2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

merhaba öncelikle tedavin hayırlı olsun. bende bu akşam 4. iğnemi yaptım. ilk tüp bebek denemeniz mi? umarım tüm isteyenlerin dileği gerçekleşir. bizimde.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sanırım bende yaz hamsisi oluyorum konu baya ilerlemiş ama yeni üyeyim.aşılama denemişti ama tutmadı doktorum bi ay ara verdi tüp bebek yapıcaz dedi ilk denemem olucak ağustos düşünüyoruz ve ben çokkkk korkuyorumm iğne fobim var :S

hayırlısı olsun canım.
inşallah güzel haberlerini alırız.
beklemek zordur. Allah yardımcın olsun..

bugun transferım 2 gunum ama sol tarafta cok agrım var vuccutum yanıyor sankı agzım kuruyor acaba grıp olcam ne ıdrara cıkarken zorlanıyorum bana yardım edın asaga dogru sankı bırsey dusecek gıbı

Günaydın kıslar
pApatya canı. Listede ben beklemede gözüküyorum sanırım benim drnemem pozitif cAnım Allah'ın izniyle darısı tüm bekleyenlere olsun

Merhaba kizlar...Biz de Tup Bebek deniyoruz bu ay. Brusselin almaya basladim, 5 gun oldu. sanirim embryo yerlestirilene kadar korunmamiz gerekiyor degil mi? simdi de sogan kuru deniyim diyorum, ne dersiniz?

merhaba arkadaşlar bugün ilk lucrin iğnemi vurulmaya başladım ve ilk denememiz işallah hayırlısı olur..deneyimlerinizi bekliyorum yol arkadaşlığınızıda..işallah 9 ay süren bir sürü yol arkadaşı oluruz

Bizim de ilk tup bebek denememiz. Ben Busserelin ile basladim. Ayin 15inde ignelerime basladim. Sen?

merhaba hanımlar,
Hamişleri kutluyorum, sağlıklı bebişlerini kucaklarına alırlar inşallah.
benim gibi bekleyenlere de Rabbimden sabır ve şans diliyorum inşallah olumlu olur hepimizin sonucu. benim transferimin pazartesi yapılması planlanıyor (dün toplandı yumurtalar 6. gün nakledecekler) .
listenize transfer sonrası (tabi nasipse) eklenmek isterim ama listenizi göremedim. nerden bakabilirm.

herhaba arkadaşlar bende bu ay alman hastanesinde tüp bebek tedavisine başladım. dr. halit fırat erden ,şimdilik herşey çok güzel gidiyor allah tamamına erdirir inşallah hepimizin tedavisini.....
pazar günü yumurtalarım toplanacamış.dua edin olurmu arkadaşlar :)

Benim yumurtalarimin topnamasina daha var. Deneyiminizi anlatirsiniz umarim hersey yolunda gider. Benim ilacimin yan etkisinden bugun biraz kanamam basladi umarim cok artmaz

umarım senin için hayırlısı olur, dualarım seninle. halil beyin methini çok duydum. bende gittim ancak önce laparaskopi dedi bende hemen olmak istemedim. şimdi koü de tüp bebek deniyorum, transfer günümü bekliyorum. Ancak gerçekten halil bey ve ekibinin iyi iş çıkarttığını çok duydum iyi olacağını düşünüyorum.

Benim yumurtalarimin topnamasina daha var. Deneyiminizi anlatirsiniz umarim hersey yolunda gider. Benim ilacimin yan etkisinden bugun biraz kanamam basladi umarim cok artmaz

umarım senin için de her şey yolunda gider canım. benim 2. tüp bebek denemem.merak ettiğin kısım neyse sor yardımcı olmaya çalışayım. kanama başlayınca bildiğim kadarıyla ilacı değiştiriyorlar doktorunla görüştünmü

