selam arkadaşlar moralim çok bozuk o kadar kederliyimki anlatamam. budün doktora gittim ve ne yazıkki bebeğimin kalbinin durmuş olduğunu söylediler. geçen hafta atıyordu ama kıssmet değilmiş işte. ne kadar sonra 2. tedaviye başlarız bilmiyorum. tek bildiğim çok yorgunum.
pazartesi tekrar bakacaklar ve kürtaj yapılacak. ne olur bana dua edin herşey sorunsuz geçsin. bilmiyorum umudumu kaybedemiyorum bir türlü. aslında 8 haftalık bebeğim ama ultraSyonda 6 haftalık gözüküyor gelişmemiş yani.
allahtan herşeyin hayırlısı nasıl vakit geçireceğimi bilemiyorum zaman durdu sanki. ne zaman başlarım tedaviye bilemiyorum. ama bunun için sabrımın olmadığı. acaba özel hastanelerin hangisi iyidir anadolu yakasında. belki bu kez özelde yaptırırım
Duru; Yazdiklarina cok uzuldum benim de bu tedaviye basladigimdan beri tek dusundugum yeterince saglikli embryo olup olmayacagi. Sana sadece sabir dileyebiliyorum ve seni cok iyi anliyorum. Bu kadar ugrasiyoruz, mutlu sonucu hakediyoruz. Yine de umudunu yitirme eger o embryolardan birinin basaracagi yaziliysa, bu olacak. Sen elinden geleni yaptin.
selam arkadaşlar moralim çok bozuk o kadar kederliyimki anlatamam. budün doktora gittim ve ne yazıkki bebeğimin kalbinin durmuş olduğunu söylediler. geçen hafta atıyordu ama kıssmet değilmiş işte. ne kadar sonra 2. tedaviye başlarız bilmiyorum. tek bildiğim çok yorgunum.
pazartesi tekrar bakacaklar ve kürtaj yapılacak. ne olur bana dua edin herşey sorunsuz geçsin. bilmiyorum umudumu kaybedemiyorum bir türlü. aslında 8 haftalık bebeğim ama ultraSyonda 6 haftalık gözüküyor gelişmemiş yani.
Tabiki bosa umitlenmeni istemem ama hucre sayisinin artmasi cok guzel. Bu kalitesinin de arttigini goster miyormu? Kalite neye bagli ki? Haklisin benim bunu dusunup de strese girmemem gerek ama yediklerime falan dikkat edip elimden geleni yapmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?