melilaydacığım sana özel mesaj gönderdim ona bak....
Seranascığım listeden yanlış hatırlamıyorsam sen amerikan hastanesinde yaptırmıştın tedavini.Acaba Bülent Urman'a mı yaptırdın.Ben 3. yü orada deneyeceğim galiba.Acaba tek doktormu ilgileniyo yoksa yumurta toplama ve transfere başka dr mu giriyor. Bana ilgi alaka ve doktorla ilgili bilgi verirsen sevinirim.
arkadaşlar bende bugün kontrole gittim cuma sabahı toplamayı yapıyorlar bir teslik olmassa pazartesi günü transfer var.off heyecan dorukta.
bu arada 3 tane orgalutran iğnem var arkadaşlar ihtiyacı olan varmı
herkese günaydınlar. canım öyle güzel ifade etmişsinki duygularını okurken kendi yaşadıklarım geldi aklıma dedim her yolun bir zorluğu var inşallah bizlerde bu zorlu yolları senin gibi minik yavrularımıza kavuşarak bitireceğiz .gün gelir bizlerde yaşadıklarımızı senin gibi tatlı bir yaşam hikayesi olrak yazarız.yavrularımıza anlatırız onlar için yaptıklarımızı.
arkadaşım kızın sana hayırlı olsun allahım size bir ömür boyu beraaberce ve diğer kardeşleriyle mutlu bir şekilde yaşamak nasip etsin.bizlerede sizin yaşadığınız o güzel tatlı heyecanları yaşatsın allahım sonuna kadar yavrularımızı yuvalarımızda görmeyi nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canımcığım mesajı ya ben açamadım yada içi boş, ben sana yolladım bakalım ordan mail atabilirsin. Sen ilk denemenide mi orda yaptın, dr yumurta toplama ve transfere kendimi giriyo, birde iyice araştırıyor mu herşeyi. Bu benim 3. denemem olacak hem maddi açıdan hemde manevi açıdan çok yıprandım, yaş 40. Deneme yanılma yapacak gücüm kalmadı.
merhaba senin tedavilerin alman ve umut tüp bebekde miydi? ben de 42 yaşındayım ve almanda kimyasal gebelik oldu mayıs ayında. ben de merkez araştırıyorum. memorial ve kadıköy şifa birgül sarıkamış arası kararsızım. memorial yine 5 yıldızlı bir tedavi ama gidilen dr ayrı toplama ayrı transfer ayrı dr ile yine bir protokole paket programa girip devam edilecek. birgül sarıkamışı çok metheden oldu çevremden. kadıköy şifa 2 doktor ve 21 yıllık embriyolog dr engin bey de çok iyi. hemsi güven veriyorlar. labaratuar da iyiymiş. birgül hn takipleri kendi merkezinde fulyada da yapabiliyormuş. yani biri 5 yıldızlı otel diğeri butik otel gibi :roflol:sana bu 2 tedavinde hangi ilaçlar uygulanmıştı? ben 6 merkez gezdim de. hangi protokolü uyguluyorlar hangi marka ilacı veriyorlar uzmanı oldum :dance:
Denizciğim sana özel mesaj atayım dedim ama beceremedim. Bu özel mesaj nasıl atılıyo arkadaşlar.Gelene cevap bana yardım edin lütfen
merhaba senin tedavilerin alman ve umut tüp bebekde miydi? ben de 42 yaşındayım ve almanda kimyasal gebelik oldu mayıs ayında. ben de merkez araştırıyorum. memorial ve kadıköy şifa birgül sarıkamış arası kararsızım. memorial yine 5 yıldızlı bir tedavi ama gidilen dr ayrı toplama ayrı transfer ayrı dr ile yine bir protokole paket programa girip devam edilecek. birgül sarıkamışı çok metheden oldu çevremden. kadıköy şifa 2 doktor ve 21 yıllık embriyolog dr engin bey de çok iyi. hemsi güven veriyorlar. labaratuar da iyiymiş. birgül hn takipleri kendi merkezinde fulyada da yapabiliyormuş. yani biri 5 yıldızlı otel diğeri butik otel gibi :roflol:sana bu 2 tedavinde hangi ilaçlar uygulanmıştı? ben 6 merkez gezdim de. hangi protokolü uyguluyorlar hangi marka ilacı veriyorlar uzmanı oldum :dance:
anladım ki en güzel dua "inşallah hamile kalırsın değilmiş.. inşallah hem hamile kalırsın hem sonuna kadar gider kucağına alırsınmış.."
