inşallah herşey gönlünce olur... umarım kavuşursun bebişine yada bebişlerine :))
bende şimdi 4. iğneyi yaptırmaya gidecdeğim.( göbekten) umarım hepimizin bebişi olur en kısa zamanda hepimiz için hayırlısı allahtan
tranfer gercklestı bugun 3 tane transfer edıldı gerı sayım basladı 12 gun gecermı?
hayırlısı olsun canım.
inşallah güzel haberlerini alırız.
beklemek zordur. Allah yardımcın olsun..
Günaydın kıslar
pApatya canı. Listede ben beklemede gözüküyorum sanırım benim drnemem pozitif cAnım Allah'ın izniyle darısı tüm bekleyenlere olsun
Günaydın kıslar
pApatya canı. Listede ben beklemede gözüküyorum sanırım benim drnemem pozitif cAnım Allah'ın izniyle darısı tüm bekleyenlere olsun
merhaba arkadaşlar bugün ilk lucrin iğnemi vurulmaya başladım ve ilk denememiz işallah hayırlısı olur..deneyimlerinizi bekliyorum yol arkadaşlığınızıda..işallah 9 ay süren bir sürü yol arkadaşı oluruz
herhaba arkadaşlar bende bu ay alman hastanesinde tüp bebek tedavisine başladım. dr. halit fırat erden ,şimdilik herşey çok güzel gidiyor allah tamamına erdirir inşallah hepimizin tedavisini.....
pazar günü yumurtalarım toplanacamış.dua edin olurmu arkadaşlar :)
Benim yumurtalarimin topnamasina daha var. Deneyiminizi anlatirsiniz umarim hersey yolunda gider. Benim ilacimin yan etkisinden bugun biraz kanamam basladi umarim cok artmaz
Hulya yasadiklarina uzuldum. Tekrar tup bebegi mi dusunuyorsun? Umarim bundan sonraki sorunsuz olur. Benim ilk denemem olacagi icin benim pek bir bilgim yok.
Duru, Haftaya Persembe ilk randevuma gittigimde konusucam. Ama birsey diyecekleriniz zannetmiyorum cunku bu ilacin yan etkilerinde kanama ve ates basmalari var. Adet gibi kanamam var simdi, ates basmalarim da menapozlular gibi. Annem haftaya Cuma bana geliyor, beraber yasariz ates basmalarini diyorum ona :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?