2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

yesbucum sorun neydi sizde????

canım bende kist vardı ve ben bunun için 2 kere amelyat oldum ve ameliyat sonrası ve kistlerden dolayı yapışıklıklarım oluştu...biri tüpüm kapalı diğeride kapalı değil ama çokda açık değil...eşimdede azda olsa ileri hareketlik değeri düşük...yani anlayacağın normal yolla hamile kalmam imkansız gibi...3 yıllık evliyiz...biz de tüp bebeğe karar verdik...

anladim canim ilk denemeniz sanirim ama gliba son olacak ne hikmetse icime boyle dogdu.....

ayyy canım yaaaaa....inşallah.... evet ilk denememiz olacak inşallah...aslında benim transferim çoktan olurduda.... 2 ay olmuştu tüp bebeğe başlayalı yumurtalarım toplandı 7 tanesi döllendi ama malesef transferim ertelendi 2 ay sonraya...bende ilaçları kullandıktan sonra yumurta toplama işlemine yaklaşırken bir akıntı başladı anoral bir akıntı hemde...ve doktorum erteledi ilaç falan verdi onu kullandım 2 ay...şimdi dinlendirelim rahimi hiç bir şey kullanma öbür ayki adetinde akıntın eğer tekrarlamazsa tranfer için ilaçlara başlarız dedi...bakalım artık bende sabırsızlıkla bekliyorum...ama canım doktorum şunuda dedi çok küçük bir ihtimal ama eğer akıntın kesilmezyada tekrarlarsa ameliyat olma ihtimalin var dedi...o biraz canımı sıktı işte....:çok üzgünüm:

canim inan laf olsun diye soylemedim bunu burda daha once bir arkadasa daha demisim yazisini okuyunca sen hamilesin dedim inanmadi o ay ilk tup denemesiymis ve hamile kalmis sonra herkes banada de banada de falan demeye basladi :))) guldum tabi bu icimden gelmisti dedim o yuzden soyledim simdi nedense sanada soylemek geldi icimden...

yesbucum yumurta toplama isleminden ben cok korkuyorum bana biraz anlatirmisin anestezinin etkisi gecince cok agri ve kanama oluyormu???sen lokal anestezimi yaptirmistin genelmi??

yesbucum yumurta toplama isleminden ben cok korkuyorum bana biraz anlatirmisin anestezinin etkisi gecince cok agri ve kanama oluyormu???sen lokal anestezimi yaptirmistin genelmi??

canım evet donduruldular...akıntının sebebinide doktorum kullandığımız ilaçlara bağladı...yani tüp bebeğe başlarken kullanılan ilaçlara....bazılarında bu yapabiliyormuş....rahim reaksiyon gösterebiliyormuş...yada dedi var olan kisttinde yapmış olabilir yumurtalara baskı uygularken oda sıvı salgılamış akıntıyı yapmış olabilir dedi....onuda bu dinlenmede anlayacağız artık dedi...işte bende bekliyorum bakalım diğer adetime kadar....

canım bu yumurta toplama işleminide sana daha önceki konu açtığın sayfada biraz anlatmıştım....bende çok korkuyordum.....genel aneztesi aldım...toplanırken zaten hiç bir şey hissetemiyorsun...sonrasındada biraz ağrım oldu onada zaten ağrı kesici vurdular geçti kısa sürede...bazılarına ağrı kesici bile vurmuyorlar...ben dayanamam bu ağrıya edim de öyle vurdular...kanmamda çok olmadı sadece bir ped kirletecek kadar...

canim her zamanmi erken regl oluyorsun adet duzensizligimi???

bende pko var o yüzden adetlerim hep düzensiz ama doğum kontrol hapı ile 25 günde olurdu. bu sefer doktorum özellikle kontrol hapını daha uzun kullan dedi. Bence psikolojik çünkü geçen ay kist yüzünden ertelenince çok bozulmuştum ve bu ay tedaviye başlamak için sabırsızlanıyordum. yarın gonal-f'e başlıyorum. ptesi de muayenede durumu göreceğiz.

canim saol bilgilendirdigin iin bunu sordum cnku belki sonrasinda calisirim yani o gun icinde isimde agir biraz dayanabilirmiyim diye sordum cok agrim olursa calisamam...

seni cok iyi anliyorum canim inan bende bir an once baslamak icin can atiyorum tedaviye....

günaydın kızlar.. dün doktora gittim, herşey yolunda gonal-f devam dedi. yalnız benim kanama çok düzensiz. cuma günü başlar gibi oldu sonra 3 gün varla yok arası, bu sabah sanki gerçekten başladı. tabi biz tedaviye başladık.. doktorum endişelenme dediği için fazla kurcalamıyorum.. bindik bir alamete giiyoruz kıyamete..

insallah hayirlara vesile olur bu tedavin canim yuzunu guldursun rabbim....

yaz hamisleri adaylari listesi:
mehay
kaderli
helin hivda
esingul
pelly1
gamze-su
tulipe
aktuel
adayadayı
egecan
asli
alaren
yesbu
hulya35

Insallah ben de su an basladim.Uzun protokol.Toplama ve transfer haziranda olacak.Insallah benim de zamanim gelmistir.Hepimize bol sanslar

yaz hamisleri adaylari listesi:
mehay
kaderli
helin hivda
esingul
pelly1
gamze-su
tulipe
aktuel
adayadayı
egecan
asli
alaren
yesbu
hulya35

insallah hulyacim senin kac senedir olmuyor sorun neydi???

Insallah canim
9 yil oldu.Sorun esimin sperm sayisi 9 milyon gibi.Hareketlilik az ve sekil bozuklugu var.Ilk 3 yilda cekildigim rahim filminde benim kanallarim acikti fakat simdi cekildigimde kanallarin ikisi de tikali
Selam

Insallah canim
9 yil oldu.Sorun esimin sperm sayisi 9 milyon gibi.Hareketlilik az ve sekil bozuklugu var.Ilk 3 yilda cekildigim rahim filminde benim kanallarim acikti fakat simdi cekildigimde kanallarin ikisi de tikali
Selam

hülya 35
Ben başladım canım yumurtalarım toplantı transfer gününü bekliyorum.
Herşey iyi gitti.Sadece biraz yoruldum.Zamanımız gelmiştir inşallah mutlu haberler veririz birbirimize.Herşeyin hayırlısı a.s.

bende varım.ilkini nisanda yaptırmıştık.bugün dr görüştük 3 adet sonunda dedi yanitemmuz gibi falan.ama ben ilk sonucumda hamile çıkmıştım.daha sonra değer düştü.adet gördüm ve küçük parça düştü.dr. düşük olmuş dedi.benide yazarsanız sevinirim.temmuzda olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…