2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

niyeki acık anlayışsızmı oluyo gendileri?

bacım ne accıgı maşallah tam anlayışsız ben evlenelı 3 yıl oldu ılk evlendıgımde korundumn bunlar başladı korunma olmaz sonra korunma sonra cok ararsın 1 yıl sonra korunmayı bıraktık cenelerı kırılacalar yüzünden olmadı işte bende daha söylıyemedım hala korunuyoruz dedım 3 ay önce artık baktımkı iş tüp bebege gıdıyor mecburen bızyenı bıraktık korunmayı ama olmuyor dedım emınım ıcınden ohh cekmişdir bu ayda tüp bebege başladık şimdi diyemıyorumda tüp bebek yaptırıyoz dıycektı hanı korunmayı bırakalı 3 ay olmuştu neden hemen yaptırıyon yanı hepsi bir bela anlıycanız

ayyynısını bende yaptım bugün süper oldu arada bil cila gibi gerekiyor.seherim gittinmi sesin çıkmaz olduu :1rolleyes:

kıs bu erkek milletine yüz verdikçe tepeye çıkar hem suçlular hem güçlüüü bide kendileri yetmiyoo analarını savunuyolarr aaa hele beni bu halde strese sokuyooo gelde kaşımaa klava:klava:klava::roflol::roflol:

cok şükür benımki ansını savunamıyor valla ansını yolamıyorum ama onu yolarım bılıyor ben ne söylesem anası hakkında sesını cıkarmıyor hepden sinir hastası ettıler benı

ayy seherimm aynı şeyi banada yaptılar valla ilk 1 yıl bende korundum kaynanam etmediğini bırakmadıı sonra olmaz olmasında görürsünüz falan gibi laflar ettii çenesi kopsunn ..ama sorunun oğullarından olduğunu anlayınca 7 yıl çenelerini açmadılar gelin tedavi ettirelim falan diye biz işlemlere başlayıncada karınca gibi kaçtılarr Kötü KazenKötü Kazen

Ahh canim yaa nedir bizim bu çektiğimizz hem herşeyiyle oğullarini kabul ediyoruz hemde yine kötü gelin biz oluyoruzz ...tabi şimdi kaynimi yeni sözlediler nasil olsa onlar torun yapar diye bizle ilgilenen yok malesefff (

ayy çatlatçanız beni bune yavaşlık yaaa benim adam kızcek gel dicek diye ödüm kopuyo yalnız oturuyo ötede şimdi çağırır beni accık hızlanın bakeem

ee kızlar sıkıya gelince kaçarlar maalesef ööledirler birbirleeene benziyolada hani içerik bakımından..

mehaycım selam kıs nerelerdesin sen bakem görünmüyosun akşam süper muhabbet vardı canım yaa,seni aradık heralde meşgul çalışma yapıyor dedik ha ha haa yanlış anlama sakın özledik be yaw

mehaycım selam kıs nerelerdesin sen bakem görünmüyosun akşam süper muhabbet vardı canım yaa,seni aradık heralde meşgul çalışma yapıyor dedik ha ha haa yanlış anlama sakın özledik be yaw

canim aksam calisiyorum bu hafta o yuzden giremiyorum aksamlari:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…