resim çıkar mı seven seas pulse diye bir marka almandan bunu önermişler içinde cıva vs yok diye. balık yağı. rahmi besliyormuş. zaten birçok dr öneriyor ek vitamin olarakRahim için kullandığın ne işe yarıyor canım, acaba bende ondan kullansam mı, reçete ile mi satılıyor.Adını tam yazarmısın
:teytey:hayırlı olsunkızlar 10 dk önce çatlatma iğnemi yaptım
vatana millete hayırlı olsunhihoyyyt
:teytey:hayırlı olsun
ya kızlar aklıma gelmişken salı transfer var bişey çıkmazsa eşime neler yedirsem acaba onun sorunu yok ama yinede daha iyi olsun diye sadece 2 gün var elimde arı sütü arı poleni bal karışımı var sütle eşime içirsem olurmu acaba fındık fıstık falan ne dersiniz
günaydın arkadaşlar yeni doktordan geldim. 2 tane kese görünüyor dedi ama yinede belli olmaz dedi. acaba sonradan değişirmi ya? haftaya tekrar gidicem. hayırlısı olsun inşallah ama ikiz birden değişik geldi bana. dondum kaldım resmen.
arkadaşlar ölücem heyecandan saat ikiye kadar kim bekleyecek.
sen bekleyeceksin kaydirigubbakcemile3 tabii seninle birlikte bizde zemuszemusarkadaşlar ölücem heyecandan saat ikiye kadar kim bekleyecek.
Seni merak ediyordum bende biv,demek saat 2 de belli olacak...Dualarım seninle,inşallah Rabbim yüzünü güldürür...Ben hala ve inatla belirti sormaya devam edeceğim :) Belirti var mı biv?
İnan en az senin kadar heyecanlıyım bende....Büyük Allahım mu mübarek günde yüzünü güldürsün inşallah biv,Rabbim hasretle bekleyenlerin kucağını doldursun inşallah...Amin...
sen bekleyeceksin kaydirigubbakcemile3 tabii seninle birlikte bizde zemuszemus
:CüvCüv: anniş adayı dikkat et kendine opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 biraz daha heyecanlandırıyım seni.... son 1 saatin kaydirigubbakcemile3en az benim kadar heyecanlı olduğunu biliyorum canım iyiki varsınız ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?