Çok doğru cnm. ne diyim bende böyle olduğunu anladım.
kızlar dün doktora gittim bebişimi gördüm opuyorumnanaktan 10 mmcik :CüvCüv: kalbide pıt pıt atıyor senağlama ... Allah sonuna kadar sağlıkla gelişmesini nasip etsin... isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu... Herkes evlat sahibi olsun...:Saruboceq:
Canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin.
Demek kızmış süperKızlar ben geldim..
Cadi imiş :)) Kız bebek diye tahmin edenleri kutluyorum, temenni edenler için teşekkür ediyorum..
Bir yaşlı yakınım, Şanslı kadının kızı olurmuş diyordu, vallahi erkek evlat anaları da şanslıdır bence hiç farketmez, ama gönlüm kız olmasını diliyordu içten içe, şimdi anladım... randevuma giderken bir laf etmiştim, şimdi kafam karmakarışık , ama öğrendiğim an oturacak yerine herşey diye..
Aynen öyle oldu...Sanki bir sis perdesi vardı kafamda ama şimdi bebişimin bir kişiliği var şimdiden benim gözümde bile..
Cadı mı sıpa mı diyordum, sanırsam Cadı lakabını o kadar kullandım ki kızcağız buna layık olabilmek için elinden geleni yaptı bugün Doktor önce ilk dakikalarda hemen kız gibi görünüyor bu dedi, ben birden heyecanlandım ( zaten elim kalbimde bekliyorum ) sonra adamcağız emin olmak için yok bacak altından bakalım, yok karın kenarından bakalım dedikçe bu iyice sırtını döndü. Zaten yüzü aşağıya bacaklarıma bakar şekilde yatıyor ilk kontrolden beri. Sanki kendini saklar, her isteyene göstermez bir edası var haspanın... Sonra doktorcuğumun sesini duymuş gibi bir naz bir eda bir kapris yapıp sırtını da dönmez mi bize..
Olmaz ki ama bu da böyle kızım ben seni 4 aydır bekliyorum dedim, doktor gülmeye başladı, "Ben bu anne babaları anlamıyorum şimdi aç aç derler, kız 18 i geçince de aman kızım kapa derler " demez mi ? Gülmeye başladık vallahi şu an öyle doktorcum kusura bakmasın dedim.
Doktor muayeneyi yaklaşık 25 dakika kadar uzattı , denedi, evirdi , çevirdi, sağdan dürttü soldan itti en sonunda " % 90 kız ama çok inatçı haspam , 2-3 hafta daha geçsin, bu biraz da etlensin butlansın ona göre bakalım. " dedi. O zaman irileşeceği için elini kolunu bacağını mecburen açacak ve uzatacak görmek daha kolay, sonuç da daha kesin olur dedi.
Anlayacağınız bugün nihai sonuç olmamakla beraber büyük ihtimalle anne karnındaki savaşını kazanmış görünen bir kız çocuk anne adayıyım arkadaşlar..
Doktorum 12 haftalıkken baktığında "ikiz eşini kaybedip hayata tutunmayı başaranlar genelde kız bebek oluyor" demişti, Bugün onu anımsattım gülerek" AAAaa ööyle mi demişim hiç anımsamıyorum dedi hiç de inandırıcı olmayan bir ifade ile
Hep söylüyorum , allahım bana bir umut verdi, umudu besledim duayla , inançla, sabırla, büyüttüm bir embriyo haline getirdim.
Sonra onlar birer birer transfer edildi, ikisi kalmayı seçti biri hiç beğenmedi rahmimi ve gitti.
Geride kalanlar bana tutunurlar mı diye devam ettim umudumu hayal etmeye, kalırız biz burda dediler.
