2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

selam arkadaşlar moralim çok bozuk o kadar kederliyimki anlatamam. budün doktora gittim ve ne yazıkki bebeğimin kalbinin durmuş olduğunu söylediler. geçen hafta atıyordu ama kıssmet değilmiş işte. ne kadar sonra 2. tedaviye başlarız bilmiyorum. tek bildiğim çok yorgunum.

pazartesi tekrar bakacaklar ve kürtaj yapılacak. ne olur bana dua edin herşey sorunsuz geçsin. bilmiyorum umudumu kaybedemiyorum bir türlü. aslında 8 haftalık bebeğim ama ultraSyonda 6 haftalık gözüküyor gelişmemiş yani.

canım yaa çok üzüldüm olsun rabbim eşinle sana sağlık versin .bidahakine bakarsın kendiliğinden olur öyle olan çok onun için çok üzme kendini rabbimin vardır birbildiği bak bana geçen ay herşeyi planladık tedavi için tedavi yarıda kesildi bu ay düşünüyorduk adet günüm 14 gün geçti bebekte yok olmadımda ilaç kullanıyorum ilk defa söktürücü

yani diyeceğim arkadaşım herşeyde vardır bir hayır diyelim mübarek günlerin hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin bizlerede tatırsın sağlıklı hayırlı şekilde

Gelişmeyen bebeklerin sorunlu bebekler olduğunu söylemişlerdir sanada, herşeyde vardır bir hayır. Birdhaki sefere kucağına almayı kısmet etsin allahım.

Duru; Yazdiklarina cok uzuldum benim de bu tedaviye basladigimdan beri tek dusundugum yeterince saglikli embryo olup olmayacagi. Sana sadece sabir dileyebiliyorum ve seni cok iyi anliyorum. Bu kadar ugrasiyoruz, mutlu sonucu hakediyoruz. Yine de umudunu yitirme eger o embryolardan birinin basaracagi yaziliysa, bu olacak. Sen elinden geleni yaptin.

Hulya; Sana Eylul'de bol sans. Hernekadar bu gunlerde mutlu haberler gelmese de, umarim bu degisir ve seni motive ederiz. Benim tedavim Ingiltere'de oluyor. Kanamami soyledim bu normal dediler, kotulesirsem acile git dediler. Yani beni kendi kendimle biraktilar. Ben de internetden kendim arastiracam simdi.

Simge; Sana Allah sabir versin, cok zor olmali. Ama her iste bir hayir vardir deyip yola devam etmen lazim, zaman herseyin ilacidir derler. Umarim en yakin zamanda umudunu ve gucunu toparlarsin.

allahtan herşeyin hayırlısı nasıl vakit geçireceğimi bilemiyorum zaman durdu sanki. ne zaman başlarım tedaviye bilemiyorum. ama bunun için sabrımın olmadığı. acaba özel hastanelerin hangisi iyidir anadolu yakasında. belki bu kez özelde yaptırırım

canım benim Allahtan sana acil şifalar ve bolca sabır diliyorum...herşeyde vardır bir hayır canım...kendini üzüp yıpratma sakın,ilk denemenmiş bu inşallah birdaki denemende herşey daha iyi olurda bebişini kucağına almak nasip olur...ben 3.denedim yine olmadı...bu yola başkoyduk canım yorulmadan devam edeceğiz...sakın ümidini yitirme...

Merhaba arkadaşlar ben de bu sitede yeni sayılırım.bu ay ilk tüp bebek tedavimi denedim.fakat maalesef olumsuz sonuçlandı.temmuz 2 de 3 kaliteli emriyo yerleştirdiler.herşey çok iyi dediler ama olmadı işte.12.gün değerim 61, 14.gün 140, 18.gün ise 201 çıktı yani değer düştü.başta biraz sevinmiştik ama daha sonra malüm.değerler düştü.tabi bu arada kanamamda vardı.doktorum dış gebelikten şüphelendi ama çok şükür çıkmadı.herşeyin çok güzel olmaması için bir sebep yok diyor.polikistik over hastasıyım.yumurtalıklarımın çok fazla tepki verdiğini söyledi.hamileliğimin bu sebeple oluşmamış olabileceğini söyledi bilmiyorum şimdi çok korkuyorum.bir daha denemeye cesaretim yok.ama bebekde istiyorum.böyle bir durumla karşılaşan oldumu.yardımcı olabilirmisiniz.

