2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

civcivim tünaydın canım nasıl iyi uyudunmu gece yoksa oklavayla birilenimi kovaladın kısss

:roflol::roflol::roflol: tunaydın canımm çok iyi uyudum ama oklavayı burda unutmuşumm..hep deniz kenarında sahilde oynayan çocukları izledim rüyamda allah hayıra cevirsinn :uhm::uhm:

civcivim kızgınlığın geçmemiş canım ne dedim ben sana ama acık sabret canım yaa malum şahısları sonra haklarsın

Arkadaşlar mrb,ben tüp bebek ile ilgili internette araştırma yaparken sizleri okumaya başladım ve takıldım kaldım.Yeni üye oldum, bende 15-17 ağustos gibi ilk tüp bebek denememi yapıcam inşallah ama çok endişeliyim,zaman geçmiyor. Kimseylede konuşamıyorum üstelik. Bizi birtek biz anlayabiliyoruz, Allah hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.

ARAMIZA HOŞGELDİN CANIMM TEDAVİNN HAYIRLI UĞURLU OLUR İNŞ..ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUNNa.s.

evet canim oyle...en iyi biz anliyoruz birbirimizi bizde kimseye anlatamadigimiz icin burda birbirimize anlatarak rahatliyoruz...hosgeldin aramizaaaaa a.s.a.s.

Teşekkür ediyorum canım, bu kadar çabuk cevap alacağımı düşünmemiştim,inan çok mutlu oldum şu anda, çok teşekkür ediyorum,Allah hepimizin yardımcısı olsun

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tüm isteyenlerin yardimcisi olsun ...mahsuru yoksa sizin sorun ne öğrenebilirmiyim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…