ohhh ohhh ne guzel zaten, senin sakin olman lazim stres yok bebisler uzulur bak..sevmezler seni sonrananiknanik
KISS BEN AKŞAM PİNK E DE SÖLEDİM EĞER BU DURUMDA TUTARSALAR VARYA KESİN FIRLAMA OLACAKLARR :roflol::roflol::roflol:
ben yaklaşık 2,5 yıldır evliyim. Eşimle biz hiç korunmadık ama hamilelik olamayınca dr a gittik geçen sene ve eşimde ileri yönde hareket sorunu vardı,dr umuz 1 sene daha denedin ciddi bi sorun yok sizde demişti, bizde 1 yıl daha denedik yine olmadı, tekrar dr a gittik, bu seferde büyük bir şok yaşadık benim fsh yüksek çıktı,yumurta rezervim azalmış, direk tüp bebek tedavisini önerdi dr lar, çok şaşkın ve üzgünüm anlayacağınız,napıcamı şaşırdım
canim Allah tan umit kesilmez tek yumurtayla bile hamile kalan var...olucaktir insallah...bende eylulde yaptiricam insallah hepimizin yuzunu guldurur mevlam...uzulme senŞeniz
yawww civcivin kimi hakliyorsun ben hala anlamadium...tutarsa doktorumu hakliyacaksin yoksa seni uzdu diye....
onemli degil canim...arkadaşlar ben yeni üye oldum ve bu forumuyeni yeni kullanmayı öğrenmeye çalışıyorum,cevaplarım gecikirse kusura bakmayın
teşekkür ediyorum canım ama inan son 3 ayda çok yıprandık,4-5 dr a gittik,ve ilk gittiğim dr bizi bunalıma soktu resmen,bizim iyi niyetli duygularımızı kullanmaya çalışıyorlar,insan kime güveneceğini şaşırıyor,uzun zamandır iyi bir tüp bebek merkezş arıyordum,şimdi içimin rahat edeceği biyer buldum inşallah
ben yaklaşık 2,5 yıldır evliyim. Eşimle biz hiç korunmadık ama hamilelik olamayınca dr a gittik geçen sene ve eşimde ileri yönde hareket sorunu vardı,dr umuz 1 sene daha denedin ciddi bi sorun yok sizde demişti, bizde 1 yıl daha denedik yine olmadı, tekrar dr a gittik, bu seferde büyük bir şok yaşadık benim fsh yüksek çıktı,yumurta rezervim azalmış, direk tüp bebek tedavisini önerdi dr lar, çok şaşkın ve üzgünüm anlayacağınız,napıcamı şaşırdım
KAYNANAMI CANIMM KADINN GAMSIZZ YAHUU 7.GÜNÜMDÜR TRANSFER YAPILDI HALA GEÇMİŞ OLSUNA GELMEDİİ..AKŞAM DURMADAN ONU ÇEİŞTİRDİKK :roflol::roflol:
heee o muu allah mustakini vermesin emi:roflol::roflol: Ben kaynanama soylemiycem hickimse bilmiycek esim ve benden sonra herkes hergun sorar benide bunalima sokarlar vallaa.s
fsh hormonuyla yada yumurtalık rezerviyle ilgili bilgisi olan varmı acaba,bana yardımcı olabilirmisiniz,
fsh hormonuyla yada yumurtalık rezerviyle ilgili bilgisi olan varmı acaba,bana yardımcı olabilirmisiniz,
canimm allahtan ümit kesilmezz hiç üzme kendini ve sabret bak benim çok kalitesiz embriyolar transfer edildi ama hala ümidim var inş olurr
canım inşallah hakkında hayırlısı olur,hepimiz için hayırlısı neyse o olsun,bende umutluyum, inanmaya çalışıyorum, ilk gittiğim tüp bebek merkezindeki dr dan sonra birkaç tüp bebek merkezine daha gittim,onlar daha olumlu konuştu allahtan, % 30 şans veriyorlar,bu iyimi kötümü bilmiyoruma ama ne olursa olsun allah izin verirse olacağına inanıyorum ben. Onun için sende üzülme,allah izin verirse kalitesiz embriyolarlada olsa olur
canim yeni bir konu ac kizlara sor istersen bunu yada ben senin icin acayim dur ...neyi merak ediyorsun aynen yaz bende sorayim senin icin...
çok teşekkür ediyorum,canım ya, iyiki üye olmuşum diyorum şimdi, benim fsh 10,4 çıktı ve yumurtlama rezervimin az olduğunu söyledi drlar, sol yumurtamda 4 sağ yumurtamda 4 yumurta varmış bu ay, ama normalde kaç tane olması gerekiyorki bu yumurta sayısının.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?