arkadaşlar merhaba bugün benim tranferim oldu. çok iyi kalite 3 tane embriyo koydular. heyecanla 25 haziranı bekliyoruz şimdi. birde üçüz oluyormu
papatyacığım benim dr bülent bey bende ilk ultrson için cmrtesi gidecem senin sorunun ney kaçıncı denemen benimki açıklanamayan infertilite 2. denememiz olacak
sevgili Bulut
Sorunum yaş olsa gerek 43 yaşındayım da ondan . Bugün 2 yumoş toplandı ama çok ağrı m oldu belki çok gezdim diyedir bir de kustum ilk saatlerde ne yesem midem kötü yani şaşırtıcı biçimde ama normalmiş bakalım pazartesi ne haberler gelecek Ultrasona girdin mi ? Sonuç ne oldu
sevgili Bulut
Sorunum yaş olsa gerek 43 yaşındayım da ondan . Bugün 2 yumoş toplandı ama çok ağrı m oldu belki çok gezdim diyedir bir de kustum ilk saatlerde ne yesem midem kötü yani şaşırtıcı biçimde ama normalmiş bakalım pazartesi ne haberler gelecek Ultrasona girdin mi ? Sonuç ne oldu
arkadaşlar bhcg değerim 4,5 düşmüş.'. denememde malesef hüsranla sonuçlandı. önce pozitif olup sonra düşmeside çok üzüyo insanı.
arkadaşlar merhaba bugün benim tranferim oldu. çok iyi kalite 3 tane embriyo koydular. heyecanla 25 haziranı bekliyoruz şimdi. birde üçüz oluyormu
arkadaşlar bhcg değerim 4,5 düşmüş.'. denememde malesef hüsranla sonuçlandı. önce pozitif olup sonra düşmeside çok üzüyo insanı.
hayırlı olsun sağlıkla büyüsün annesi inş..arkadaşlar merhaba bugün benim tranferim oldu. çok iyi kalite 3 tane embriyo koydular. heyecanla 25 haziranı bekliyoruz şimdi. birde üçüz oluyormu
hayırlı olsun sağlıkla büyüsün annesi inş..
benimde bugün yapıldı transfer 2tane blast embriyo.. test tarihi 25haziran.. inş babalar gününde eşlerimize baba olacakları müjdesini verebiliriz.. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun...
blastosıst:5.gün transfer edilen embriyo..seninde hayırlı olsun canım benim. allah büyük herşey bahane vakti zamanı geldiyse eğer eminimki bizi üzmeyecektir. inşallah hepimiz için hayırlısı olur. bu 10 gün nasıl geçecek onu düşünüyorum. şansa bak test günümüzde aynı. bu arada blast embriyo nedir onu anlamadım
iki gündür hep yatıyorum allahtan annem geldi de ev derdim yok işe de gitmiyorum. herşey çok güzel ama ben yatmaktan sıkıldım yaa... delikafadulden
blastosıst:5.gün transfer edilen embriyo..
ben yatıyorum yatmasına da,içim rahatsız eşim yapmaya çalışıyor ama erkek haliyle ne kadar yapabilirse...:) sayılı gün geçicek inş.. yeterki günün sonu meleklerimize kavuşma zamanımız olsun..:Saruboceq:
herkeze selamlar
foruma yeni katıldım. uzun protokol ile tedavideyim.lucrin kullanıyorum. lucrin kullanırken nezaman adet gördünüz.[/QUOT
benim 3 gün gecikmişti
herkeze selamlar
foruma yeni katıldım. uzun protokol ile tedavideyim.lucrin kullanıyorum. lucrin kullanırken nezaman adet gördünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?