Kalp çarpıntısı yaşarlar mı diye bekledim , iki minicik kalp dakikada 170 attı haftalarca biz burdayız diyerek,ne çok sevinmiştim , ağlamadım ağlamak nazar getirir diye korkarak..
Sonra ağlamanın da doğanın bir sonucu, bir getirisi olduğunu 2 minicik kalpten biri gitmeye karar verdiğinde anladım. Gitti giderken de elime geldi , ben veda ediyorum diyerek. Onu görmek , onu kaybetmek bana isyan duygusunu verdi...o halde evimden kalkıp hastaneye kanlar içinde gidene kadar.
Ekrana bağlamışlardı beni , geride kalan var mı diye, inanmıyordum ama allaha inancım hiç yanlız bırakmadı beni, şimdi CADI diye hakkında konuştuğumuz kalp hiç istifini bozmadan ben burdayım diyordu, " yanımda yatan var ya , Onu gönderdim tek başıma rahat rahat yatıcam ben burda" ......
Haftalarca yatakta yattım sadece tuvalete gitmeme izin vardı, dua etmek, umudumu , hayalimi ayakta tutmak, inanmak ve sabır göstermek zorundaydım tıpkı bu maceraya başladığım ilk gün gibi.. Çok zor geçti o günler, bazı arkadaşlarım 12 gün kan testini yapmadan beklemeyi çok zor nitelendiriyorlardı. Hep dedim ki kimseyi kırmamaya çalışarak, dua edelim ki beklediğimiz tek şey bu olsun..
Ben yaşam ile ölüm arasındaki çizginin benim bebeğimin baş ucunda sallandığını düşünerek bekledim haftalarca. HEr hafta kontrol, her hafgta ultrason.. Her hafta yeşermeye devam eden, bana biraz daha tutunan bir mercimek.. Önce mercimek , sonra portakal şimdi de ince küçük bir kavun olan bebeğim.
16. haftamızı bitirdik teyzeleri bugün .. Allahım benim sıkıntılarımın hiçbirini, endişelerimin tekini bile kimseye yaşatmasın. Yaşamış olanlara da sabır ve dayanma gücü versin. Sevinçlerimin tamamının , hatta daha da fazlasının size nasip olmasını diliyorum.Umarım benim yarıladığım bu yol, başkalarının yeni başladığı, ya da tamamladığı ya da çoktan kucağına alıp unuttuğu bir yol olsun.
Her ne kadar heyecanlı, umutlu, uzun, endişeli bir yol da olsa, bitsin istiyorum naçizane görüşüm bu benim. Sağlıkla, keyifle, huzurla tamamlansın, bitsin ve ben de herkes gibi bebişimi kucağıma alayım..
Bu satırların çok benzerini günlüğüme de yazacağım bu akşam .. İlk defa bağ kurduğum ve bence artık kişiliği olan kızıma ( hala % 90 ihtimal de olsa ) sesleneceğim..
Ondan önce size seslendim, tüp kızımın, tüpçü teyzelerine ve tüpçü kardeşlerine doğal olarak.
Allah yardımcımız ve hep destekleyenimiz olsun.
Sizler benden daha şanslı , daha da sevinçli olursunuz umarıum...
İkizler üçüzler, ben bakarım aaaa noolcak diyene dördüzler gelsin arkadaşlarım..
bana şimdilik bu prenses yeter
Ben umut tüp bebkte ilk tedavimi oldum. İlaç dahil kampanya vardı. Dr levent bey 25 yaşındaki bi kadına uygun bir protokol seçti sağolsun. 40 yaşındayım günde 150 iu puregon uygulandı, ek ilaçlarda var.2yumurta oluştu sonuç negatif tabiki.ikincisini fertijinde oldum.Fiyata ilaç dahil değil tabiki, Ggünde 450 menogon, birsürü takviye ilaç kullanıldı.Seval hanım işini dikkatli yapan bir doktor. sol yumurtalık hiç tepki vermedi sağda 3 yumurta oluştu.3. gün transfer oldu sonuç 10. gün 18, 12. gün 24 ama 14. gün 4,5 çıktı. Embriyolog şafak bey sağolsun çok ilgilendi.Ama onlar değil her seferinde ben arıyorum. Şimdi yeniden aradım adetin 4. günü gidip son kontrolü ve bundan sonra yapılacakları soracağım. Şuan psikolojim çok kötü, henüz atlatamadım, çaresiz hissediyorum kendimi. Acaba pozitif olduğu için burdamı denemeliyim, yoksa yeni merkezmi kararsızım.
