biv hoşgeldin canım nasılsın nasıl gidiyor
günaydın arkadaşlar dün benim yumurtalar toplandı. 15 yumurtta almışlar 3 boş çıkmış. 12 yumurtanında 8 tanesi döllenmiş. yarın da kaç tane embriyo oluştuğu belli olacak. ağrılarımdan sevinemiyorum bile. oturamıyorum yürüyemiyorum transfer gününe kadar geçse bari. eğer 1. kalite olursa 5.günü bekleyecekler eğer olamazsa hafta sonu yapacaklar. allahtan herşeyin hayırlısı
bulut kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah herkese....ben 3. denememi yapıcam iğnelerimi vuruluyorum bakalım yaşayıp görücez neler olduğunu inan bana yaşadıklarının aynını başka şekillerde bizlerde yaşıyoruz ama burası öyle güzelki insan suratı asık kalamıyor çünkü burda herkes bir diğerini anlıyor ve biliyor kiiiii her kötü şey geçiyorrrrrrrrrrrrrrrr...ben 3. olmasına rağmen çoğu zaman stres içine giriyorum ama biliyorum ki ne olursa olsun hepsi geçiyor ve hayta devam ediyor o yüzden Allaha bırak tabiki stres yaşıcaz ama unutmucaz hepsi geçicekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
sevgiyle...
kızlar tedaviye başladım ve ultrason ,toplama işlemi, transfer ve 12 gün sonuçu aldığım zaman= DOĞUM GÜNÜM YANİ BU UZUN YOLUN SONUNDA TEDAVİNİN SONUCUNU ÖĞRENDİĞİM GÜN BENİM DOĞUM GÜNÜME GELİYOR
rabbim inşallah doğduğum o günde bana bebişlerimin benimle beraber olduğunu nasip eder
kızlar bol bol dua edin ne olursunuz doğum günümde tekrar güzel haberlerle doğmak nasip olsunkaydirigubbakcemile3zemuszemuskaydirigubbakcemile5
hoşbuldum canım şimdilik iyi gidiyor yaramaz bişey yok.bugun kontrolüm vardı 5 tane yumoşu büyütmek için uğraşıyoruz:) cumartesi kontrolüm var sen nasılsın bu arada epeydir girememiştim hepinizi çok özledim:1hug:
herşey rast gitsin inşallah biv cim..güzel haberler bekliyoruz...
hoşbuldum canım şimdilik iyi gidiyor yaramaz bişey yok.bugun kontrolüm vardı 5 tane yumoşu büyütmek için uğraşıyoruz:) cumartesi kontrolüm var sen nasılsın bu arada epeydir girememiştim hepinizi çok özledim:1hug:
bizde özledik seni ihmal etme buralarıklava: herşey yolunda gider inşallah... 5 umoş büyür,3 tanede bebiş alırsın..9 ay 10 gün sonrada bunları doğurursun İNŞALLAHHHHH...zemuszemus
ben 7 haftalık hamişim canım...2 tedaviden sonra normal yoldan hamile kaldım kaydirigubbakcemile3 eşime doğum günü hediyesi oldu.... haftaya kontrolüm var bakalım... inşallah herşey yolundadırda bende güzel haberlere devam ederim...opuyorumnanaktan
sdsmtciğim eşine verdiğin doğum günü hediyesini inşallah ben de bu tedavim sonucunda alırım doğum günü hediyemi 16 temmuz yeniden doğduğum gün olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar bizim apartmanda oturan daha 10 aylık gelin var ve üç gün önce doğum yaptı.yanına gittim kendisi 18 yaşında ona nasıl imrendim anlatamam bende yavrumu alırmıyım kucağıma dedim .kızlar ufaklığa fısıldadım sana arkadaş gelmesi için dua et dedim inanmazsınız bana gülümsedi sanki üzülme yakında seninde benim gibi bir yaramazın olacak der gibi
kızlar var mı benim gibi anadelikafaduldensağda 21 sol yumurtalıkta 26 tane yumurta vardelikafadulden....ohss bekle beni ben yine geliyorum galiba:umursamaz:
kızlar var mı benim gibi anadelikafaduldensağda 21 sol yumurtalıkta 26 tane yumurta vardelikafadulden....ohss bekle beni ben yine geliyorum galiba:umursamaz:
tütütütüttü maşallah maşallahdaha ne olsun....
canım at kafandan şu ohss derdini... illa olacak diye bir şart varmı?? bence olmayacak... görde bak...
inşallah tatlımmmmmmmmmmmmm inşallahhhhhhhhhhhhh....
sen nasılsın ankarda mısın hala??yağen üzüyor mu seni kendine ve ona iyi bak opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?