selam kızlar ben yeniyim.Aranıza katılmak istiyorum.Bu yıl nisan ayında denedim ilk tüp bebeği.Birkaç gündür takip ediyorum.Sitedeki hamile arkadaşlar inşallah allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıcakla.Benim hikayem çok uzun.Hepsini anlatıp canınızı sıkmıyayım sizin.Benim 7 yaşında özürlü bir oğlum var.Benim çocğumla birlikte 4 hamileliğim oldu kendiliğinden.Diğerleri düştü.Kalp atışlarını göremedik hiçbirinin.Çapa tıp fak.de kromozom anomaliliğine bakıldı eşimle ikimize.Onlar temiz çıktı.Tekirdağdaki doktorumuz tüp genetik araştırmalı tüp bebeği önerdi.Florans Natıngle'de yapıldı.5 embriyodan 4 tanesi normaldi.1. sınıf ambriyolardı hepsi.Doktorumuz 4'ünüde tarnsfer etmek istedi. yaşımdan dolayı.(Yaş 37) ben çocuğumdan dolayı çoğul gebelikten çok korkuyorum.Bari 3 tane olsun dedim.3 tane transfer edildi.11.gün beta hcg değerim 26 ydı.Fazla sevinmedik tabi.Biraz düşüktü değer.Doktorumuz 13.gün değereine bakıcaz dedi.13.gün değeri 56'ydı.doktor çok iyi sağlıklı gebelik dedi ama ben hiç rahat edemedim.Çünkü benim kendiliğinden kaldığım hamilelikler gibi değildi.Devamlı dr'u aradım.Tabi içime doğmuştu herhalde 16.gün değeri normal değildi.yükselmemişti.Dr bile inanmadı.Yanlışlık yapılmıştır.Olmaması lazım falan dedi.Tekrarlayalım yine ilaçlara devam et dedi ama ben anlamıştım.Tabi değer yine düştü.Bu sitede okuduğum kadarıyla benim gibi olan yok.Yani bir kere 2'ye katlanınca devam etmiş.Bu durumla ilgili doktorumuz da bize hiç açıklama yapmadı.Uzun yazmıycam dedim bir de ama çok uzun oldu kusura bakmayın.

Hulya yasadiklarina uzuldum. Tekrar tup bebegi mi dusunuyorsun? Umarim bundan sonraki sorunsuz olur. Benim ilk denemem olacagi icin benim pek bir bilgim yok.

Duru, Haftaya Persembe ilk randevuma gittigimde konusucam. Ama birsey diyecekleriniz zannetmiyorum cunku bu ilacin yan etkilerinde kanama ve ates basmalari var. Adet gibi kanamam var simdi, ates basmalarim da menapozlular gibi. Annem haftaya Cuma bana geliyor, beraber yasariz ates basmalarini diyorum ona :)

canım senin için hayırlısı olsun.hangi ilacı kullanıyorusun, bence önce bir merkezine tlf et durumu anlat, doktorun ne derse ona göre hareket et..

benim canım çok sıkkın, tedavi aşamasındasınz sizin de moralinizi bozmayayım bu nedenle ayrıntıya girmiycem. özetlemem gerekirse salı günü opu oldum çarşamba günü 11 embriyomun döllendiğini ve blastosist (6.güne kadar beklenen aşama) transfer yapılabileceğini öğrendim. bu gün ise embriyolarımın hepsinin durumunun kötü olduğunu bölünmeinin yavaş olduğunu ve kalitelerinin düştüğünü söylediler. yarın yinede transfer yapalım dediler(yarın 3. gün). yani öylesine, sırf iptal etmemek için.... rabbim sizlerinkini tamamnıa erdirsin inşallah. benim rüyam erken bitti... çok kötüydüm tüm gün ancak toparladım biraz.kısmet...

melih cevap yazdığın için teşekkür ederim.Eylül ayında bir daha denemek istiyoruz kısmetse.Ama ben merkezi değiştirmek istiyorum.Beylikdüzü Medicana'yı düşünüyorum ama emin de olamıyorum.Benim çocuğum olduğu için devlet hiçbirşeyi karşılamıyor.Sen nerde yaptırıyorsun.

melih ben de ilk denememde çok acemiydim.Bu siteyi daha önce keşfetseymişim keşke.Burada çok bilgilendim gerçekten.O yüzden sen şanslısın.Burada çok tecrübeli arkadaşlar var.ınşallh senin sorunsuz bir şekilde tutunurlar.Allah kucağına da almayı nasip eder inşallah.Sen hangi merkezde yaptırıyorsun.Sorun neydi sizde acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…