2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

selam kızlar uzun zamandır tüp bebek topiklerini takıp etmeye calısıyorum ama daha fazla dayanamadım bu bolume dalayım dedım :)) kısaca anlatayım kendımı . sebepsız dıyor dr lar bıze.
en son umut tup bebek merkezıne on gorusmeye gıttık ve tup bebek yaptırmaya karar verdık tabı allah kısmet ederse. haftaya carsambada ılk muayne ıcın gıdıcem sanırım ağustosta iğnelerime baslarım. uff acayıp heycanlıyım tutmazsa ne yaparım bılmıyorum

a.s. hoşgeldiniz... tedavileriniz hayırlı olsun... Allah kucaklarınızı doldursun....

Rahim için kullandığın ne işe yarıyor canım, acaba bende ondan kullansam mı, reçete ile mi satılıyor.Adını tam yazarmısın
resim çıkar mı seven seas pulse diye bir marka almandan bunu önermişler içinde cıva vs yok diye. balık yağı. rahmi besliyormuş. zaten birçok dr öneriyor ek vitamin olarak

ya kızlar aklıma gelmişken salı transfer var bişey çıkmazsa eşime neler yedirsem acaba onun sorunu yok ama yinede daha iyi olsun diye sadece 2 gün var elimde arı sütü arı poleni bal karışımı var sütle eşime içirsem olurmu acaba fındık fıstık falan ne dersiniz

canım esınden ornek senın cumartesı alıncak salı degıl zaten faydası olmaz cunku spermler 3 ayda(72 gun) kendını yenılıyomus yanı sımdı verecegı sperm 72 gun oncesınde uretılmıs

merhaba kızlar yarın tek yumurta ile transfere gideceğim tek olması üzüyor ama hiç yoktan iyidir inşallah sonu iyi olur bu arada doktor yarın hastanede tutacakmış bu normal mi?

günaydın arkadaşlar yeni doktordan geldim. 2 tane kese görünüyor dedi ama yinede belli olmaz dedi. acaba sonradan değişirmi ya? haftaya tekrar gidicem. hayırlısı olsun inşallah ama ikiz birden değişik geldi bana. dondum kaldım resmen.

canım tebrik ederim ikiz bebek anne adayısın.... değişebilecek olan şey görünmeyen bir 3. kese olabilir :) haftayı bekleyip görücez...hakkında hayırlısı ne ise olsun....

Son düzenleme:

İkizlerin annesi tebrik ederim :)

arkadaşlar ölücem heyecandan saat ikiye kadar kim bekleyecek.

Seni merak ediyordum bende biv,demek saat 2 de belli olacak...Dualarım seninle,inşallah Rabbim yüzünü güldürür...Ben hala ve inatla belirti sormaya devam edeceğim :) Belirti var mı biv?

arkadaşlar ölücem heyecandan saat ikiye kadar kim bekleyecek.
sen bekleyeceksin kaydirigubbakcemile3 tabii seninle birlikte bizde zemuszemus
:CüvCüv: anniş adayı dikkat et kendine opuyorumnanaktan

Seni merak ediyordum bende biv,demek saat 2 de belli olacak...Dualarım seninle,inşallah Rabbim yüzünü güldürür...Ben hala ve inatla belirti sormaya devam edeceğim :) Belirti var mı biv?

yok anacım yok hiç bir belirti yok sadece göğüslerim yakında ağzıma girecek şişlikten

İnan en az senin kadar heyecanlıyım bende....Büyük Allahım mu mübarek günde yüzünü güldürsün inşallah biv,Rabbim hasretle bekleyenlerin kucağını doldursun inşallah...Amin...

İnan en az senin kadar heyecanlıyım bende....Büyük Allahım mu mübarek günde yüzünü güldürsün inşallah biv,Rabbim hasretle bekleyenlerin kucağını doldursun inşallah...Amin...

canım benim iyi dileklerin için çok tşkr ederim allah hepimizi güldürecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…