papatyacığım kaç yumurtan oluşmuştu ve nerede yaptırdın yazarmısın, yaş ve sorunuda yazarsan seviniriz. Malum bizler arayış içindeyiz belki bir fikir olur
Canım benimde 12 gün 298 , şimdi bu sabah 14 gün tekrar yaptım , umarım ikiye katlar ve herşey yolunda gider...
Canım benim önemli olan allah senin minik kızına can vermek istemiş ve sağlıklı bence en önemlisi bu...Allah kızını bir an önce kucağına almayı nasip etsin...sevgiler...
Tesekkur ederim acikladigin icin. Bu yontem cok hosuma gitti. Sanirim bu belli basli hastanelerde var. Acaba benim gittigim hastanede de var mi merak ettim. Yarin randevum var, gidince sorucam.
Tesekkur ederim acikladigin icin. Bu yontem cok hosuma gitti. Sanirim bu belli basli hastanelerde var. Acaba benim gittigim hastanede de var mi merak ettim. Yarin randevum var, gidince sorucam.[/QUO TE]
bu arada sen ne zaman tüp bebek yapmayı düşünüyorsun melih??
ay cnm kıyamam sana gozlerım doldu valla benımde tuplerım kapalı bende ılk tup bebek yaptırdık 10.cu gunum2.14 cıkmıştı sımdı kan vermeye gıttım tekrar ınş yukselmıştır allah hepımıze sabır versın hayırlı evlatlar dıleyıle....Melilayda...
canım benim yaşım 30 ve benim her iki tüpüm bağlanmıştı sürekli iltihaplı ve tüp içerisinde sıvı birikmesi vardı bu nedenle normal yolla ve bir kez de aşılama denedikten sonra Tüp bebeğe karar verdik.Aslında hikayem çok uzun çok şeyler atlattım.7 yıldır anne olmak için çok uğraşlar verdim.
Akıntım çok vardı adetlerim çok sancılı geçiyordu o doktor bu doktor deney gibi gezdim durudum o hap senin bu hormon senin derken 4 yılımı geçirdim ama sonra bir prof. dr. gittim ve rahim filimi istedi bu geçen 4 yılda kimse istememişti.
Her iki tüp tıkalı çıktı ve film esnasında sadece tek tarafı açıldı.Sol tarafıda laperoskopi ile açtık.Aşılama denedik olmadı ara vermek istedim derken yurtdışında bir dr. gittim ve tekrardan her iki tüpüm tıkalı çıktı.
Türkiye geldim ve yine dr. gittim bu sefer bu tüp bebek için sakıncalı olur eğer tüp içerisinde sıvı birikmesi varsa dedi.
Ne yapılması gerekir dedik tekrar laperoskopi ve tüpleri kontrol ettikten sonra bağlicaz.
Ve tüpler bağlandı çünkü bir tanesi çok kötü durumdaymış bitmiş vazşyetteymiş , diğeride rahim kısmından yarısına kadar bozukmuş....yani normal yol ve aşılama ile hiç şansım yokmuş.:çok üzgünüm:
Ama allahıma bana 3 tüp bebek denemesinde nasip etti hamd olsun şükürler olsun dedim..Hiç bir zaman isyan etmedim...Elbet birgün allahıma bana yazmış ise olur dedim.:Saruboceq:
Ve mübarek üç aylarda hergün dua ederek tüm dualarım kabul oldu ama birşeyi unutmayayım burdaki herkes dua etti birbirlerine buda benim için büyük faktör çünkü onlar olmasa ben çok diplerde olurdum burada gerçekten moral buldum herkese çok tşk ederim dualarım sizlerle....sevgileropuyorumnanaktan
12. gün katlanmış olması yani 70-80 gibi bir değer olması lazım. şu an için hamilelik var gibi görünüyor ama doktorun 12. gün , 14. gün , 16. gün tekrar baktırmanı isteyebilir çünkü değerin artması lazım. 0-50 arası 50 ve yakını değerler hamileilk var demek. ancak ne kadar yüksek olursa değer o kadar sağlıklı olduğuna hükmediyorlar. allah yardımcın olsun.
71.64 oldu cnm
Canım benimde 12 gün 298 , şimdi bu sabah 14 gün tekrar yaptım , umarım ikiye katlar ve herşey yolunda gider...
Canım benim önemli olan allah senin minik kızına can vermek istemiş ve sağlıklı bence en önemlisi bu...Allah kızını bir an önce kucağına almayı nasip etsin...sevgiler...
cnm bi önceki msg senin için yazmıştım ama ismin çıkmadı.sanırım yanlış bi uygulama yapılmış sana çünkü zaten tüpler kapalıyken tüp bebek dışında hamile kalma şansı yok. tüplerde akıntı olup olmadığıda önemli tüp bebeğe başlamadan önce...
a.s.kızlar merhaba konu arasına girmiş oldum kusura bakmayınyerimseniben
dün tüp bebek görüşmesi için brüksel tüp bebek merkezine gittim prof.dr yücel karaman ile görüştüm allah kısmet ederse eylül ayında tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum yeni bir teknoloji olan imsi teknolojisi ile tüp bebek yapacak dr,bu teknoloji ile ilgili tüp bebek yaptırmayı düşünen arkadaşlar varmı yada imsi ile tüp yaptıran varmı bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirm,a.s.
hadi çok şükür gitgide artacaktır inşallah, doktorun bir iki sefer daha yaptırmanı isteyebilir , konuştun mu sonuç hakkında ?
simge ciğim hiç beklemiyordum çok üzüldüm. rabbim sabrını da verecek inşallah. sen umudunu kaybetme arkadaşım umudumuz olmadan zaten nasıl başaracağız ..... mübarek üç aylarda ve de ramazanda gelsin inşallah müjdeyle bebişin :Saruboceq: Kadıköy şifa hastanesinde Birgül Sarıkamış ı ve de Acıbadem de Cem Demirel i duymuştum. İstersen bir araştır canın istediği zaman...
simge ciğim hiç beklemiyordum çok üzüldüm. rabbim sabrını da verecek inşallah. sen umudunu kaybetme arkadaşım umudumuz olmadan zaten nasıl başaracağız ..... mübarek üç aylarda ve de ramazanda gelsin inşallah müjdeyle bebişin :Saruboceq: Kadıköy şifa hastanesinde Birgül Sarıkamış ı ve de Acıbadem de Cem Demirel i duymuştum. İstersen bir araştır canın istediği zaman...
71.64 oldu cnm
papatya cım senin değerin artmış mı aldın mı sonucu ????
Pardon, simdi hatirladim, sen zaten yazmistin ne zaman baslayacagini. Senin hastanen ozel mi? Bize sormazsan kimsenin birsey anlattigi yok da....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?