Turkuazcım.. hayırlı olsun canım tedavin.. inş o yumoşlar sana sağlıklı hayırlı bebek olarak geri dönsün...merhaba arkadaşlar
benim bugün 13:45'te yumurta toplama işlemim var. hem heyecan hem de biraz korku var. Allah hepimizin yardımcısı olsun. :Saruboceq:
canım senin için hayırlısı olsun.hangi ilacı kullanıyorusun, bence önce bir merkezine tlf et durumu anlat, doktorun ne derse ona göre hareket et..
benim canım çok sıkkın, tedavi aşamasındasınz sizin de moralinizi bozmayayım bu nedenle ayrıntıya girmiycem. özetlemem gerekirse salı günü opu oldum çarşamba günü 11 embriyomun döllendiğini ve blastosist (6.güne kadar beklenen aşama) transfer yapılabileceğini öğrendim. bu gün ise embriyolarımın hepsinin durumunun kötü olduğunu bölünmeinin yavaş olduğunu ve kalitelerinin düştüğünü söylediler. yarın yinede transfer yapalım dediler(yarın 3. gün). yani öylesine, sırf iptal etmemek için.... rabbim sizlerinkini tamamnıa erdirsin inşallah. benim rüyam erken bitti... çok kötüydüm tüm gün ancak toparladım biraz.kısmet...
allahtan herşeyin hayırlısı nasıl vakit geçireceğimi bilemiyorum zaman durdu sanki. ne zaman başlarım tedaviye bilemiyorum. ama bunun için sabrımın olmadığı. acaba özel hastanelerin hangisi iyidir anadolu yakasında. belki bu kez özelde yaptırırım
bencede cok sacma tuplere bakılmdan nasıl asılama yapıyorlar anlıyamıyorum yahu ınsanlarla oynamayı ne kadar cok sevıyorlar benımde tuplerım kapalı oldugu ıcın tup bebek yaptırdık bugun 9.cu gunum 3 gun sonra test yaptırıcam ınş tutmuştur bu arada hıram06 ılk gunlerım cok agrı sızım vardı ama suanda yok sadece goguslerım agrıyor sende belırtırtıren neydı anlatırsan cok sevınırım
Melih canim,
benim tüplerin kapali oldugunu daha iki gün önce laparaskopie olarak ögrendim.
Ondan önce olmustum ben asilamayi 9 ay hamile kalmayincada doktor birde tüplere bakalim dedi ve onun icin hep hystereskopi vede laparaskopi oldum canim.
Sendemi tüp bebek yaptiracaksin senin neden normal yollardan olmuyor canim
cnm bi önceki msg senin için yazmıştım ama ismin çıkmadı.sanırım yanlış bi uygulama yapılmış sana çünkü zaten tüpler kapalıyken tüp bebek dışında hamile kalma şansı yok. tüplerde akıntı olup olmadığıda önemli tüp bebeğe başlamadan önce...
oluyor cnm benımde ılk hamlelıgım dusukle sonuçlandı kuretaj sonrası yanı dr hatası tuplerım tıkandı ıltaptan dolay malesef oluyor ALLAH hayırı evlatlar nasıp etsın bıze
evet cnm zaten tup bebek den baska sansımız yokkı suanda sonucunu beklıyorum ınş olumlu oluramin canım.siz naptınız sonra tüp bebiş falan yaptırdınızmı
evet cnm zaten tup bebek den baska sansımız yokkı suanda sonucunu beklıyorum ınş olumlu olur
inşallah cnm habi bakalım hayırlı haberler bekliyoruz.heber verirsen sevinirim..
Merhaba Kızlar.....
artık halay çekmeye hazırmısınız???
Ben dün test yaptım veeeeeeeeee 298 değerim çıktı ve 2-3 haftalık gebe gözüküyorum
Dün yazmaya fırsat olmadı çünkü şaşkın tavuk gibi ortada dolanıyordum....Bilen arkadaşlar var 3 tüp bebek mikro enjeksion ile oldu.
Ey büyük allahım mübarek üç aylarda bana müjdeli haberi almaya nasip etti.Dün Yasin okudum ve herkes için dua ettim.
Allahım sen tüm anne olmak isteyen herkese bu duyguyu tattır allahım....
Yarın tekrar aynı testi uygulayacağım iki katına çıkması gerekiyormuş çok dua edin allah hayırlısınla sağlıklı bir şekilde tamamına erdirsin....
Sevgiler....
Merhaba Kızlar.....
artık halay çekmeye hazırmısınız???
Ben dün test yaptım veeeeeeeeee 298 değerim çıktı ve 2-3 haftalık gebe gözüküyorum
Dün yazmaya fırsat olmadı çünkü şaşkın tavuk gibi ortada dolanıyordum....Bilen arkadaşlar var 3 tüp bebek mikro enjeksion ile oldu.
Ey büyük allahım mübarek üç aylarda bana müjdeli haberi almaya nasip etti.Dün Yasin okudum ve herkes için dua ettim.
Allahım sen tüm anne olmak isteyen herkese bu duyguyu tattır allahım....
Yarın tekrar aynı testi uygulayacağım iki katına çıkması gerekiyormuş çok dua edin allah hayırlısınla sağlıklı bir şekilde tamamına erdirsin....
Sevgiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?