ba ba ba bensizz muhabbete başlamışlar bile kızz cadıı nerelerdesin sen kaç gündürrr
civcivim tünaydın canım nasıl iyi uyudunmu gece yoksa oklavayla birilenimi kovaladın kısss
:roflol::roflol::roflol: tunaydın canımm çok iyi uyudum ama oklavayı burda unutmuşumm..hep deniz kenarında sahilde oynayan çocukları izledim rüyamda allah hayıra cevirsinn :uhm::uhm:
civcivim kızgınlığın geçmemiş canım ne dedim ben sana ama acık sabret canım yaa malum şahısları sonra haklarsın
ben kaçıyorum size iyi muhabbetler
ayni stres bendede varbanamı sordun canım ben kısmetse ramazan sonrasına bırakıcam tedaviyi stres yapıyom çok
civcivim kızgınlığın geçmemiş canım ne dedim ben sana ama acık sabret canım yaa malum şahısları sonra haklarsın
sen nereye daha yeni başlamıştıkkkk :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Arkadaşlar mrb,ben tüp bebek ile ilgili internette araştırma yaparken sizleri okumaya başladım ve takıldım kaldım.Yeni üye oldum, bende 15-17 ağustos gibi ilk tüp bebek denememi yapıcam inşallah ama çok endişeliyim,zaman geçmiyor. Kimseylede konuşamıyorum üstelik. Bizi birtek biz anlayabiliyoruz, Allah hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.
Arkadaşlar mrb,ben tüp bebek ile ilgili internette araştırma yaparken sizleri okumaya başladım ve takıldım kaldım.Yeni üye oldum, bende 15-17 ağustos gibi ilk tüp bebek denememi yapıcam inşallah ama çok endişeliyim,zaman geçmiyor. Kimseylede konuşamıyorum üstelik. Bizi birtek biz anlayabiliyoruz, Allah hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.
ayyy bende stres falan kalmadı ALLAHA BIRAKTIMM ARTIKK GERİLE GERİLE BOYUM UZADI YAWWW
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?