2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

ılayda senin de değerin de çok iyi.Allah kucağında gösterir inşallah.Senin kaçıncı denemendi.Nerede yaptırdın canam.öptüm

kızlar merhaba.estrofem adlı ilacı rahim duvarını kalınlaştırmak için kullandınız mı?bugün kontrolde doktorum yazdı sanırım 6.1 dedi.4 solda 2 sağda yumurta varmış henüz bugün 5.iğnemi vurulacağım nasıl durum sizce?benim ilk tedavim olacak transfer olamama durumlarını da okuyunca insanın canı sıkılıyor inşallah hepimiz sorunsuzca atlatırız bu aşamaları ve hayırlı haberler alırız

Canım bu iyi haber sanırım tek bir tane var ama süper arkadaşım çok sevindim allah tamamını erdirsin bir an evvel kucağına almayı nasip etsin...sevgiler

yarın tekrar test yaptırıcam inş 100 ustunde cıkar uf ya beklemek ne kadar zor dua edın kızlar bana inş kotu bırsey cıkmaz

benıım transferım 4.cu gunde olmuştu acaba degerı ondanmı dusuk çıkmış olabılırmı

Nero-Ka

Tesekkur ederim aciklaman icin. Dedigim gibi bizimki devlet hastanesi oldugu icin sormadan birsey aciklamiyorlar. Sanirim burada Turkiye'deki gibi kan testi de yapmiyorlar. Embryo transferinden 15 gun sonra kendin hamilelik testi yapiyorsun ve onlara bildiriyorsun. Hersey olacagina varirmis, beklicem ve gorucem artik :)

Ilayda, Biv, Papatya

Ne guzel embryolariniz tutunmus, bundan sonrasi da eminim boyle guzel devam edicek. Icinizi rahat tutun.

papatyacım ben 8. haftada ikizlertimden birini kaybettim biliyorsun ama o zaman bile karnım 4 aylık falan gibiydi, doktor benim pek iç karnımın olmadığını söyledi . daha 7-8 haftalıkken pek karın büyümüyor açıkçası abartılı olarak . belki de gaz falan da olabilir bilemiyorum. ama senin değerin de benimki gibi bence de ikiz muhtemelen, allah analı babalı hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. lütfen kendine çok dikkat et ilk 10 hafta çok önemli biliyorsun !

canım dikkat etmeye çalışıyorum..çalışan biri için çok dikkat ediyorum..ağır iş ağır dosya vs. kaldırmıyorum yavaş yürüyorum merdivenleri yavaş çıkıyorum evde ayaklarım uzatıp dinleniyorum pek iş yapmıyorum gıdama dikkat ediyorum...yani elimden geldiğince dikkat ediyorum güzelim...

canım merhaba şimdi dolaşırken okudum hayırlı olsun. Allah kucağına aldığın günleri görmeyi nasip etsin inş.bu arada kaçıncı denemen merak ettim ve nerede yaptırdın

ilayda255 ve papatya2009 çok çok tebrik ederim arkadaşlar.... Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin bu duyguyu... kendinize çok dikkat edin ve sıkıntı yapmayın...
rabbimin vermeye niyeti olduktan sonra her zorlukta imkansızken bile veriyor.... :teselli: a.s.

hepınıze cok tşk ederım ne kadar guzel moral verıyorsunuz darısı basınıza allah hayırlı evlatlar verır ınş..

canım naber uzun zamandır sesin çıkmıyoo nasılsın ????

merhaba arkadaşlar, negatif 2 aşılamanın ardından tüp bebeğe başlıycaz .bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum ..kısa ve uzun protokol ne anlama geliyor ?birde endometriozis hastalığı olupta tüp bebek yaptıran varmı aranızda??

bende 2 aşılama negatif sonuç aldım uzun protokol tedeviye başladım şimdi uzun protokol adet olum tarihinden 21 gün tedaviye başlanıyor kısa protokol adet gününün2 veya 3. günü başlanıyor en çok tercih edilen uzun protokol muş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…