canım naber uzun zamandır sesin çıkmıyoo nasılsın ????
ilayda hemen pes etme belki de birkaç gün sonra artacak, tekrarlayacak mısın testi ?
iyiyim canım sen nasılsın.... sizlerde yoksunuz.... konulara şöyle bir göz gezdiriyorum fakat fazla yazmıyorum.... senin cadı sıpa olmuş :):)
doktor banada erkek demişti belki benimkide kız olur ne dersin???
ne kadarlık oldu şimdi senin sıpa hareketlerini hissediyosundur artık :asigim: :)
mesburen tekrarlamak zorundayım kımıyasalmı dış gebelık mı alamak lazım onun ıçın ama hıç umut yok yanı
mesburen tekrarlamak zorundayım kımıyasalmı dış gebelık mı alamak lazım onun ıçın ama hıç umut yok yanı
inşallah yarın değerlerin yüksek çıkar arkadaşım
mrb arkadaşlar lucrin kullanıp 14. güne kadar edet olmayan varmı aranızda.bugün 14. günüm ve hala adet olmadım endişelenmemek elimde değil.doktora gidicem bugün ama yinede şimdiden merak ediyorum
Embryo transeferi olduktan sonra ne kadar dinlenmek gerekir? Cunku doktorlar normal hamilelikten bir farki yok diyorlar.
ben lucrin bittikten sonra 25. günümde oldum. çünkü adet gecikmesi yaptı bende. ve de doktor farlutal isimli söktürücü bir ilaç verdi. onu kullandım o bittikten sonra da 4-5 gün geçti anca öyle olabildim. toplamda 25 günü buldu yani. inşallah sende olmaz. ama bu şekilde olan pek çok arkadaş okudum. tek fark onların benden daha kısaydı . yani 7-8 gün gecikmelerdi. bende hormonlar asi çıktı galiba :bbo:
23. haftanın içindeyiz evet hareketler başladı ama tembel midir nedir sadece şekerli bir şeyler yersem hopluyor sıpa
benimki kızdan döndü ama doktor dedi ki erkekten kıza dönene çok rastlamıyoruz çünkü penis göründüyse bir kere geri gitmez , ama görünmeyen penis 20 li haftalarda ortaya çıkabilir , anlayacağın senin ooluşsa ooluştur yerimseniben
kızlar benım moralım 0 bugun kan verdım 1.cu gunum 71 den 78 ze cıktı galıba dış gebelık nasıp degılmış demekkı
Merhaba kızlar...ilk üç ayında kabızlık sorunu olmaması için neler yemeği tavsiye ederseniz?
Yardımcı olursanız sevinirim...
Birde özel gidalar var mı alınması gereken...
Tşk....sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?