.bivvvvvvvvvvvvvvv ayyyyyyyyy heyecanlandım kız şimdi sanki benim işlemim yapılacakmış gibi hadi bakalım arkadaşım yumurtanı ver bebeğini al yarışmasının bu haftaki şanslı ismi sen ol ve yeğenlerimizi kap gel annesiiiiiiiiiiopuyorumnanaktan
Sana özel msj attım canım .
Biv cim cumaya ne kaldı , yarın :)) Hayırlısı ile sağlıkla bol verimli bir toplama diliyorum, allah tamamına erdirsin.
Amin Bulut cuğum, sizler de en kısa zamanda dualarınızın karşılığını alırsınız umarım.
ilk tedavini hatırladım üzücü. ben de alman ın takibinden vs memnun kalmamıştım. ama fertijin herşeyi düzgün yapmış görünüyor. bana da şifa ist cerrahi falan hep menogon dediler. ama şifa 300 menogon demişti :uhm:. çok merkez de değiştirmek iyi değil deniyor. yani sonuçta bu 2. denemede doktorlara ve labaratuara güveniyorsan devam edebilirsin. sonuç bizim yaşımızda hiçbir dr mucize yaratamıyor. biraz şans biraz allaha kalmış sanırım. amerikan da büyük olasılık kısa protokol 450 gonal f diyecek ve bekleyecek kaç yumurta gelişiyor diye. ilk tedavini saymazsak 3 aşağı 5 yukarı birşey değişmeyecek sanırım :kedi:
senin durumun nasıl canım, kaç yumurta toplandı ve transfer edildi. Bizden çok daha büyükler anne olabiliyo, inşallah bizde olcaz
merhaba ben cumartesi medicana tüp bebek merkezine gideceğim.ilk denemem bu tüp bebek merkezi hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar
bana da günde 450 iu fostimon uygulanmıştı. 6 yumurta toplandı ama ne yazık ki 2 tanesi döllendi. o da kimyasal gebelik oldu. doktorlar benden ümitli hala yumurtam var diye.ama e2 değerim yükselmiş baya 75di sınırda yani 80 üstü kötüymüş. fsh iyi 7,5 du. yani yumurta var ama kalite yok sanırım :1no2:
Benim e2 değerim hiç ölçülmedi.Yükselmesinin sebebi çok yumurta ise 6 yumurta çok değilki, Okadar kalitesiz değilmiş demekki en azından biyokimyasal gebelik oluştu.Sonuçta hiç olmamasından bir adım iyi değil mi.
Demek kızmış süperCanım Allah sağlıklı bir şekilde kollarınıza almayıda nasip etsin. Bencede kız anneleri daha şanslı .Sana Arkadaş olucak inşallah
canım arkadaşım saol bende verimli bir toplama için dua ediyorum en azından dondurma işleminide gerçekleştirebilirim geçen sefer dondurma şansım olmadı
Yeni gelen arkadaşlar hoşdeldiniz,
inşallah pozitif sonuçlarla dönersiniz..
seranes prensesin hayırlı olsun allahım kucagına almayıda nasip etsin..
nesrinim yolun sonuna yaklaşdın inşallah az kaldı keçilere kavuşmaya..
sdmst bebigini gördün gözünaydın rahatladın inşallah kucagınada almak nasip olur..
bende ikili test yaptırdım sonuç bekliyom sonuca göre düşük olmasın diye dikiş (serklaj) atılacak onun işlemleriyle ugraşıyorum çogu zamanım hastanede tahlillerle geçiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?