İlayda senin de değerin de çok iyi.Allah kucağında gösterir inşallah.Senin kaçıncı denemendi.Nerede yaptırdın canam.öptüm
Canım bu iyi haber sanırım tek bir tane var ama süper arkadaşım çok sevindim allah tamamını erdirsin bir an evvel kucağına almayı nasip etsin...sevgiler
Canım aldım dün akşama doğru yazamadım....Ve 677 oldu....çok mutluyum allahım inşallah hayırlısınla sağlıklı bir şekilde tamamını erdirsin...
Dün doktorumu aradım hadi bakalım 20 gün sonra bebişleri görelim dedim bende hemen sizce kaç tane vardır dedim büyük bir ihtimal 2 tane dedi...heyecanlandım birdem...allahım hayırlısını nasip etsin sağlıklı bir şekilde.
Bu arada serenascığım seninde karnın çok şişmiydi?Benim karnım normal gebe kalanlara göre bayağı büyük sanki 3 aylik gibi:)):
canım benim bilmiyorum şuan vallahi şakınım senin yazına...ya 3 olursa? Yeterki sağlıklı olsun ve 3 olsun ben uzun zamandır bekliyorum allah nasip etmiş ise öyle olsun....
Sen kaç aylık oldun canım? Karnın çok şişmiydi?
Birde kaç embrio transfer edilidi? kaçı tuttu?[/QUOT
canım benimde daha çok yeni 8 haftalık henüz. Bana 3 embriyo transfer edildi 2 si tuttu
Ilayda, Biv, Papatya
Ne guzel embryolariniz tutunmus, bundan sonrasi da eminim boyle guzel devam edicek. Icinizi rahat tutun.
Canım aldım dün akşama doğru yazamadım....Ve 677 oldu....çok mutluyum allahım inşallah hayırlısınla sağlıklı bir şekilde tamamını erdirsin...
Dün doktorumu aradım hadi bakalım 20 gün sonra bebişleri görelim dedim bende hemen sizce kaç tane vardır dedim büyük bir ihtimal 2 tane dedi...heyecanlandım birdem...allahım hayırlısını nasip etsin sağlıklı bir şekilde.
Bu arada serenascığım seninde karnın çok şişmiydi?Benim karnım normal gebe kalanlara göre bayağı büyük sanki 3 aylik gibi:)):
yarın tekrar test yaptırıcam inş 100 ustunde cıkar uf ya beklemek ne kadar zor dua edın kızlar bana inş kotu bırsey cıkmaz
yarın tekrar test yaptırıcam inş 100 ustunde cıkar uf ya beklemek ne kadar zor dua edın kızlar bana inş kotu bırsey cıkmaz
papatyacığım değerinin artmasına çok sevindim, birbirimize hep dua ediyoruz, allahım bigün hepimize kısmet etsin, sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
papatyacım ben 8. haftada ikizlertimden birini kaybettim biliyorsun ama o zaman bile karnım 4 aylık falan gibiydi, doktor benim pek iç karnımın olmadığını söyledi . daha 7-8 haftalıkken pek karın büyümüyor açıkçası abartılı olarak . belki de gaz falan da olabilir bilemiyorum. ama senin değerin de benimki gibi bence de ikiz muhtemelen, allah analı babalı hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. lütfen kendine çok dikkat et ilk 10 hafta çok önemli biliyorsun !
ilayda255 ve papatya2009 çok çok tebrik ederim arkadaşlar.... Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin bu duyguyu... kendinize çok dikkat edin ve sıkıntı yapmayın...
rabbimin vermeye niyeti olduktan sonra her zorlukta imkansızken bile veriyor.... :teselli: a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?