2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

kızlar günaydın,
yeni tedavileriniz veya tekrar eden tedavileriniz hayırlı olsun, bu da son olsun inşallah biran evvel bebişerinize kavuşmanızı diliyorum. allah yardımcınız olsun herşeyden evvel...

canım benim allah tamamına erdirsin inşallah, ne kontroller var önünde hepsine aynı şevk ve heyecanla gitmen dileğimle... hadi bakalım yavaş yavaş büyüsün mercimekcik kaydirigubbakcemile3

ayy evet canım yaa haklısın... ama ne güzel her kontrolde değişik heyecan,değişik bekleyişler, her geçen gün acaba iyimi endişesi... opuyorumnanaktan
Anlatılamaz bir duygu... tarifi yok. :CüvCüv: yarın 8 hafta oluyor... 15 gün sonra yine gidicekmişim kontrole... inşallah sonuna kadar herşey yolunda gider...sağlığıyla kucağıma alırım...

bu arada fikrimi söylemem gerekirse seninki cadı olucak.... kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3 içimden öyle geldi... hakkında hayırlısı olsun canım... sağlıklı olsun en önemlisi....
sen ne hissediyorsun yada ne istiyorsun??

Son düzenleme:

canım okurken en az senin kadar bende heycanlandım . allah yavrunu sana bağışlasın bizlerede o güzel duyguları en kıasa zamanda sağlıklı sıhatli bir şekilde yaşatsın allahım aminnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Amin canım inşallah... Allah isteyen herkese nasip etsin.... herkesin inşallah son tedavisi olur...

anası kılıklı bir cadı olabilir tabeeekaydirigubbakcemile3
bilmiyorum , hep rüya görüyorum erkek diye ama içimdeki ses kız diyor,
hayılrı olanı versin rabbim ne verirse güzel vericek biliyorum nasılsa..
artık bu aşamadan sonra bir ayrım yapamam, yeter ki sağlıklı olsun.
bugün saat 1 de alıcaz inşallah cevabımızı...
herkese versin inşallah

çok haklısın tabiki önce sağlığı önemli.... ama insan cinsiyetinide merak etmiyor değil :))
bende hep diyorum önce Allah'ın izniyle sağlığı olsun.. ama cinsiyet konusunda içimden geçen kızım olsun isterim... bu sebeptenmi bilmiyorum sanki seninkide kızmış gibi gelbi...
neyse hadi bakalım az kaldı bir kaç saat sonra öğreniceksin... bizede haber vermeyi unutma... opuyorumnanaktan

kızlar aman boş verin kızı erkeği rabbim sağlıklı bir şekilde versin. o duyguyu tattınız ya yavrunuza kavuştunuz o yeter .belki bana kızarsınız ama insan o zorlukları görüp te yavrusunun varlığının haberini alınca cinsiyet düşünmez sanıyorum biliyorsunuz benim şu an tedavim devam ediyor inşallah tedavimin sonunda yavrum benimle olur beni bırakmaz erkek veya kız fark etmez ogüzel günleri göreyim yeter bana sağlıklı bir şekilde

bizde öyle diyoruz erkek kız faretmez sağlığı olsun diye ama yinede insanın içinden geçen bişey oluyor.. .ayrıca öyle düşünme inşallah sende hamile kalacaksın ve ozaman göreceksin.. insan neler düşünüyor neler....

hayır bulutcum neden kızayım , ben farklı badireler atlattım ikiz bebişim vardı birini kaybettim allah yüzüme güldü de bu aşamalara kadar gelebildim. o yüzden dediklerin ilk 3-4 ay benim için de tek önemli olan şey oldu, ama nedense son 1 haftadır heyecan yaptım işte.. vakit yaklaştı ondan herhalde... bilmiyorum bu sabah bir garip kalktım yataktan ööle bir şey işte ....kafam da içim de karışık.. duyduğum an oturacak herşey yerli yerine biliyorum..

canlarım hepinizinki de hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün .sizlere düşen görev bundan sonra benim gibi tedavide olan arkadaşlara bol bol dua etmek .siz gebelerin duası daha çok kabul olurmuş galiba sizler iki kişilik dua ettiğiniz için olması gerek.şu üç aylarda bizlerden dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar... inşallah bizlerde yaşarız o duyguları allahım.

inanın hep ediyorum...hamile olsam da bu topikten ayrılamadım halen, burda tanıdığım çok güzel insanlar sayesinde.. allah hepinizin yüzünü güldürsün.. anladım ki en güzel dua "inşallah hamile kalırsın değilmiş.. inşallah hem hamile kalırsın hem sonuna kadar gider kucağına alırsınmış.." hepimizin o güzleri görmesini nasip etsin rabbim...

arkadaşım serenanes bugün ultrasonum vardı gittim geldim.cmrtesi tekrar istedi gonal fye ve lucrine devam.bu tedavimde ilk tedavimden daha mutluyum çünkü ilk tedavimde benim önceki doktorum beni bu doktora yönlendirdi fakat ilgilenmiyordu bende üzülüyordum her seferinde başka doktor .şimdi her ultrasonuma o geliyor benimle daha çok ilgileniyor.hastaneye gidip ilgilenmezse doktorun saten stres içindsin bide o ekleniyor ama şimdi tedavim güzel gidiyor inşallah sonuna kadar güzel gider bende bebişlerimin haberini alırım

Simgecim ne zaman oldun transfer nedere ? Ben bugün itibariyle oldum iki tanecik bakalım Allah hayırlara çıkarsın bekliycez evet evet benim de ağrım kalmadı bugün ama toplama günü bi felaketti

Canım 13 Haziranda transfer yapıldı bana GATA da. banada 3 embriyo konuldu. 1.kalite olduğu söylendi. doktor en çok 3.gün ve 5.gün yapılan transferlerin daha çok tuttuğunu söyledi. hayırlısı olur inşallah. ama ben çok rahatım hiç aklıma bile gelmiyor. 2 gün yattım sadece sonra normal hayatıma döndüm

çok sevindim senin adına, allahım kucağına almayı da nasip etsin, bizede o günü göstersin inşallah

sdsmt canım çok sevindim bebişini görmene:))))))))))))
seranenes bekliyorum haberini:))))))))))))
bende hastaneye gidiyorum umarım güzel şeyler duyarım da sizin güzel haberlerinize bende kendiminkiyle eşlik ederim ya değilse sizinkiler bana zaten güç veriyor:))))))))))))))))))
opuyorumnanaktanzemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile3

Allahım inşallah kucağına aldığın gün bugünkünden daha mutlu olursun:Saruboceq:

kızlar günaydın,
yeni tedavileriniz veya tekrar eden tedavileriniz hayırlı olsun, bu da son olsun inşallah biran evvel bebişerinize kavuşmanızı diliyorum. allah yardımcınız olsun herşeyden evvel...

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canımmmm nerelerdesin sennn.... ankaraya gidip tedaviye başlayınca unuttunmu yoksa bizi (( şaka şaka ... sen güzel haberler al, Allah'ın izniyle bebişlerinede kavuş.. nasıl gidiyor nasılsın..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…