yesbucum sorun neydi sizde????
anladim canim ilk denemeniz sanirim ama gliba son olacak ne hikmetse icime boyle dogdu.....
yesbucum yumurta toplama isleminden ben cok korkuyorum bana biraz anlatirmisin anestezinin etkisi gecince cok agri ve kanama oluyormu???sen lokal anestezimi yaptirmistin genelmi??
canim her zamanmi erken regl oluyorsun adet duzensizligimi???
canım evet donduruldular...akıntının sebebinide doktorum kullandığımız ilaçlara bağladı...yani tüp bebeğe başlarken kullanılan ilaçlara....bazılarında bu yapabiliyormuş....rahim reaksiyon gösterebiliyormuş...yada dedi var olan kisttinde yapmış olabilir yumurtalara baskı uygularken oda sıvı salgılamış akıntıyı yapmış olabilir dedi....onuda bu dinlenmede anlayacağız artık dedi...işte bende bekliyorum bakalım diğer adetime kadar....
canım bu yumurta toplama işleminide sana daha önceki konu açtığın sayfada biraz anlatmıştım....bende çok korkuyordum.....genel aneztesi aldım...toplanırken zaten hiç bir şey hissetemiyorsun...sonrasındada biraz ağrım oldu onada zaten ağrı kesici vurdular geçti kısa sürede...bazılarına ağrı kesici bile vurmuyorlar...ben dayanamam bu ağrıya edim de öyle vurdular...kanmamda çok olmadı sadece bir ped kirletecek kadar...
bende pko var o yüzden adetlerim hep düzensiz ama doğum kontrol hapı ile 25 günde olurdu. bu sefer doktorum özellikle kontrol hapını daha uzun kullan dedi. Bence psikolojik çünkü geçen ay kist yüzünden ertelenince çok bozulmuştum ve bu ay tedaviye başlamak için sabırsızlanıyordum. yarın gonal-f'e başlıyorum. ptesi de muayenede durumu göreceğiz.
günaydın kızlar.. dün doktora gittim, herşey yolunda gonal-f devam dedi. yalnız benim kanama çok düzensiz. cuma günü başlar gibi oldu sonra 3 gün varla yok arası, bu sabah sanki gerçekten başladı. tabi biz tedaviye başladık.. doktorum endişelenme dediği için fazla kurcalamıyorum.. bindik bir alamete giiyoruz kıyamete..
hulya35yaz hamisleri adaylari listesi:
mehay
kaderli
helin hivda
esingul
pelly1
gamze-su
tulipe
aktuel
adayadayı
egecan
asli
alaren
yesbu
kızlar bu konuyla ilgili detaylı bilgiyi info@jinemedbursa.com a e-mail atarak alabilirsiniz.Kadın sağlığı ve tüp bebekle ilgili merak ettiğiniz her soru cevaplanıyor burada.
insallah hulyacim senin kac senedir olmuyor sorun neydi???
Insallah canim
9 yil oldu.Sorun esimin sperm sayisi 9 milyon gibi.Hareketlilik az ve sekil bozuklugu var.Ilk 3 yilda cekildigim rahim filminde benim kanallarim acikti fakat simdi cekildigimde kanallarin ikisi de tikali
Selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?