2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

2009Papatya inşallah 3. denemende olumlu sonuç alırsın. Bende 3. denememi yaptırıcam. Şimdi gittiğim doktor. Florance Nightingle i tavsiye ediyor. Bakalım bi dahaki ay başlayabiliriz tedaviye. Ama şunu öğrendim, doktor faktörü çok önemli, doktoruna güveniyorsan ve doktor seninle ilgileniyorsa, problemlerini dinliyorsa, sana yol gösteriyorsa için daha bi rahat başlıyosun tedaviye. Benim daha önce 2 kez gittiğim hastaneye gitmeme nedenim; doktorumun ilgisiz olması, doğru dürüst ilgilenmemesi, çok yoğun olması, birde kendi doktorum yurtdışındayken bana bakan diğer doktorlar, sanki onların hastası değilim diye doğru dürüst ilgilenmediler bile. Şimdi bana güven verecek bi hastene arıyorum.

canım çok haklısın..insan emin ellerde olmak istiyor güven duymak istiyor ve en doğru en sağlıklı yolda ilerleyip sağlıklı bebeklere kavuşmak istiyor...Bende bunun için değiştirdim doktorumu çok fazla ilgi alaka yoktu.
Açıklama yoktu...Neyse sorun söylemediler...Şimdi gittiğim ise çok memnunum ilgi alaka var...emin ellerde olduğumun hissindeyim umarım iyi sonuçlar alırım...sevgiler

Amin canım inşallah iyi sonuçlarla burda hamileyimmmm diye bağırırsın. Bizede moral olur.

selam iki gündür doktorlardayım.bende diyabet sorunuda olduğu için şimdi herşeyi bıraktım bununla uğraşıyorum kollarım delik deşik oldu bütün doktorlarda beni bu diyabet konusunda çok korkuttular kızlar inanılmaz moralim bozuk yarın tahlil sonuçlarımı alıcam insülin yapacaklar galiba

selam arkadaşlar yarın kontrolüm var ve ben çok korkuyorum. kalp atışı duyulmazsa boş gebelikse diye. inşallah olmaz ama hayırlısını dilemekten başka birşey gelmiyor elimden. ne olur dua edin bugün perşembe. yatsı namazından sonra yürekten edilen dualar allahın izniyle kabul edilirmiş inşallah

Canım kötü düşünme lütfen. İyi düşün iyi olsun. Dua edicem sana ve herkese. Herkes birbirine dua etsin, daha çok kabul olur.

Selam kızlar...bugün transferim oldu.3 tane tomurcuk kondu hepiniz bol dua edin iyi haberler alayımmmm.28.07.09 da gebelik testim var...
Güzel allahım inşallah bu sefer nasip eder...sevgiler...

merhaba..
uzun uğraşlar sonucunda yolumuza tüp bebekle devam etmeye karar verdik (Allah'ın izniyle).
bugün 2. iğnemi olucağım. cumarteside kontrolüm var.
eğer devam eden bir listeniz varsa benide eklerseniz sevinirim.
sevgiyle kalın..

Selam kızlar...bugün transferim oldu.3 tane tomurcuk kondu hepiniz bol dua edin iyi haberler alayımmmm.28.07.09 da gebelik testim var...
Güzel allahım inşallah bu sefer nasip eder...sevgiler...

hayırlısı olsun canım.
Allah'ım güzel haberlerle yüzünü-yüzümüzü güldürür inş..
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slm benımde cumartesı gunu transferım var bana dua edın kızlar tutar ınsallah allah bebışlerı bızden esırgemesın inşallah

kızlar çoook acil aklınıza ihtiyacım var bugun 2 de embriyo transferim var yaşınız daha erken çok kaliteli 2 emriyo transfer edilicekmiş 3 tane etsinler diye bastırimmi

kızlar çok şükür allaha bebeğimin kalp atışlarını duydum bugün. rabbim yine duydu sesimi. 2 tane gözüküyor ama bir tanesi daha küçük ve onda kalp atışı yok doktor 10 gün sonra yine bakarız dedi. eğer o bebek değilse kendiliğinden kaybolurmuş

Simgeciğim çok sevindim senin adına. Allah bebişlerini ve seni herşeyden korusun. Sağlıkla bebeklerini dünyaya getirirsin inşallah.

Arkadaşlar bende bugün rahim milmimi çektirdim. Sonuçlar için doktorum birazdan arar. Bu benim 2. rahim filmi çektirişim. İlkinde tüple açıktı, rahim şekli bozuktu. Histerekopi operasyonu yapıldı. Daha sonra tüp bebek denedik, tuttu fakat düştüler. 2. kez dondurulmuşlarla denedik fakan tutmadı. Şimdi başka bi doktora gidiyorum. O da rahim filmi ile başlamak istedi tedavime. Bende yumurtlama bozukluğu, adet düzensizliği (pcos) var. Eşimde de sperm hareketliliği biraz az. Bence yine tüp bebek yaparızda bakalım doktorum ne diyecek?

inşallah herşey gönlünce olur... umarım kavuşursun bebişine yada bebişlerine :))
bende şimdi 4. iğneyi yaptırmaya gidecdeğim.( göbekten) umarım hepimizin bebişi olur en kısa zamanda hepimiz için hayırlısı allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…