2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canımcığım sana neden bukadar uzun protokol seçtiler sakıncası yoksa yazarmısın.Geç olsunda güç olmasın derler.Allahım yüzünü güldürsün.

ohooo anne adayı farkında değilsin ama sen keçilerdende inatçısın ergeç keçilerin inadını sen kıracaksın :lepi:
o uzun hatta upuzuuunnnn protokol isterse biraz daha uzun olsun ama sonu güzel olsun inşallah... yerimseniben

ayyyyyyyyyyyy çok mutlu oldum kızlar msjları okuyunca daha bi şevk geldi bana istediği kadar uzayabilir şimdi sayın protokol sağol seranenes sdsmt melilaydaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
melilayda canım ben daha önceki işlemimde ohss oldum hemde en tehliklei olanını ölüyodum nerdeyse ve ben tombişim
ohss olmamak için doktorum ilaç dozlarını azalttı ve yavaş yavaş ilerletiyor tedaviyi bide tabii kilo olduğu için ilaç zayıf bir bayndaki gibi tepki vermiyormuş bu yüzden baya bi uzadı iğne faslı sizlerinde dediği gibi sonu hayırlı olsun inşallah hepimiz için emek veren herkes içinopuyorumnanaktan:1hug:sevgiyle

Arkadaşlar ben tekrar denemeye karar verdim, önümüzdeki ay yeniden başlayacağım şimdi merkez için yardımınıza ihtiyacım var. ben 40 yaşındayım yumurtlama sorunum var:) Benim gibi ileri yaşta olup olup anadolu yakasında tedavi görenler bana nerelerde tedavi gördüklerini yazarlarsa çok sevinirim.

Melilaydacım sağol ama beni hiç rahat bırakmadı ki müdür ardı kaç kere tel ile notların da son günüymüş zati koşarak uçaktan iner inmez okula gittim sonra da bugüne dek okula gittim sadece çok haldur huldur olmammaya dikkat ediyorum ilk gün çok yoruldum da inşallah diğer günlerde düşmeden yakalamıştır bebiş beni. Bilmiyorum hayırlısı Fertijine filan gitme Bahçeci aşılamada bile bi arkadaşı saat saat ateşini ölçmüş ama süleyman a gitme Bahçecinin kendisine git belki sivaslısındır biraz torpil yapar sana Ya da benimkini amerikandan ramazan bey yaptı çok saat saat değildi ama adamcağız elinden geleni yaptı işte Bu işlerde göz de önemli el mahareti de önemli Sonucumu alınca söylerim ama fertijini değiştir derim ben :tomato:

Simgecim Neredeyse aynı gün haftaya cumartesi belli olacak benimkiler 2. kalite Sen daha şanslısın inşallah. bir de ben çok yoruldum bu 6 günde neyse kısmet diyelim inşallah tutunurlar yumoşlar Bekleyelim görelim Mevlam neylerse güzel eyler :gitme:

kadıköy şifa birgül sarıkamış. hastanenin labaratuarı iyiymiş. 21 senenlik embriyolog engin bey de çok başarılı. hepsi çok sıcak ve istediğin kadar açıklama yapıyorlar. bir de burada el muallim nickli 40 yaşında arkadaş hamile kaldı doktorundan çok memnundu medican çamlıca dan faruk vanlıoğlu. özgeçmişini incelersen çok iyi. fiyatı da iyi. güven veriyor ve gerkli kontrolları yapıyor. benim geçn hafta histeroskopimi yapı. ikisi arası kararsızım ama büyük olasılık faruk beye gideceğim. bu arada ben avrupa yakasındayım ve 2 hastane de bana uzak. ilk tedavimi de ne yazık ki almanda süleyman beyde olmuştum. tavsiye etmiyorum

Son düzenleme:
günaydın kızlar offffffffff yaaaaaaaaaaaaa inanılmaz karın ağrım başladı dün akşam üstü ve hala devam ediyor bu sabah iğnem için kalktım ve daha da yatamıyorum çünkü ağrım gittikçe artıyor pazartesi öğrenicem ne olduğunu dua ediyorum yumurtalar büyüdüğü için olsun bu ağrı eğer ki öyle değilse benim tahminim yine başladı su toplamayayasakkelime:1no2::1no2:senağlama

Allahım hayırlı sonuçlar versin inşallah canım, sıra ile hepimizi kurtarsın inşallah

İnşallah korktuğun başına gelmez canım, hemen karamsar olma.Yavaş ve emin adımlarla kavuş meleklerine

hamişler eşlerinizin babalar günü kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

tüm babaların ve baba adaylarının babalar günü kutlu olsunn

nesrin nasılsn seni soraxaktım bi kere adını unuttum ne alemdesin canım ?
benim teste 4 gün kaldı

kızlarrrrrr herkese merhabalar herşeyler yolundadırrrrrrrrr
eşleri hamile olan babaların ve baba olmak için uğraşan ve sonunda baba olcak baba adaylarının da babalar gününü kutlarımmmmmmmmmm
birdahaki ,ömür boyu göreceğimiz anneler ve babalar gününde bebişlerimizle beraber kutlamak nasip olur inşallahhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…