2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canım inşallah herşey yolunda gider. sen yat uzan bol bol dinlen ve bizler içinde dua et bizlerde kavuşalım bebişlerimize.
Az önce bebek görmeden geldim kız 19 yaşında 1 yıllık evli ne güzel bir mutluluk.ordaki insanların bana acıyarak bakışı beni çok üzüyor .allahım ne olursun bizlerede biran önce hayırlı evlatlar ver bizlerde tadalım o duyguları inşallah.
arkadaşım dinlen bebişinle bol bol sohbet edin konuşun beraberce bizim gibi evlat özlemi çekenler biran önce kavuşsun diye.....

hadi gözün aydın canımcığım, allahım bizede nasip etsin inşallah

canım benim... insanların sana o şekilde bakmasına lütfen aldırma lütfen... biliyorum çok çok zor bir durum o günleri o bakışları 6 yıl boyunca bende yaşadım... o yüzden gerçekten ne hissettiğini anlayabiliyorum.... bu durum senin veya eşinin elinde olan bir durum değil..siz istemiyorsunuz böyle olmasını.. herşeyin vaktini zamanını hayırlısını bilen bir tek Allah... Allah'ım isterse olur.... lütfen üzülme canım... inanıyorumki hamile kalmak isteyen arkadaşların hepsi en kısa zamanda meleklerine kavuşacak....

Dhea yı bende duydym ama nerde satılır ne işe yarar, yan etkileride varmış galibaa. Ben hayıt tohumu aldım dün başladım, bakalım işe yarayacak mı. akşam içtim yarından sonra sabah akşam içeceğim. Bide folik asit kullanıyorum.İncir olayına da girsem mi bilemiyorum. Diyorum ki acaba tüp bebek merkezi değilde bir kadın doğumcuya gitsemde iğne ile yumurta geliştirse gerisini bide doğal yoldan mı denesek. Aşılamayada gerek yok aslında ama önemli olan doktor konusu. oooof offff karasızlık çok kötü. Bide hafta sonu kaplıcalara gittim ama su çok sıcaktı iki gün 20 şer dakika ancak kalabildim, oda aralıklı olarak. Sen hangi doktora gitceksin karar verdinmi canımcğm.

ben memorial ile görüşmeni öneririm gerçekten herkesin durumuna göre tedavi ediyorlar birçok farklı protokol kullanıyorlar işlerinde çok ciddiler. dhea yı benim yumurta sayım iyi olduğu için oradan bana önermediler ben de sormadım ama önerdikleri birçok hastaları varmış. burada da hep sayıyı ve kaliteyi arttırdığını yazdılar. ben internetten aldım. memorial ön öüşme ücretsiz muayene lazım bize o zamn 190 sanırım özel sağlık sigortn varsa indirimli ben 100 verdim. bir git ne kaybedersin. bir de sabahları arısütü bal polen karışımına 1 tatlı kaşığı çörekotu ekle. rahim için de alman hastanei seven seas ın omega 3 ü var mavi kutu önermiş onu da kullanıyorum.

Tebrik ederim güzelimmmm ne güzel bir haber ...allah hayırlısınla kucağına alıp öpüp koklamayı nasip etsin.
Eli ayağı sağlıklı bir kız versin içimden öyle bir an geçti yazmadan duramadım...Bilmiyorum ne istiyorsun ama şuan yazarken sana içimden öyle geçti.Buda ilk defa oldu haberin olsun....Artık benim için bol bol dua et mübarek üç aylardayız...
Ben lucrin kullanıyorum ve bugün adet oldum.Hayırlısınla randevu aldım artık yarın mı öbür gün bakalım ondan sonra büyütme işlemleri başlicak sanrıım...bol dua et olurmu...sevgiler

bence 6 temmuzu bekle arkadaşım olumsuz sonuç çıkarsa bu sefer çok moralimiz bozuluyor benimde 3 temmuz bende senin gibi zor bekliyorum.yüzümüz gülecek inşallah:1hug:

canım sakın hareket etme o zaman bir güzel yat dinlen bebişini riske atma ama bu arada heyecanlanıpda sakın kendini hem bedenen hemde ruhen yorma. Bak gör 1 ay sonra herşey bunda da güzel olacak inşallah

merhaba biv nasıl gıdıyor ? .. az kaldı hayırlısıyla .... yarın persembeyı cumaya baglayan gece babam yasın okuyacak ıkımızın adına .. ozel dua edecek .. innşallah hayırlı ve ugurlu gelır .. canım senın adını bılmedıgımız ıcın bana ozelden ısmını gonder ıstersen ...

bence 6 temmuzu bekle arkadaşım olumsuz sonuç çıkarsa bu sefer çok moralimiz bozuluyor benimde 3 temmuz bende senin gibi zor bekliyorum.yüzümüz gülecek inşallah:1hug:

Çok haklısınız aslında,zamanını beklemek en doğrusu...Sizin de çok az kalmış,Rabbim yüzünüzü güldürür inşallah,dualarım sizinle...Benim bugün belim kopacak gibi ağrıyor Regl olacağım sanki

canım hayırlı olmasnı dılıyorum umarım bu sureyı en rahat sekılde atlatırsın.Rabbım bebeklerımızı sag salım olarak kucaklarımıza almayı nasıp etsın .

canım sakın hareket etme o zaman bir güzel yat dinlen bebişini riske atma ama bu arada heyecanlanıpda sakın kendini hem bedenen hemde ruhen yorma. Bak gör 1 ay sonra herşey bunda da güzel olacak inşallah

:) hareket etmedende durulmuyor... ama yormuyorum kendimi... ufak tefek şeyler yapıyorum oda gün içinde olması gereken şeyler.. yemek hazırlamak vs... ama günümün çoğu tembellikle geçiyor açıkcası :kedi:kaydirigubbakcemile3

saol canım teşekkürler darısı sizlerin başına inşallah. allah herşeyin hayırlısını versin. merak etme canım sürekli dua ediyorum sizlere.

hadi bakalım kolay gelsin sana. allah yardımcın olsun. sakın stres yapma. herşey olacağına varır. inan ben çok rahattım :Saruboceq:

Rahim için kullandığın ne işe yarıyor canım, acaba bende ondan kullansam mı, reçete ile mi satılıyor.Adını tam yazarmısın

sağol canım allah tüm hamişlerin dualarını kabul ederde hepimiz benim gibi tedavide olan yada 11 günün sonucunu bekleyen tüm arkadaşlarımız bu sefer müjdeli haberleri veririz....
sevgiler

nesrincığım sana burdan bol bol dua ediyorum umarım bu sefer bize halay çektiriceksin...içimde güzel hisseler var mübarek üç aylardayız ve hepimize uğurlu gelir.
Sonucunu ne zaman alicaksın? Hadi senden iyi haberler bekliyorum....sevgiler..

bende nesrin için bol bol dua ediyorum gerçekten halay çekmek ne demek parti vericez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…