu sıkıntıları atlatıp kavuşalım bebişlere :Saruboceq::Saruboceq:

kızlar var mı benim gibi anadelikafaduldensağda 21 sol yumurtalıkta 26 tane yumurta vardelikafadulden....ohss bekle beni ben yine geliyorum galiba:umursamaz:

çok iyi bir gelişme canım...hadi hayırlısı sonu bebişle sonuçlanır inşallah:Saruboceq:

tütütütüttü maşallah maşallah daha ne olsun....
canım at kafandan şu ohss derdini... illa olacak diye bir şart varmı?? bence olmayacak... görde bak...

tütütütüttü maşallah maşallah daha ne olsun....
canım at kafandan şu ohss derdini... illa olacak diye bir şart varmı?? bence olmayacak... görde bak...

inşallah tatlımmmmmmmmmmmmm inşallahhhhhhhhhhhhh....
sen nasılsın ankarda mısın hala??yağen üzüyor mu seni kendine ve ona iyi bak opuyorumnanaktan

inşallah tatlımmmmmmmmmmmmm inşallahhhhhhhhhhhhh....
sen nasılsın ankarda mısın hala??yağen üzüyor mu seni kendine ve ona iyi bak opuyorumnanaktan

ben iyiyim canım hiç üzmüyor teyzesi hiç bişey hissetmiyorum hiç bir şikayetim yok inşallah bu şekilde sonuna kadar herşey yolunda devam ederiz... maalesef ankarada değilim canım gecen hafta sonu eşim almaya geldi :gitme: ben döndüm sen ankara ya geldin.. .devir teslim yaptık yani kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…