2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

arkadaşlar merhaba bugün benim tranferim oldu. çok iyi kalite 3 tane embriyo koydular. heyecanla 25 haziranı bekliyoruz şimdi. birde üçüz oluyormu

kızlar bende bugün ultrasona gittim gonal f iğnesine başladık . simge arkadaşımada hayırlı olsun bütün herkesin tedavisi olumlu sonuçlanır inşallah AMıNNNNNNNNNNN:Saruboceq:

papatyacığım benim dr bülent bey bende ilk ultrson için cmrtesi gidecem senin sorunun ney kaçıncı denemen benimki açıklanamayan infertilite 2. denememiz olacak

sevgili Bulut
Sorunum yaş olsa gerek 43 yaşındayım da ondan . Bugün 2 yumoş toplandı ama çok ağrı m oldu belki çok gezdim diyedir bir de kustum ilk saatlerde ne yesem midem kötü yani şaşırtıcı biçimde ama normalmiş bakalım pazartesi ne haberler gelecek Ultrasona girdin mi ? Sonuç ne oldu

canım normal evet çünkü aynı şeyler bende de oldu. eve gelir gelmez kustum ağrılarım bugüne kadar vardı ama ne hikmetse transferden sonra ağrı falan kalmadı.

arkadaşlar bhcg değerim 4,5 düşmüş.'. denememde malesef hüsranla sonuçlandı. önce pozitif olup sonra düşmeside çok üzüyo insanı.

papatyacığım bende 40 yaşındayım, bizim işimiz dahada zor ama halaa umut var. Benim 2. denememde olmadı umarım seninki olur.

arkadaşlar bhcg değerim 4,5 düşmüş.'. denememde malesef hüsranla sonuçlandı. önce pozitif olup sonra düşmeside çok üzüyo insanı.

canım benim çok üzüldüm ya...kısmette yokmuş demekten başka söyleyecek birşey bulamıyorum.....

arkadaşlar merhaba bugün benim tranferim oldu. çok iyi kalite 3 tane embriyo koydular. heyecanla 25 haziranı bekliyoruz şimdi. birde üçüz oluyormu

inşallah yumoşların sana sıkı sıkı tutunurlarda hamişim diye haberini alırız...:Saruboceq:

:1shok: canım çok üzüldüm inan söyleyecek hiçbişey bulamıyorum..mafoldumben

hayırlı olsun sağlıkla büyüsün annesi inş..
benimde bugün yapıldı transfer 2tane blast embriyo.. test tarihi 24haziran.. inş babalar gününde eşlerimize baba olacakları müjdesini verebiliriz.. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun...

Son düzenleme:

seninde hayırlı olsun canım benim. allah büyük herşey bahane vakti zamanı geldiyse eğer eminimki bizi üzmeyecektir. inşallah hepimiz için hayırlısı olur. bu 10 gün nasıl geçecek onu düşünüyorum. şansa bak test günümüzde aynı. bu arada blast embriyo nedir onu anlamadım
iki gündür hep yatıyorum allahtan annem geldi de ev derdim yok işe de gitmiyorum. herşey çok güzel ama ben yatmaktan sıkıldım yaa... delikafadulden

Son düzenleme:
blastosıst:5.gün transfer edilen embriyo..
ben yatıyorum yatmasına da,içim rahatsız eşim yapmaya çalışıyor ama erkek haliyle ne kadar yapabilirse...:) sayılı gün geçicek inş.. yeterki günün sonu meleklerimize kavuşma zamanımız olsun..:Saruboceq:

herkeze selamlar
foruma yeni katıldım. uzun protokol ile tedavideyim.lucrin kullanıyorum. lucrin kullanırken nezaman adet gördünüz.

inşallah hayırlısı olur canım. valla canım annem olmasa eşim yapsaydı ben hiç rahatsız olmazdım çünkü biz bir sürü işlemden geçiyoruz.ağrılar çekiyoruz o kadarcık zahmeti çeksinler. :umursamaz:

herkeze selamlar
foruma yeni katıldım. uzun protokol ile tedavideyim.lucrin kullanıyorum. lucrin kullanırken nezaman adet gördünüz.

melekciğim aramıza hoşgeldin kaydirigubbakcemile5 bende lucrin kullanıyorum cmrtesi günü gonal f ye başladım tam adet günü gördüm. melekciğim inşallah aramıza bir melek gibi gelip bizlere şans getirirsin tedavilerimiz başarıyla sonuçlanır AMİNNNNNNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…