canım benim allah tamamına erdirsin inşallah, ne kontroller var önünde hepsine aynı şevk ve heyecanla gitmen dileğimle... hadi bakalım yavaş yavaş büyüsün mercimekcik kaydirigubbakcemile3
kızlar dün doktora gittim bebişimi gördüm opuyorumnanaktan 10 mmcik :CüvCüv: kalbide pıt pıt atıyor senağlama ... Allah sonuna kadar sağlıkla gelişmesini nasip etsin... isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu... Herkes evlat sahibi olsun...:Saruboceq:
canım okurken en az senin kadar bende heycanlandım . allah yavrunu sana bağışlasın bizlerede o güzel duyguları en kıasa zamanda sağlıklı sıhatli bir şekilde yaşatsın allahım aminnnnnnnnnnnn:Saruboceq:
ayy evet canım yaa haklısın... ama ne güzel her kontrolde değişik heyecan,değişik bekleyişler, her geçen gün acaba iyimi endişesi... opuyorumnanaktan
Anlatılamaz bir duygu... tarifi yok. :CüvCüv: yarın 8 hafta oluyor... 15 gün sonra yine gidicekmişim kontrole... inşallah sonuna kadar herşey yolunda gider...sağlığıyla kucağıma alırım...
bu arada fikrimi söylemem gerekirse seninki cadı olucak.... kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3 içimden öyle geldi... hakkında hayırlısı olsun canım... sağlıklı olsun en önemlisi....
sen ne hissediyorsun yada ne istiyorsun??
kızlar aman boş verin kızı erkeği rabbim sağlıklı bir şekilde versin. o duyguyu tattınız ya yavrunuza kavuştunuz o yeter .belki bana kızarsınız ama insan o zorlukları görüp te yavrusunun varlığının haberini alınca cinsiyet düşünmez sanıyorum biliyorsunuz benim şu an tedavim devam ediyor inşallah tedavimin sonunda yavrum benimle olur beni bırakmaz erkek veya kız fark etmez ogüzel günleri göreyim yeter bana sağlıklı bir şekilde
Simgecim ne zaman oldun transfer nedere ? Ben bugün itibariyle oldum iki tanecik bakalım Allah hayırlara çıkarsın bekliycez evet evet benim de ağrım kalmadı bugün ama toplama günü bi felaketti
kızlar dün doktora gittim bebişimi gördüm opuyorumnanaktan 10 mmcik :CüvCüv: kalbide pıt pıt atıyor senağlama ... Allah sonuna kadar sağlıkla gelişmesini nasip etsin... isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu... Herkes evlat sahibi olsun...:Saruboceq:
çok sevindim senin adına, allahım kucağına almayı da nasip etsin, bizede o günü göstersin inşallah
kızlar günaydın,
yeni tedavileriniz veya tekrar eden tedavileriniz hayırlı olsun, bu da son olsun inşallah biran evvel bebişerinize kavuşmanızı diliyorum. allah yardımcınız olsun herşeyden evvel...
sdsmt canım çok sevindim bebişini görmene:))))))))))))
seranenes bekliyorum haberini:))))))))))))
bende hastaneye gidiyorum umarım güzel şeyler duyarım da sizin güzel haberlerinize bende kendiminkiyle eşlik ederim ya değilse sizinkiler bana zaten güç veriyor:))))))))))))))))))
opuyorumnanaktanzemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?