2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Hadı ben partı ıÇın hazırım beklıyorum bıvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

biv nerelerdesin?ınan büyük bir heyecan ve duayla bekliyorum güzel haberini...

kızlar biv toplantıya giricekti saat 2 de sonucunu arkadaşı alıcaktı... sanırım bize biraz geç haber verebilicek...

şşşittttt ben geldim, yoktum bir kaç gündür ,
biv cigimi bekliyorum....
bu arada duydum ki simge cik de keselerini görmüş, haydi hayırlı olsun , allah tamamına erdirsin sağlıkla...

ben inanıyorum biv cim akşama bağırıyor olucaz burda :))))))

arkadaşlar,
görüyorum ki bu sayfalara yeni katılanlarımız var, umutlarımız heyecanlarımız birleşiyor burda. allah hepinizin yardımcısı olsun, gönlünüzdekini kucağınıza versin inşalllahhhhhh..
hepinize dua ediyoruz, tanısak da tanımasak da , allah utandırmasın .

hamile olsam doğurmuştum heyecandan nerdeyse:))))))
hoş bence zaten güzel haber alıcaz ama neyse biz yinede kesin sonucu bekleyelim....

Hakikaten ben de çok heyecanla bekliyorum,kendi sonucumu bekler gibi...

biv tanımıyoruz birbirimizi ama inan tüm kalbimle dualarımdasın,inşallah Rabbim yüzünü güldürür,yüzümüzü güldürür...

Benim test 6 Temmuz,yarın yapmayı düşündüm aslında ama vazgeçtim Pazartesiyi bekleyeceğim...ınşallah bebişlerimiz bizlerledir,inşallah Allahım ol demiştir...

hadi benden size süpriz değeri 129 çıkmış bivciğimiz HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
toplantıdan sevgiler iletti....

yaşasın bir mutlu son haberi daha aldıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bu nasıl bir duygu bilmiyorum ama bivciğimle konuşurken ben kendi sonucumu aldım sanki ALLAH yollarını açık etsin kucağına alıp büyütmeyi ve hep birlikte bir ömür mutlu ve sağlıklı olmayı nasip etsin RABBİM inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
BİVCİM bu en güzel günde tüm kalbimle yanındayım ağlattın kız ama mutluluktan
seni seviyorum arkadaşımopuyorumnanaktan

yeğenler çoğalıyor... darısı isteyen bekleyen herkese... zemuszemus
ayy nasıl sevindim anlatamam.... opuyorumnanaktan
pc kapalıydı... bugün pek iyi hissetmiyorum kendimi... sırf biv in sonucuna bakmak için açtım... açar açmaz nesroşum verdi müjdeyi... inşallah kendi sonucunuda böyle mutlulukla verecek.... sositososito

Son düzenleme:
Çoookkk ama çoookkk sevindim,kalbim pır pır etti okuyunca....Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin biv,darısı başıma :))) Çoookk tebrik ederim tekrar...

ayyy ayyy ayyy yerim ben senin sonucunu
allah kucağında görmeyi de nasip etsin,
umutlu ve pozitif olunca daha mı iyi tutunuyor bunlar nedir, belki bir tanedir belki iki, önemli olan sağlıklı olması. tebrik ediyorum birgül cüm. nazar değmesin, sevincin daim olsun inşallah. darısı tüm bekleyen arkadaşlarımıza. oy oyy oyyyyyy haftayı güzel kapatıyoruz, darısı hafta başına nesroşumum başına..
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

inşallah linet senin de gönlüne göre olur herşey,

selam kızlar formu sureklı takıp edıyorum bıv adına cok sevındım allah tamamını erdırsın bende tup bbek sonucu hamıle kaldım sımdı 15 haftadayım umarım hepınızın emeklerı bos cıkmaz rabbım herkezın yuzunu guldurur tekrar cok sevındım .:lepi::lepi:

bizde bu ayın 16sında marmaristen istanbula gidiyoruz tüp bebek için. 1 gün kalıp dönücez.neleryapmam gerketiğini anlatacak doktorum..Bu ay sonuda adet olduğumda tüp bebek için gideceğiz 10 gün kalırız herhalde.çok stresliyim.herşey umarım iyi olur.

senin adına çok sevindim.ilk tüp bebek denemenmiydi?ne sabepten olmuyordu bebeğiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…