2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

cnm benim yazını okuyunca kendi yaşadıklarım aklıma geldi benim durumum seninkiyle aynıydı 18 yumurtam olduğu halde kaliteleri iyi çıkmadı 4-5 hücreliydi hepsi ve atıkda vardı bana 2 tane transfer edecekti ama kaliteleri kötü dedi ve 3 tane koydu yıkılmıştım inan hiç umudunu kaybetme sonucum çok şükür pozitif ve hatta ikiz bile olabilir zemuszemus

bencede cok sacma tuplere bakılmdan nasıl asılama yapıyorlar anlıyamıyorum yahu ınsanlarla oynamayı ne kadar cok sevıyorlar benımde tuplerım kapalı oldugu ıcın tup bebek yaptırdık bugun 9.cu gunum 3 gun sonra test yaptırıcam ınş tutmuştur bu arada hıram06 ılk gunlerım cok agrı sızım vardı ama suanda yok sadece goguslerım agrıyor sende belırtırtıren neydı anlatırsan cok sevınırım

ben umut tup bebekte yaptırdım ve cok memnun kaldım suanda sonucu beklıyorum raporun yoksa cıderde uye oluyorsun ve baya ındırım yapıyorlar suanda maddı olarak en uygun burası allah saglıklı bebekler versın inş

hayırlı olsun cnm benim tek ağrım göğüslerim çok sızlıyordu ilk günlerde benimde ağrım oldu ama geçti ağrılar yeni yeni başlıyor daha çok erken bide bende ateş vardı yüksek hararet yapıyordu cnm

mrb cnm bende hemen hemen aynı durumdayım 2 kez erken düşük yaşadım sonra bir daha hamile kalamadım.rahim normaldi ama sonra hsg de tüplerin ikisininde kapalı olduğu görüldü.ozaman nasıl hamile kaldım onuda bilmiyorum.bu arada rahimdende küçük polipler toplandı.şimdi tüp bebek tedavisine başladık işallah hayırlısı olur

cnm bi önceki msg senin için yazmıştım ama ismin çıkmadı.sanırım yanlış bi uygulama yapılmış sana çünkü zaten tüpler kapalıyken tüp bebek dışında hamile kalma şansı yok. tüplerde akıntı olup olmadığıda önemli tüp bebeğe başlamadan önce...

oluyor cnm benımde ılk hamlelıgım dusukle sonuçlandı kuretaj sonrası yanı dr hatası tuplerım tıkandı ıltaptan dolay malesef oluyor ALLAH hayırı evlatlar nasıp etsın bıze

Simgeciğim çok geçmiş olsun.Benim de 3 kaybım var.3'ününde kalp atışlarını göremedik.Yolk kesesi oluşuyor ama sonradan ne oluyorsa gelişme duruyor.Ama senin daha ilk kaybınsa normal.Tekrarlarsa kan pıhtılaşması falan araştırıyorlar genetikte.Seninki belki sorunluydu onun için gelişme durmuştur.Bebe aspirini kullanıyormuydun onu merak ettim.Sonradan sorun yaşamaksa baştan gitmesi daha hayırlıdır.Sen şimdi kafanı toparlamaya çalış.Biliyorum kolay değil ama vakit de kaybetmemek lazım.Hayat devam ediyor.

Merhaba Kızlar.....
artık halay çekmeye hazırmısınız???
Ben dün test yaptım veeeeeeeeee 298 değerim çıktı ve 2-3 haftalık gebe gözüküyorum
Dün yazmaya fırsat olmadı çünkü şaşkın tavuk gibi ortada dolanıyordum....Bilen arkadaşlar var 3 tüp bebek mikro enjeksion ile oldu.
Ey büyük allahım mübarek üç aylarda bana müjdeli haberi almaya nasip etti.Dün Yasin okudum ve herkes için dua ettim.
Allahım sen tüm anne olmak isteyen herkese bu duyguyu tattır allahım....
Yarın tekrar aynı testi uygulayacağım iki katına çıkması gerekiyormuş çok dua edin allah hayırlısınla sağlıklı bir şekilde tamamına erdirsin....
Sevgiler....

Canım benim çok sevindim çoook. Senin adına, allahım tamamına erdirsin ve bizlerede nasip eylesin inşallah.

papatyacığım kaç yumurtan oluşmuştu ve nerede yaptırdın yazarmısın, yaş ve sorunuda yazarsan seviniriz. Malum bizler arayış içindeyiz belki bir fikir olur

papatya hayırlı olsun çok sevindik senin adına allah kucağına almayı da nasip etsin inşalalh.Bu ara böyle bir habere çok ihtiyacımız vardı inanki.Allah senin yüzünü güldürdü.ıyi haberi yarın da alıcaz inşallah.Bu değer transferin kaçıncı günü acaba?Biraz yüksek sanki.ıkiz olabilir.

papatya cım hayırlı olsun, allah kucağına almayı da nasip etsin .
keyfini çıkar, kendini yorma , eğer 3 haftalık isen ve de birkaç embryo trasnfer edildi ise birden çok olabilir :))) allah hayırlı ve de sağlıklısını versin. darısı tüm bekleyen arkadaşlarımızın başına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…