Canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin.
durumun nedir diye 3. gün hormon seviyelerine bakmadılar mı hiç? fsh e2 lh? peki tüp bebek uygularken her kontrolde kanda e2 bakıyorlar onu da mı yapan olmadı? umut kontrollerde kan da mı almadı? fertijinde mi hiç almadı? bence adetin 2. veya 3. günü sen kendin de bir labaratuarda baktırabilirsin. fsh e2 ve lh. yumurta rezervin ve menapoza ne kadar yakın olduğunla ilgili önemli bilgiler veriyor bu değerler.
benim e2 yükselmesinin nedeni yaş. bu da yumurta kalitsini etkiliyor bence bu nedenle 6 yumurtada zar zor 2 tane döllendi. fsh 10 üstü olursa zaten hem yumurta sayısı hem de kalitesi çok düşüyormuş. 15 üstü daha da kötü sadece tüp ile falan olabilir demek sanırım.
arkadaşlar başım şuan bayağı dönüyor ama size haber istedim öncelikle çok iyiyim seranenes merak etme canım. 13 tane yumoş topladılar geçen seferden bayağı ii o zman 5 adetdi.pazartesi transfer var.şimdilik bu kadar biraz uzanıyım sonra görüşürüz
hayırlısı ile güzel haberlerini de yazman nasip olsun canım..Serenacığım çok sevindim senin adına ne güzel bende ilk çocuğumun olursa tabi kız olmasını istiyorum. allah hayırlısını versin tabi ilk başta ama kız bambaşka ya...
bu arada arkadaşlar merak ediyorum acaba belirtiler ne zaman belli oluyor. yarın 1 hafta olacak. bende sol tarafıma ara ara sancı şeklinde ağrılar giriyor birde göğüs uçlarına dokununca hafif bir acı oluyor. başka birşey yok bunlar ne olabilir
canım benim uzan dinlen ve bu 3 gün boyunca bol bol kendini mutlu et.... 13 tane yumoş süper.... inşallah kaliteleride öyledir....
kendine çok çok iyi bak.pazartesi meleklerini al ve bir dahada bırakma. canım arkadaşım...
merhaba bende önümüzdeki ay tüp bebek yapacağim kısmet olursa çok heyecanlıyım.allah isteyen herkese versin
kimse bi ölçüm yaptırmadı banageçen sene ekim ayında ben yaptırmıştım fsh 5,66
LH 1,84 estradiol e2 ile aynı şey sanırım oda 29,9 çıkmıştı ama bu tedaviler sırasında hiç ölçüm yapılmadı. Yarın doktoruma bi sorem bakalım
sonuçlar harikaymış. her 6 ayda bir değişebilir ama yine de birden kötüleşmez. 1. tedavii anladım da 2. tedavide de neden bu kadar az yumurta toplandı ki? antral folikül sayını söylemişler miydi?[/QUOTE
antral folikül sayısını hiç duymamıştım daha önce fakat yumurta rezervini ölçmek için inhibin B ölçüldü 51 çıktı. Sonuçların yaşıma göre iyi olduğunu söylüyolar ama oluşan yumurta 3 tane.
kizlar selam bende ayni kaderi paylasiyorum 6 kez migro tedavim oldu maalesef tutmadi allah nasip ederse 7. denicem ben almanyadayim 4 dunu burda ikisini istanbulda denedim tekrar gelecem yakinda ama kistlerim var su andogum kontrol hapi kullaniyorum yasim 37 fsh hormonum8.6 cikti benim yumurta rezervim cok az yumurtalar az ama kaliteli fakat rahim kabul etmiyormus ben memorialde denedim cok memnun kaldim tekrar orda denemek istiyorum benim sormak istedigim gonopheni hapiyla baslanip daha sonra ignelere gececegimizi soyledi dr bu protokolle tedavi olan varmi acikcasi biraz endiseliyim
arkadaşlar başım şuan bayağı dönüyor ama size haber istedim öncelikle çok iyiyim seranenes merak etme canım. 13 tane yumoş topladılar geçen seferden bayağı ii o zman 5 adetdi.pazartesi transfer var.şimdilik bu kadar biraz uzanıyım sonra görüşürüz
Serenacığım çok sevindim senin adına ne güzel bende ilk çocuğumun olursa tabi kız olmasını istiyorum. allah hayırlısını versin tabi ilk başta ama kız bambaşka ya...
bu arada arkadaşlar merak ediyorum acaba belirtiler ne zaman belli oluyor. yarın 1 hafta olacak. bende sol tarafıma ara ara sancı şeklinde ağrılar giriyor birde göğüs uçlarına dokununca hafif bir acı oluyor. başka birşey yok bunlar ne olabilir
benim çokkkkkkkkkkkk uzun protokolüm hala devam ediyorrrrrrrrr valla benim keçiler baya baya inatçı olacak galiba 14 gün oldu hafta sonu dahil 16 offfffff ya ne zaman biter acep bu iğne faslı lütfen Allahım hayırlı haberler duyalım bu yolun sonunda:Saruboceq::Saruboceq:
rahim kabul etmiyorsa ço culture (yapay rahim) uyguladılar mı veya bu tedavide uygulayacaklar mı? gonophene li uygulamayı hiç duymadımkizlar selam bende ayni kaderi paylasiyorum 6 kez migro tedavim oldu maalesef tutmadi allah nasip ederse 7. denicem ben almanyadayim 4 dunu burda ikisini istanbulda denedim tekrar gelecem yakinda ama kistlerim var su andogum kontrol hapi kullaniyorum yasim 37 fsh hormonum8.6 cikti benim yumurta rezervim cok az yumurtalar az ama kaliteli fakat rahim kabul etmiyormus ben memorialde denedim cok memnun kaldim tekrar orda denemek istiyorum benim sormak istedigim gonopheni hapiyla baslanip daha sonra ignelere gececegimizi soyledi dr bu protokolle tedavi olan varmi acikcasi biraz endiseliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?