2009Papatya inşallah 3. denemende olumlu sonuç alırsın. Bende 3. denememi yaptırıcam. Şimdi gittiğim doktor. Florance Nightingle i tavsiye ediyor. Bakalım bi dahaki ay başlayabiliriz tedaviye. Ama şunu öğrendim, doktor faktörü çok önemli, doktoruna güveniyorsan ve doktor seninle ilgileniyorsa, problemlerini dinliyorsa, sana yol gösteriyorsa için daha bi rahat başlıyosun tedaviye. Benim daha önce 2 kez gittiğim hastaneye gitmeme nedenim; doktorumun ilgisiz olması, doğru dürüst ilgilenmemesi, çok yoğun olması, birde kendi doktorum yurtdışındayken bana bakan diğer doktorlar, sanki onların hastası değilim diye doğru dürüst ilgilenmediler bile. Şimdi bana güven verecek bi hastene arıyorum.
canım çok haklısın..insan emin ellerde olmak istiyor güven duymak istiyor ve en doğru en sağlıklı yolda ilerleyip sağlıklı bebeklere kavuşmak istiyor...Bende bunun için değiştirdim doktorumu çok fazla ilgi alaka yoktu.
Açıklama yoktu...Neyse sorun söylemediler...Şimdi gittiğim ise çok memnunum ilgi alaka var...emin ellerde olduğumun hissindeyim umarım iyi sonuçlar alırım...sevgiler
selam arkadaşlar yarın kontrolüm var ve ben çok korkuyorum. kalp atışı duyulmazsa boş gebelikse diye. inşallah olmaz ama hayırlısını dilemekten başka birşey gelmiyor elimden. ne olur dua edin bugün perşembe. yatsı namazından sonra yürekten edilen dualar allahın izniyle kabul edilirmiş inşallah
Selam kızlar...bugün transferim oldu.3 tane tomurcuk kondu hepiniz bol dua edin iyi haberler alayımmmm.28.07.09 da gebelik testim var...
Güzel allahım inşallah bu sefer nasip eder...sevgiler...
kızlar bi akıl verin lütfen 2ye tamammı diyim yoksa 3 mü istiyim embriyo sorunum yok sayıda kalitede iyi
kızlar çok şükür allaha bebeğimin kalp atışlarını duydum bugün. rabbim yine duydu sesimi. 2 tane gözüküyor ama bir tanesi daha küçük ve onda kalp atışı yok doktor 10 gün sonra yine bakarız dedi. eğer o bebek değilse kendiliğinden kaybolurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?