2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

tüm babaların ve baba adaylarının babalar günü kutlu olsunn

nesrin nasılsn seni soraxaktım bi kere adını unuttum ne alemdesin canım ?
benim teste 4 gün kaldı

canım ayyyyyyyy hadi bakalım önce senin güzel haberini alırız inşallah bu arada resimlerini gördüm sen ne kadar tatlısın öyle şeker kızkaydirigubbakcemile2
canım benim protokolüm hala devam ediyor 15 gün oldu galiba daha da devam edicek ohss olmamak için öyle diyo doktorum...
senden sonrda inşallah biz güzel haberler veririz burdan sevgiyle opuyorumnanaktan

canım benim hemen sıkıntı yapma öyle büyük ihtimalle yumoşların büyüdüğü içindir...bende tedavim sırasında o ağrılar yüzünden oturamaz yürüyemez yatamaz olmuştum.... inşallah seninde öyledir..

hamişler eşlerinizin babalar günü kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

teşekkür ederiz :) seninde eşinin bir baba adayı olarak babalar günü kutlu olsun :) opuyorumnanaktan

Allah dualarınızı kabuletsin! umarım en kısa zamanda bebeğinizi alırsınız.emir_bebek: bende tedaviye başlamayı düşünüyorum ama korkularım var çok ümitli deyilim ve bu gün babalar günü anneler gününde olduğu gibi yine buruk bir babalar günü (((

inşallah sende bizlere ettiğin dualara ortak olur sende alırsın kucağına
korkma demicem aksine korkmalısın çünkü kolay bir süreç değil ama ne var ki insan ne kadar sağlam durursa bu tedavinin verdiği zarar o kadar aza iniyor ve unutmayalım ümit Allahtan
ve en güzeli burda herkes aynı olayları yaşıyor ve sonuna kadar birbirimize desteğiz
bir gün mutlaka bizde anne ve baba olucaz inşallah
sevgiyle...

sdsmt hadi bakalım güzel anne hamişlerin duası kabul olurmuş inşallah dediğin gibidir tatlım ya öpüyorum sevgiyle

Allahım hayırlı sonuçlar versin inşallah canım, sıra ile hepimizi kurtarsın inşallah

Saol canım melilayda Sen de yeniden dene bak tatil sezonu da geliyo hemen ardından bir de tatile git ki çok yoğunlaşmayasın o konuya eşe dosta da haber verme pek nazar değiyo Ben kendimden biliyorum 2. bebişini alan çocuklara aaa pek güzel olmuş derken nasıl kıskandığımı gülben ergeni bile kıskandım çatlayacaktım az kalsın gerçi maşallah diyorum ama işte içimden böyle de geçiyo Bebiş 3 ay oluncaya dek tedavi gördüğünü bebeiş beklediğini filan da söylme ciddiyim Biz hadi sanalız burda Allaha emanet

tüm babaların ve baba adaylarının babalar günü kutlu olsunn

nesrin nasılsn seni soraxaktım bi kere adını unuttum ne alemdesin canım ?
benim teste 4 gün kaldı

Gülencim hai bakalım ben de senden sonraki 3. gün Bekliyorum içimde olacak gibi bi his var Sende de olsun olayı pozitif yükleyelim :smiley-cool:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugün bivin transferi var hadi bakalım bivcim güzel haberini bekliyoruz
benim yumoşlarım kocaman kocaman olmuşlar ağrılarımın sebebi buymuş yani ohss olmuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm galiba bu sefer yuppiiiiiiiiiiiiii
tam tarih belli değil ama galiba çarşamba yumoşlarım toplanıyor dua edin kızlar çok ihtiyacım varopuyorumnanaktan

ahh kuzuummmm ,
bak allahtan hayirlisini dilemisiz ki güzel olanı vermiş ..
sonuna kadar böyle uğurlu hayırlı mutlu olan şekilde ilerlesin inşallah...
2010 un anne adaylarından olacaksın bu sefer Allahımın izniyle, yarabbim umutlarımızı dualrımızı boşa çıkarmasın. Ağladım Nesrin okuyunca , sen sen ol umudunu yitime, bu sefer yardım edecek Allah bize inan arkadaşım...

:1hug: canım arkadaşım çok çok sevindim.... o küçücük yumoşlar kocaman olunca baskı yaptı doğal olarak... çarşambayada az kaldı... yani senin şu uuuupppppuuzzzzuuuunnn protokolün sonuna iyice yaklaşıldı... ver yumoşları al bebişleri... hadi bakalım... 2010 un en güzel anne adayı.... Allah yar ve yardımcın olsun.... güzel haberlerini bekliyoruz..

BıVciğim hadi bakalım hayırlı olsun transferin inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunurlar .bol bol dinlen kendine iyi bak .inşallah beraberce temmuz annesi oluruz...tüm tedavi gören arkadaşlar herşey yolunda gider kavuşuruz bebişlerimize aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

biv cim güzel haberlerini bekliyoruz... kaç bebiş aldın.. haber ver bize... merakta bırakma yerimseniben

arkadaşlar bugün transferimin 9.günü idrar testi yapsam belli olurmu

canım bence yapma çok erken .moralini boma.belki pozitiftir,test yaparsın çıkmaz ozaman kendini boşa üzmüş olursun.biliyorsun şimdiye kadar okadar çok üzüldükki bırak test gününe kadar o heyecanın tadını çıkar.inşallah güzel bebiş haberleri alırsın...
arkadaşım sen yumoşları büyütme döneminde çok fazla anlıyormuydun büyüdüklerini benim çok az ağrım oluyor?

arkadaşlar bugün transferimin 9.günü idrar testi yapsam belli olurmu

canım idrar testinde doğru çıkma payı 9.günde belli olmuyor sende biliyorsun. bence 3 gün daha bekle.. ama yok illa bekleyemiyorum test yapmam şart diyorsan ozaman bence kanda baktır.. kesin sonuç alırsın...

benimde fazla ağrım olmadı sadece şişlik oldu. herkeste farklı oluyor galiba.

bende çok merak ediyorum bazı yerlerde okudum belli oluyormuş dediler ama yinede cesaret edemedi
m.

sdsmtciğim peki sen anlıyormuydun yumoşlarının büyüdüğünü..ne olusunuz yardım edin kafayı yiyeceğim yarına kadar ... kızlar iyiki sizler varsınız yoksa ben ne yapardım .herkesler tatile gitti kimse kalmadı anlatacağım gerçi derdi çekenden başkası anlamaz diğerinin derdini...
ıYıKı VARSINIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

canım büyüdüğünü büyüyor olarak anlamıyordum tabiki... benim ilk tedavim uzun protokoldü ozaman çok sıkıntı çekmiştim yumurtalarım büyüdüğünde. çok ağrı yapıyordu.oturamıyor,kalkamıyor,yürüyemiyordum zorlanıyordum yaani.
ikinci tedavimde ise hiç bişey hisstmedim yumurta toplama gününe kadar büyüdüklerine inanmıyordum çünkü hiç ama hiç bir ağrı şişlik hiçbişey yoktu.

kızlar bende başlıyorum macerama tahlil sonuçlarına göre ilaçlara başlıycam ilaçlarımı aldım küçük bir soygunla hayırlısı bakalım neler görücez

arkadaşlar dayanamayıp test yaptım ama maalesef tek çizgi çıktı. 9. günüm bugün belli olmaz dediler ama belli olanda var. acaba üzülsemmi yaaa çok karışığım şu anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…