allahtan herşeyin hayırlısı nasıl vakit geçireceğimi bilemiyorum zaman durdu sanki. ne zaman başlarım tedaviye bilemiyorum. ama bunun için sabrımın olmadığı. acaba özel hastanelerin hangisi iyidir anadolu yakasında. belki bu kez özelde yaptırırım
papatyacığım kaç yumurtan oluşmuştu ve nerede yaptırdın yazarmısın, yaş ve sorunuda yazarsan seviniriz. Malum bizler arayış içindeyiz belki bir fikir olur
papatya hayırlı olsun çok sevindik senin adına allah kucağına almayı da nasip etsin inşalalh.Bu ara böyle bir habere çok ihtiyacımız vardı inanki.Allah senin yüzünü güldürdü.İyi haberi yarın da alıcaz inşallah.Bu değer transferin kaçıncı günü acaba?Biraz yüksek sanki.İkiz olabilir.
papatya cım hayırlı olsun, allah kucağına almayı da nasip etsin .
keyfini çıkar, kendini yorma , eğer 3 haftalık isen ve de birkaç embryo trasnfer edildi ise birden çok olabilir :))) allah hayırlı ve de sağlıklısını versin. darısı tüm bekleyen arkadaşlarımızın başına...
Merhaba Kızlar.....
artık halay çekmeye hazırmısınız???
Ben dün test yaptım veeeeeeeeee 298 değerim çıktı ve 2-3 haftalık gebe gözüküyorum
Dün yazmaya fırsat olmadı çünkü şaşkın tavuk gibi ortada dolanıyordum....Bilen arkadaşlar var 3 tüp bebek mikro enjeksion ile oldu.
Ey büyük allahım mübarek üç aylarda bana müjdeli haberi almaya nasip etti.Dün Yasin okudum ve herkes için dua ettim.
Allahım sen tüm anne olmak isteyen herkese bu duyguyu tattır allahım....
Yarın tekrar aynı testi uygulayacağım iki katına çıkması gerekiyormuş çok dua edin allah hayırlısınla sağlıklı bir şekilde tamamına erdirsin....
Sevgiler....
cnm bi önceki msg senin için yazmıştım ama ismin çıkmadı.sanırım yanlış bi uygulama yapılmış sana çünkü zaten tüpler kapalıyken tüp bebek dışında hamile kalma şansı yok. tüplerde akıntı olup olmadığıda önemli tüp bebeğe başlamadan önce...
anlatırım tabii,Nero-ka
Imsi teknigini ben daha once hic duymadim. Biraz anlatabilir misin?
papatyacım tebrik ederim canım benim 12. gün tahlilim 129 15.günde 760 dı yanlış hatırlamıyorsam şuanda ikiz bebişler bekliyorum senin bu değer tavan yapmış kız bebekler 3 tane geliyor olmasınlar sakın
Papatya
Hayirli olsun. Boyle haberler duymak bana nasil umut veriyor anlatamam. Umarim bundan sonrasi da boyle sorunsuz devam eder.
anlatırım tabii,
spermin mikroskop altında 200 - 400 kat büyütülerek görüntülenmesi ile yapılıyor. Olympus IX71 - IMSI sistemi ise spermleri 6600 kez büyüterek sperm yapısının incelenmesine ve üstündeki bozuklukların görülmesine olanak sağlıyor. Böylece sperm baş bölgesine ait önemli bozukluklar saptandıktan sonra IMSI tekniğiyle kaliteli sperm diğerlerinden ayrıştırılıyor ve mikro enjeksiyon yöntemiyle çekiliyor.
Tekrarlayan başarısız tüp bebek uygulamalarında, spermin rolünü daha iyi anlayabilmek ve uygun yapıda sperm seçimine imkan vermek amacıyla kullanılan Olympus IX71 - IMSI sistemi ile iyi embriyo gelişimi sağlanabiliyor ve gebelik şansı artıyor.
canım senin transferin yumurta topladıktan kaç gun sonra yapıldı.bende selman beyin hastasıyım vekaç embriyon vardı cevap verirsen sevinirim.
canım benim çok tşk ederim.3 gün 3 embrio transfer oldu.Doktorumda değer biraz yüksek 2 gebelik olabilir dedi , hayırlısı artık sağlıklı olsunlar tek isteyim bu.
Seninde ikizde başta senin değerin ne çıkmıştı??
benim 12. gün 673 idi :)))
o kadar iyi yunumuşlar ki düşükten sonra içi boşalan bebeğin kesesi hala duruyor !!!!
doktor onu artık doğumda alıcaz dedi.. kese duruyor ama bebiş sağşıklı değilmiş ki gitti. böylesi hayırlı imiş, olsun varsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?