konyada eurofertılde tedavi olanlar var ise yazın ben eurofertıl de tedaviye başladım bu benim üçüncü denemem olacak

sağol canım.bence senin sağlıklı embriyoları düşünmen için çok erken.şimdiden stres yapma, dün transferimi oldum.. hücre sayıları artmış aslında ancak kaliteleri çok kötü.. son görevimi de yerine getireyim de vicdanım rahat etsin diye dinleniyorum... süpriz beklentim yok, çünkü gayet açık konuştular ancak ilk duyduğum andaki kadar üzülmüyorum. beterin beteri var...

canım arkadaşım çok geçmiş olsun Allah sana sabır versin...
kısmet değilmişten çok zamanı değilmiş ve eğer gelişimi olsaydı bile inan normal olmayacaktı...
Allah'ım sana en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir hamilelik nasip etsin...

Tabiki bosa umitlenmeni istemem ama hucre sayisinin artmasi cok guzel. Bu kalitesinin de arttigini goster miyormu? Kalite neye bagli ki? Haklisin benim bunu dusunup de strese girmemem gerek ama yediklerime falan dikkat edip elimden geleni yapmak istiyorum.

Sağol canım. anladığım kadarıyla hücre sayısı önemli tabi, ama bunun yanınıda bu hücrelerin temiz ve düzenli görünümlü olması gerekiyorumuş. hücresel atık çok fazlaymış benimkilerde. yanlış bişey yazmak istemem ama böyle bişeyler işte...
sen tabi elinden geleni yap, ama psikolojini tamamen buna yönlendirme...herşey gönlünce olsun...

Kizlar hepinize Merhaba benide araniza alirmisiniz .
Simdiye kadar normal yollardan 4 defa hamile kaldim ama malesef hepsi düsükle sonuclandi.
Kan pihtilasmasi denildi. gecen sene birde miyom vardi 4. hamileligimde 2 cm olan miyomum 6 cm olunca önce bebegi aldilar yasamadigi icin sonrada miyomu aldilar.
Ben 9 aydan beri hamile kalmaya calisiyorum hatta 4 defa asilama yapildi ama olmadi.
iki gün önce tüplere ve rahime bakildi. Rahimde hersey iyi gözüküyormus ama tüplerimin kapali oldugunu normal yollardan hamile kalamayacagimi ve tüp bebek olmam gerektigini söylediler doktorlar.
Aranizda benim gibi olan varmi

Duru; Bu isler ne kadar karisik degil mi? Hucre atigini mesala ilk defa duydum. Sanirim hic kafa yormamak en iyisi ama merak da ediyorum.

Calikusu; Benim durumum tam olarak seninkine benzemiyor ama ben de 3 kere asilama oldum. Yalniz senin tuplerin kapaliysa niye asilama yaptilar anlamadim? Rahminin tamizlenmis olmasi cok guzel, bu da tup bebek de cok onemli. Aramiza hosgeldin, ben de gerci cok yeniyim. Cogu kisi tatilde sanirim.

Ben de normalde Turkiye'de tatilde olacaktim ama tup bebek dolayisiyla burada kaldim

Melih canim,
benim tüplerin kapali oldugunu daha iki gün önce laparaskopie olarak ögrendim.
Ondan önce olmustum ben asilamayi 9 ay hamile kalmayincada doktor birde tüplere bakalim dedi ve onun icin hep hystereskopi vede laparaskopi oldum canim.
Sendemi tüp bebek yaptiracaksin senin neden normal yollardan olmuyor canim

Cok ilginc cunku bana once Laparaskopi ve Hystereskopi yaptilar ondan sonra asilama dediler. Cunku tupler kapaiysa asilamanin hicbir anlami yokki. Vakit kaybi. Ben de asilama ile vakit kaybettigimi dusunuyorum keske direk tup bebek deneseydik. Ama ne yapalim her iste bir hayir vardir,

merhaba arkadaşlar
benim bugün 13:45'te yumurta toplama işlemim var. hem heyecan hem de biraz korku var. Allah hepimizin yardımcısı olsun. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…