2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

simge ciğim hiç beklemiyordum çok üzüldüm. rabbim sabrını da verecek inşallah. sen umudunu kaybetme arkadaşım umudumuz olmadan zaten nasıl başaracağız ..... mübarek üç aylarda ve de ramazanda gelsin inşallah müjdeyle bebişin :Saruboceq: Kadıköy şifa hastanesinde Birgül Sarıkamış ı ve de Acıbadem de Cem Demirel i duymuştum. İstersen bir araştır canın istediği zaman...

12. gün katlanmış olması yani 70-80 gibi bir değer olması lazım. şu an için hamilelik var gibi görünüyor ama doktorun 12. gün , 14. gün , 16. gün tekrar baktırmanı isteyebilir çünkü değerin artması lazım. 0-50 arası 50 ve yakını değerler hamileilk var demek. ancak ne kadar yüksek olursa değer o kadar sağlıklı olduğuna hükmediyorlar. allah yardımcın olsun.

a.s.kızlar merhaba konu arasına girmiş oldum kusura bakmayınyerimseniben
dün tüp bebek görüşmesi için brüksel tüp bebek merkezine gittim prof.dr yücel karaman ile görüştüm allah kısmet ederse eylül ayında tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum yeni bir teknoloji olan imsi teknolojisi ile tüp bebek yapacak dr,bu teknoloji ile ilgili tüp bebek yaptırmayı düşünen arkadaşlar varmı yada imsi ile tüp yaptıran varmı bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirm,a.s.

papatyacığım kaç yumurtan oluşmuştu ve nerede yaptırdın yazarmısın, yaş ve sorunuda yazarsan seviniriz. Malum bizler arayış içindeyiz belki bir fikir olur

Canım çok tşk ederim allah hepinize nasip etsin dün yasın okudum ve hepinize dua ettim.
Bende 29 tane yumurta toplandı ama sadece 19 tanesine işlem yapıldı ve sadece 5 tane sağlıklı embrio çıktı.Bunlarda çok 1.kalite değildi.1 tane 6 hücreli vardı diğer 2 side gelişme aşamasında verildi.
Pek ümitli değildim ama yine de derinlerde bir yerde umut vardı umudumu hiç tüketmedim.
Ben Beylikdüzü Medicana Selman Bey de yaptırdım ekipte çok memnunum çok pozitif enerji aldım , hatta transferim ertesi günü yoğun sancılarla hastaneye gittim 1 gün hastanede kaldım gelişmelere baktılar kanda enfeksiyon çıktı ve serum almıştım.

Transeferim 3 gün oldu...

canım çok tşk ederim darısı sizlerin başına hepinize dua ediyorum.
Transfer 3 gün oldu , evet haklısın değer biraz yüksek ve doktorumda 2 gebelik olabilir.
Yarın tekrar bakılacak ondan sonrada 15 ağustos gibi ilk ultrason olacak sabırsız bekliyorum...

canım benim çok tşk ederim.3 gün 3 embrio transfer oldu.Doktorumda değer biraz yüksek 2 gebelik olabilir dedi , hayırlısı artık sağlıklı olsunlar tek isteyim bu.

Seninde ikizde başta senin değerin ne çıkmıştı??

papatyacım tebrik ederim canım benim 12. gün tahlilim 129 15.günde 760 dı yanlış hatırlamıyorsam şuanda ikiz bebişler bekliyorum senin bu değer tavan yapmış kız bebekler 3 tane geliyor olmasınlar sakın

Papatya

Hayirli olsun. Boyle haberler duymak bana nasil umut veriyor anlatamam. Umarim bundan sonrasi da boyle sorunsuz devam eder.

Benim tuplerim kapali degil. Ben onu baska bir arkadas icin soylemistim.
Kendim icin de asilamanin vakit kaybi oldugunu soylememin nedeni ise asilamanin normal iliskiden bir farki yok. Bu kadar sene dogal yoldan hamile kalamadiysam asilama ile kalmam da zordu. O yuzden keske direk tup bebek isteseydim diye pismanlik duyarim hep.

Nero-ka
Imsi teknigini ben daha once hic duymadim. Biraz anlatabilir misin?
anlatırım tabii,

spermin mikroskop altında 200 - 400 kat büyütülerek görüntülenmesi ile yapılıyor. Olympus IX71 - IMSI sistemi ise spermleri 6600 kez büyüterek sperm yapısının incelenmesine ve üstündeki bozuklukların görülmesine olanak sağlıyor. Böylece sperm baş bölgesine ait önemli bozukluklar saptandıktan sonra IMSI tekniğiyle kaliteli sperm diğerlerinden ayrıştırılıyor ve mikro enjeksiyon yöntemiyle çekiliyor.

Tekrarlayan başarısız tüp bebek uygulamalarında, spermin rolünü daha iyi anlayabilmek ve uygun yapıda sperm seçimine imkan vermek amacıyla kullanılan Olympus IX71 - IMSI sistemi ile iyi embriyo gelişimi sağlanabiliyor ve gebelik şansı artıyor.

canım benim bilmiyorum şuan vallahi şakınım senin yazına...ya 3 olursa? Yeterki sağlıklı olsun ve 3 olsun ben uzun zamandır bekliyorum allah nasip etmiş ise öyle olsun....
Sen kaç aylık oldun canım? Karnın çok şişmiydi?
Birde kaç embrio transfer edilidi? kaçı tuttu?

arkadaşlar aranızda uzun protokol tedavi gören varmı ve tüp bebek tedevisinde ilaçlardan kaynaklanan ruhsal sıkıntı oluyormu

canım senin transferin yumurta topladıktan kaç gun sonra yapıldı.bende selman beyin hastasıyım vekaç embriyon vardı cevap verirsen sevinirim.

Tesekkur ederim acikladigin icin. Bu yontem cok hosuma gitti. Sanirim bu belli basli hastanelerde var. Acaba benim gittigim hastanede de var mi merak ettim. Yarin randevum var, gidince sorucam.

canım senin transferin yumurta topladıktan kaç gun sonra yapıldı.bende selman beyin hastasıyım vekaç embriyon vardı cevap verirsen sevinirim.

3 gün transfer oldu.toplam 5 tane embrio vardı 3 tanesini koyduk diğer 2 tanesi çok sağlıklı değildi ve donduruldu.

Senin tedavin ne aşamada?

benim 12. gün 673 idi :)))
o kadar iyi yunumuşlar ki düşükten sonra içi boşalan bebeğin kesesi hala duruyor !!!!
doktor onu artık doğumda alıcaz dedi.. kese duruyor ama bebiş sağşıklı değilmiş ki gitti. böylesi hayırlı imiş, olsun varsın.

Canım benimde 12 gün 298 , şimdi bu sabah 14 gün tekrar yaptım , umarım ikiye katlar ve herşey yolunda gider...
Canım benim önemli olan allah senin minik kızına can vermek istemiş ve sağlıklı bence en önemlisi bu...Allah kızını bir an önce kucağına almayı nasip etsin...sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…