yaaa canim kanallar neden tikanmiski hemde ikiside.....ne zaman olucak tup bebek islemi kac yasindasin???Insallah canim
9 yil oldu.Sorun esimin sperm sayisi 9 milyon gibi.Hareketlilik az ve sekil bozuklugu var.Ilk 3 yilda cekildigim rahim filminde benim kanallarim acikti fakat simdi cekildigimde kanallarin ikisi de tikali
Selam
hülya 35
Ben başladım canım yumurtalarım toplantı transfer gününü bekliyorum.
Herşey iyi gitti.Sadece biraz yoruldum.Zamanımız gelmiştir inşallah mutlu haberler veririz birbirimize.Herşeyin hayırlısı a.s.
yaaa canim kanallar neden tikanmiski hemde ikiside.....ne zaman olucak tup bebek islemi kac yasindasin???
canim hadi insallah tutar transfer gunu ne zaman???
mehay
yarın veya pazar dediler yarın sabah arayıp söyleyecekler.galiba 5 gün pazara erteleyecekler gibi konuştular.Bir sorun mu var dedim hayır güzel bölünüyorlar izleyelim dedik dediler.Bakalım inşallah tutar , ama biliyorsun alın yasızı yoksa şimdi değilse diğer seferlere inşallah.süprizzzzz
mehay
yarın veya pazar dediler yarın sabah arayıp söyleyecekler.galiba 5 gün pazara erteleyecekler gibi konuştular.Bir sorun mu var dedim hayır güzel bölünüyorlar izleyelim dedik dediler.Bakalım inşallah tutar , ama biliyorsun alın yasızı yoksa şimdi değilse diğer seferlere inşallah.süprizzzzz
mrb kızlar
.tedaviye başladığım zaman adetim hep gecikiyor stresten sanırım.17 mayısta lucrine başladım.hastalanmayı bekliyorum.Ece bebekte iyce heveslendirdi beni.Başkent inşallah bizede 2. micromuzda uğur getirir.internetten neyi okusam iyi geliyor diye yemeye başlıyorum.yakında fil gibi olurum herhalde.eşim şimdiden isteklerin bitmiyor hamile kalırsan sen den çekeceğim var diyor.Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.Bende HAAAAAAAMİLEYİM DİYE BAŞLIK AÇMAK İSTİYORUM ARTIK.........................
çok saol mehay,Sizinle yazışmak iyi geldi herhalde bu gün hastalandım yarın sabah 08:30 da ilk adımı atıyorum.İnşallah o yazıyı yazmayı Allah hepimize nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?