zemuszemus kızlar bende şimdi kontrolden geldim... ufaklık 9+5 gününde 27 mm olmuş hareketliymiş...süprizzzzz ama ben hareketini görmedim benneyaptımki aynen böyle yatıyordu işte
şimdi 1 ay sonra gidicem.... tek sorun bebek hala kasıktaymış şimdilik normalmiş ama bir süre daha böyle kasıkta durursa anormal olurmuş... anlamadım tam normalde bu dönemde daha yukardamı olması lazım.. benimki çıkmamışmı yukarı??? ayakta durmayacak,iş yapmayacak,ayaklarımın altına yastık koyup uzanıcakmışım....
1 ay sonra inşallah yine herşey böyle iyi olur... doktorum resmini vermedi şimdi bi anlamı yok bir dahaki gelişinde vericem dedi
resim alıntıdır.....
canım inşallah herşey yolunda gider. sen yat uzan bol bol dinlen ve bizler içinde dua et bizlerde kavuşalım bebişlerimize.
Az önce bebek görmeden geldim kız 19 yaşında 1 yıllık evli ne güzel bir mutluluk.ordaki insanların bana acıyarak bakışı beni çok üzüyor .allahım ne olursun bizlerede biran önce hayırlı evlatlar ver bizlerde tadalım o duyguları inşallah.
arkadaşım dinlen bebişinle bol bol sohbet edin konuşun beraberce bizim gibi evlat özlemi çekenler biran önce kavuşsun diye.....
hadi gözün aydın canımcığım, allahım bizede nasip etsin inşallah
aşılamayı ben de düşündüm. bir de bn bazı okorlar farketmez dese de günde 2 dhea (50 mg) içmeye başladım. sanırım farkettiriyor ve bu kadar bir ölçünün zararı yok. bir de incir yiyip omega 3 kullanıyorum. bakalım.
Dhea yı bende duydym ama nerde satılır ne işe yarar, yan etkileride varmış galibaa. Ben hayıt tohumu aldım dün başladım, bakalım işe yarayacak mı. akşam içtim yarından sonra sabah akşam içeceğim. Bide folik asit kullanıyorum.İncir olayına da girsem mi bilemiyorum. Diyorum ki acaba tüp bebek merkezi değilde bir kadın doğumcuya gitsemde iğne ile yumurta geliştirse gerisini bide doğal yoldan mı denesek. Aşılamayada gerek yok aslında ama önemli olan doktor konusu. oooof offff karasızlık çok kötü. Bide hafta sonu kaplıcalara gittim ama su çok sıcaktı iki gün 20 şer dakika ancak kalabildim, oda aralıklı olarak. Sen hangi doktora gitceksin karar verdinmi canımcğm.
arkadaşlar inanın bana sonucu aldığımda ilk önce buraya msj yazdım herkes görsün diye konu açtım. sizi unutmadım
bugün hepinize dua edicem. rabbim böyle mübarek bir günde bana böyle bir almayı nasip etti şükürler olsun. inşallah herkesin dileği kabul olur
elifzeynep2008,sdsmt yanıtladığınız için çok teşekkür ederim;aslında belirti denen şeyin regl belirtisi olduğunu ve bilimsel olarak gebelik belirtisinin regl gecikmesinden önce ortaya çıkmadığını bilsem de yine de bir umut taşıyoruz işte ...
Çok haklısınız,çok da fazla düşünmeden test gününü beklemek ve dua etmekten başka yapacak birşey yok aslında...Anladığım kadarıyla ikinizde anne adayısınız :) çok tebrik ediyorum,sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum...
Benim test günüm de 6 Temmuz,aslında Cuma günü idrar testi yapmak istiyordum ama ondan da vazgeçtim,hayırlısı olur inşallah :) Rabbim bu yolda emek harcayan herkesin yar ve yardımcısı olsun...
zemuszemus kızlar bende şimdi kontrolden geldim... ufaklık 9+5 gününde 27 mm olmuş hareketliymiş...süprizzzzz ama ben hareketini görmedim benneyaptımki aynen böyle yatıyordu işte
şimdi 1 ay sonra gidicem.... tek sorun bebek hala kasıktaymış şimdilik normalmiş ama bir süre daha böyle kasıkta durursa anormal olurmuş... anlamadım tam normalde bu dönemde daha yukardamı olması lazım.. benimki çıkmamışmı yukarı??? ayakta durmayacak,iş yapmayacak,ayaklarımın altına yastık koyup uzanıcakmışım....
1 ay sonra inşallah yine herşey böyle iyi olur... doktorum resmini vermedi şimdi bi anlamı yok bir dahaki gelişinde vericem dedi
resim alıntıdır.....
bence 6 temmuzu bekle arkadaşım olumsuz sonuç çıkarsa bu sefer çok moralimiz bozuluyor benimde 3 temmuz bende senin gibi zor bekliyorum.yüzümüz gülecek inşallah:1hug:
resim alıntıdır.....
canım sakın hareket etme o zaman bir güzel yat dinlen bebişini riske atma ama bu arada heyecanlanıpda sakın kendini hem bedenen hemde ruhen yorma. Bak gör 1 ay sonra herşey bunda da güzel olacak inşallah
Tebrik ederim güzelimmmm ne güzel bir haber ...allah hayırlısınla kucağına alıp öpüp koklamayı nasip etsin.
Eli ayağı sağlıklı bir kız versin içimden öyle bir an geçti yazmadan duramadım...Bilmiyorum ne istiyorsun ama şuan yazarken sana içimden öyle geçti.Buda ilk defa oldu haberin olsun....Artık benim için bol bol dua et mübarek üç aylardayız...
Ben lucrin kullanıyorum ve bugün adet oldum.Hayırlısınla randevu aldım artık yarın mı öbür gün bakalım ondan sonra büyütme işlemleri başlicak sanrıım...bol dua et olurmu...sevgiler
ben memorial ile görüşmeni öneririm gerçekten herkesin durumuna göre tedavi ediyorlar birçok farklı protokol kullanıyorlar işlerinde çok ciddiler. dhea yı benim yumurta sayım iyi olduğu için oradan bana önermediler ben de sormadım ama önerdikleri birçok hastaları varmış. burada da hep sayıyı ve kaliteyi arttırdığını yazdılar. ben internetten aldım. memorial ön öüşme ücretsiz muayene lazım bize o zamn 190 sanırım özel sağlık sigortn varsa indirimli ben 100 verdim. bir git ne kaybedersin. bir de sabahları arısütü bal polen karışımına 1 tatlı kaşığı çörekotu ekle. rahim için de alman hastanei seven seas ın omega 3 ü var mavi kutu önermiş onu da kullanıyorum.
saol canım teşekkürler darısı sizlerin başına inşallah. allah herşeyin hayırlısını versin. merak etme canım sürekli dua ediyorum sizlere.
hadi bakalım kolay gelsin sana. allah yardımcın olsun. sakın stres yapma. herşey olacağına varır. inan ben çok rahattım :Saruboceq:
nesrincığım sana burdan bol bol dua ediyorum umarım bu sefer bize halay çektiriceksin...içimde güzel hisseler var mübarek üç aylardayız ve hepimize uğurlu gelir.
Sonucunu ne zaman alicaksın? Hadi senden iyi haberler bekliyorum....sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?