2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

az önce doktordan geldim. adetin 7. günü 10 + yumurtam gelişiyor, en büyüğü 13 mm. Maşallah canavar gibi dedi doktor ama endometriyum ince. Canımız sıkıldı biraz. ilaç dozunu düşürdü, vajinadan östrojen tablet verdi, ctesi tekrar bakacak. Bir de folikül kisti oluşmuş, 2 cm falan. yumurta toplarken onu da alacaklar. Bugün şunu düşündüm, herşeyim düzgün olsaydı zaten tedaviye gerek kalmadan hamile kalırdım. ben hastayım ve bunun bir tedavisi var. Çok şükür imkanım var, doktorum iyi, ailem yanımda.. gerisi boş...

İyi ki varsınız...

Insallah canim
9 yil oldu.Sorun esimin sperm sayisi 9 milyon gibi.Hareketlilik az ve sekil bozuklugu var.Ilk 3 yilda cekildigim rahim filminde benim kanallarim acikti fakat simdi cekildigimde kanallarin ikisi de tikali
Selam
yaaa canim kanallar neden tikanmiski hemde ikiside.....ne zaman olucak tup bebek islemi kac yasindasin???

canim hadi insallah tutar transfer gunu ne zaman???

yaz hamisleri adaylari listesi:
mehay
kaderli
helin hivda
esingul
pelly1
gamze-su
tulipe
aktuel
adayadayı
egecan
asli
alaren
yesbu
hulya35
ayseakgul

yaaa canim kanallar neden tikanmiski hemde ikiside.....ne zaman olucak tup bebek islemi kac yasindasin???

canim hadi insallah tutar transfer gunu ne zaman???

mehay
yarın veya pazar dediler yarın sabah arayıp söyleyecekler.galiba 5 gün pazara erteleyecekler gibi konuştular.Bir sorun mu var dedim hayır güzel bölünüyorlar izleyelim dedik dediler.Bakalım inşallah tutar , ama biliyorsun alın yasızı yoksa şimdi değilse diğer seferlere inşallah.süprizzzzz

Arkadaşlar Ankara özel tüp bebek merkezin'de tüp bebek tedavisi yaptıran var mı?çetinemeç bulvarında olan..Haziran ayında yaptırmayı düşünüyoruz.Doktorun ismi Cem Akarsu.Bilen varsa bana yazabilir mi..

insallah canim herzaman boyle olumlu dusun olacak bence....

Cok sevindim.Insallah bu sefer iyi olacak ve bebegimizi kucagimiza alacagiz.Sen Irenbe de tedavi goruyordun degil mi?
Ben su an vitamin ve burun spreyi kullaniyorum.Haziran 1 gibi regl olacagim.O zaman karin igneleri vs. baslayacak.Tahmini 15 Haziran gibi de transfer olmus olacak insallah.Haberlesmeye devam edelim.Senin transfer asamasinda degilmi
Selamlar

ayyy kizlar beni heyecan basti valla sanirim bende haziran ayinda randevu alip doktorumla konusup temmuzda basliycam tedaviye hepimiz hamis oluyormuyuz ayni anda..... :))))))

kızlar selam, kimse yazmamış dünden beri. ben yarın 4. kontrole gidiyorum. yumurtalar yeterince büyümüşse çatlatma iğnesi çarşamba vurulacak sanırım. cuma da yumurtalar toplanır. sabırsızlanıyorumm

pelly cim heyecanini cok iyi anliyorum benim daha 2 ay olmasina ragmen simdiden heyecan basladi bendede....

mrb kızlar
.tedaviye başladığım zaman adetim hep gecikiyor stresten sanırım.17 mayısta lucrine başladım.hastalanmayı bekliyorum.Ece bebekte iyce heveslendirdi beni.Başkent inşallah bizede 2. micromuzda uğur getirir.internetten neyi okusam iyi geliyor diye yemeye başlıyorum.yakında fil gibi olurum herhalde.eşim şimdiden isteklerin bitmiyor hamile kalırsan sen den çekeceğim var diyor.Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.Bende HAAAAAAAMİLEYİM DİYE BAŞLIK AÇMAK İSTİYORUM ARTIK.........................

insllah canim benim ....yazini okurken o alttaki HAMILEYIMMMM yazisina gelene kadar hamilesin sandim valla...yani tedaviye baslamadan kendiliginden oldu sandim....kalbim pir pir atti birden....kimbilir gercek hamislik haberlerine nasil sevinicem..a.s.

çok saol mehay,Sizinle yazışmak iyi geldi herhalde bu gün hastalandım yarın sabah 08:30 da ilk adımı atıyorum.İnşallah o yazıyı yazmayı Allah hepimize nasip eder.

kizlar ben daha once rahim kalinligi ve yumurtaliklar icin ultrasona girmistim...adetin 8. gunu rahim kalinligi 5 mm yumurtaliklarin biri 9 biri 10 mm idi sizce bu degerler nasil????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…