- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
sonuçlar harikaymış. her 6 ayda bir değişebilir ama yine de birden kötüleşmez. 1. tedavii anladım da 2. tedavide de neden bu kadar az yumurta toplandı ki? antral folikül sayını söylemişler miydi?[/QUOTE
antral folikül sayısını hiç duymamıştım daha önce fakat yumurta rezervini ölçmek için inhibin B ölçüldü 51 çıktı. Sonuçların yaşıma göre iyi olduğunu söylüyolar ama oluşan yumurta 3 tane.
antral folikül sayısı adetin 2.3. günü bekleyen kaç yumurta var? sayı 8 in altı ise rezerv azmış. 4 altı ise oldukça azmış vs.. benim tedaviye başlarken söylemediler ama tedaviden 1 önce 1 dr 7 tane saymıştı denemeden sonra da başka dr 10 tane var bu ay için dedi. yaşıma göre iyiymiş. yani yumurta var da gelişmiyor mu yoksa sayı mı az onu merak ettim.
antral folikül sayısı adetin 2.3. günü bekleyen kaç yumurta var? sayı 8 in altı ise rezerv azmış. 4 altı ise oldukça azmış vs.. benim tedaviye başlarken söylemediler ama tedaviden 1 önce 1 dr 7 tane saymıştı denemeden sonra da başka dr 10 tane var bu ay için dedi. yaşıma göre iyiymiş. yani yumurta var da gelişmiyor mu yoksa sayı mı az onu merak ettim.
2. denemede dr 5 tane yumurta çıkartabiliriz demişti 3 çıktı, belki onu kastetmiştir. Ama sol yumurtalık hiç cevap vermedi.
benim çokkkkkkkkkkkk uzun protokolüm hala devam ediyorrrrrrrrr valla benim keçiler baya baya inatçı olacak galiba 14 gün oldu hafta sonu dahil 16 offfffff ya ne zaman biter acep bu iğne faslı lütfen Allahım hayırlı haberler duyalım bu yolun sonunda:Saruboceq::Saruboceq:
benim çokkkkkkkkkkkk uzun protokolüm hala devam ediyorrrrrrrrr valla benim keçiler baya baya inatçı olacak galiba 14 gün oldu hafta sonu dahil 16 offfffff ya ne zaman biter acep bu iğne faslı lütfen Allahım hayırlı haberler duyalım bu yolun sonunda:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar bende ikinciye 1 ay sonra başlıyorum .....
ayyyyyyyyyyyy çok mutlu oldum kızlar msjları okuyunca daha bi şevk geldi bana istediği kadar uzayabilir şimdi sayın protokol sağol seranenes sdsmt melilaydaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
melilayda canım ben daha önceki işlemimde ohss oldum hemde en tehliklei olanını ölüyodum nerdeyse ve ben tombişim
ohss olmamak için doktorum ilaç dozlarını azalttı ve yavaş yavaş ilerletiyor tedaviyi bide tabii kilo olduğu için ilaç zayıf bir bayndaki gibi tepki vermiyormuş bu yüzden baya bi uzadı iğne faslı sizlerinde dediği gibi sonu hayırlı olsun inşallah hepimiz için emek veren herkes içinopuyorumnanaktan:1hug:sevgiyle[/QUOTE
güzelim seninkilerde nazlı yavaş yavaş geliyorlar annelerine adımlarını sağlam atıyorlar yani.
Papatya 40 canım yat lütfen, tamam dua ediyoruz allah ömür verirse olacak diyoruz ama bize düşende tedbiri almak.Bende ilkinde hiç yatmadım ama tevekkülde bize düşeni yapıp sonra allaha bırakmalıyız. Umarım allahım gönlündekini kollarına verir inşallah
Canım 13 Haziranda transfer yapıldı bana GATA da. banada 3 embriyo konuldu. 1.kalite olduğu söylendi. doktor en çok 3.gün ve 5.gün yapılan transferlerin daha çok tuttuğunu söyledi. hayırlısı olur inşallah. ama ben çok rahatım hiç aklıma bile gelmiyor. 2 gün yattım sadece sonra normal hayatıma döndüm
Arkadaşlar ben tekrar denemeye karar verdim, önümüzdeki ay yeniden başlayacağım şimdi merkez için yardımınıza ihtiyacım var. ben 40 yaşındayım yumurtlama sorunum var:) Benim gibi ileri yaşta olup olup anadolu yakasında tedavi görenler bana nerelerde tedavi gördüklerini yazarlarsa çok sevinirim.
kızlar bende ikinciye 1 ay sonra başlıyorum .....
Melilaydacım sağol ama beni hiç rahat bırakmadı ki müdür ardı kaç kere tel ile notların da son günüymüş zati koşarak uçaktan iner inmez okula gittim sonra da bugüne dek okula gittim sadece çok haldur huldur olmammaya dikkat ediyorum ilk gün çok yoruldum da inşallah diğer günlerde düşmeden yakalamıştır bebiş beni. Bilmiyorum hayırlısı Fertijine filan gitme Bahçeci aşılamada bile bi arkadaşı saat saat ateşini ölçmüş ama süleyman a gitme Bahçecinin kendisine git belki sivaslısındır biraz torpil yapar sana Ya da benimkini amerikandan ramazan bey yaptı çok saat saat değildi ama adamcağız elinden geleni yaptı işte Bu işlerde göz de önemli el mahareti de önemli Sonucumu alınca söylerim ama fertijini değiştir derim ben :tomato:
günaydın kızlar offffffffff yaaaaaaaaaaaaa inanılmaz karın ağrım başladı dün akşam üstü ve hala devam ediyor bu sabah iğnem için kalktım ve daha da yatamıyorum çünkü ağrım gittikçe artıyor pazartesi öğrenicem ne olduğunu dua ediyorum yumurtalar büyüdüğü için olsun bu ağrı eğer ki öyle değilse benim tahminim yine başladı su toplamayayasakkelime:1no2::1no2:senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?