tüm babaların ve baba adaylarının babalar günü kutlu olsunn
nesrin nasılsn seni soraxaktım bi kere adını unuttum ne alemdesin canım ?
benim teste 4 gün kaldı
günaydın kızlar offffffffff yaaaaaaaaaaaaa inanılmaz karın ağrım başladı dün akşam üstü ve hala devam ediyor bu sabah iğnem için kalktım ve daha da yatamıyorum çünkü ağrım gittikçe artıyor pazartesi öğrenicem ne olduğunu dua ediyorum yumurtalar büyüdüğü için olsun bu ağrı eğer ki öyle değilse benim tahminim yine başladı su toplamayayasakkelime:1no2::1no2:senağlama
hamişler eşlerinizin babalar günü kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Allah dualarınızı kabuletsin! umarım en kısa zamanda bebeğinizi alırsınız.emir_bebek: bende tedaviye başlamayı düşünüyorum ama korkularım var çok ümitli deyilim ve bu gün babalar günü anneler gününde olduğu gibi yine buruk bir babalar günü (((
Allahım hayırlı sonuçlar versin inşallah canım, sıra ile hepimizi kurtarsın inşallah
tüm babaların ve baba adaylarının babalar günü kutlu olsunn
nesrin nasılsn seni soraxaktım bi kere adını unuttum ne alemdesin canım ?
benim teste 4 gün kaldı
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugün bivin transferi var hadi bakalım bivcim güzel haberini bekliyoruz
benim yumoşlarım kocaman kocaman olmuşlar ağrılarımın sebebi buymuş yani ohss olmuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm galiba bu sefer yuppiiiiiiiiiiiiii
tam tarih belli değil ama galiba çarşamba yumoşlarım toplanıyor dua edin kızlar çok ihtiyacım varopuyorumnanaktan
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugün bivin transferi var hadi bakalım bivcim güzel haberini bekliyoruz
benim yumoşlarım kocaman kocaman olmuşlar ağrılarımın sebebi buymuş yani ohss olmuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm galiba bu sefer yuppiiiiiiiiiiiiii
tam tarih belli değil ama galiba çarşamba yumoşlarım toplanıyor dua edin kızlar çok ihtiyacım varopuyorumnanaktan
arkadaşlar bugün transferimin 9.günü idrar testi yapsam belli olurmu
arkadaşlar bugün transferimin 9.günü idrar testi yapsam belli olurmu
sdsmtciğim peki sen anlıyormuydun yumoşlarının büyüdüğünü..ne olusunuz yardım edin kafayı yiyeceğim yarına kadar ... kızlar iyiki sizler varsınız yoksa ben ne yapardım .herkesler tatile gitti kimse kalmadı anlatacağım gerçi derdi çekenden başkası anlamaz diğerinin derdini...
İYİKİ VARSINIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?