2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

kızlar benım moralım 0 bugun kan verdım 1.cu gunum 71 den 78 ze cıktı galıba dış gebelık nasıp degılmış demekkı

canım naber uzun zamandır sesin çıkmıyoo nasılsın ????

iyiyim canım sen nasılsın.... sizlerde yoksunuz.... konulara şöyle bir göz gezdiriyorum fakat fazla yazmıyorum.... senin cadı sıpa olmuş :):)
doktor banada erkek demişti belki benimkide kız olur ne dersin???
ne kadarlık oldu şimdi senin sıpa hareketlerini hissediyosundur artık :asigim: :)

23. haftanın içindeyiz evet hareketler başladı ama tembel midir nedir sadece şekerli bir şeyler yersem hopluyor sıpa
benimki kızdan döndü ama doktor dedi ki erkekten kıza dönene çok rastlamıyoruz çünkü penis göründüyse bir kere geri gitmez , ama görünmeyen penis 20 li haftalarda ortaya çıkabilir , anlayacağın senin ooluşsa ooluştur yerimseniben

mrb arkadaşlar lucrin kullanıp 14. güne kadar edet olmayan varmı aranızda.bugün 14. günüm ve hala adet olmadım endişelenmemek elimde değil.doktora gidicem bugün ama yinede şimdiden merak ediyorum

mrb arkadaşlar lucrin kullanıp 14. güne kadar edet olmayan varmı aranızda.bugün 14. günüm ve hala adet olmadım endişelenmemek elimde değil.doktora gidicem bugün ama yinede şimdiden merak ediyorum

ben lucrin bittikten sonra 25. günümde oldum. çünkü adet gecikmesi yaptı bende. ve de doktor farlutal isimli söktürücü bir ilaç verdi. onu kullandım o bittikten sonra da 4-5 gün geçti anca öyle olabildim. toplamda 25 günü buldu yani. inşallah sende olmaz. ama bu şekilde olan pek çok arkadaş okudum. tek fark onların benden daha kısaydı . yani 7-8 gün gecikmelerdi. bende hormonlar asi çıktı galiba :bbo:

Embryo transeferi olduktan sonra ne kadar dinlenmek gerekir? Cunku doktorlar normal hamilelikten bir farki yok diyorlar.

ben ilk iki denememde 1 hafta kıpırdamadan yattım. 3. denememde doktor tavsiyesiyle 2. gün ayağı kalkıp, gezip tozdum valla. Tabi çok yormadan kendimi, evde de ağır iş yapmadım. Şimdi oğluşum 22. haftasında teyzesi... Yani diyeceğim öyle bütün gün yatıp da kendini dinlersen daha çok stress oluyorsun ve ters tepiyor. Ben denedim gördüm. Kafanı dağıtacak, vücudunu yormayacak aktivitelerde bulun bence... Allah gönlüne göre versin canım..

çok teşekkür ederim canım 3 gün daha lucrin kullanıcam sonra yine kontrole gidicem hayırlısı bakalım...

evet canım sanırım benimki kesin ooluş oldu dönüşü yok :) amaannn sağlıklı olsunlarda sanırım bizim için kız erkek hiç farketmiyor....ooluşta olsa kızda olsa yine kıymetli yine benim canım yine benim en değerlim olacak....:asigim:

ilaydacım sakın umudunu yitirme... çünkü bazen herşey umudun bittiği yerde başlıyor...

Merhaba kızlar...ilk üç ayında kabızlık sorunu olmaması için neler yemeği tavsiye ederseniz?
Yardımcı olursanız sevinirim...
Birde özel gidalar var mı alınması gereken...
Tşk....sevgiler

Merhaba kızlar...ilk üç ayında kabızlık sorunu olmaması için neler yemeği tavsiye ederseniz?
Yardımcı olursanız sevinirim...
Birde özel gidalar var mı alınması gereken...
Tşk....sevgiler

canım benim ben farklı şeyler yaptım , belki biri, belki hepsi birden iyi geldi bilemiyorum kabızlık yaşamadım.

-sabahları kalkınca kahvaltıdan evvel 2-3 kuru kayısı ve 1 bardak ılık su içiyor, kahvaltıyı 30 dak sonra yapıyordum.
- kahvaltıda çay içmedim ben en başından beri ( içersen de çoookk açık olsun ) onun yerine hep 1 bardak süt içtim o da bağırsağı ferahlatıyor.
-hergün en azından 1 öğünümde yeşil yapraklı salata yapıp yedim. hem yeşil yapraklar hem de içindeki zeytinyağı limon sosu bana iyi geldi.
-ara öğünler yedim , hiçbir zaman günde 3 öğün olmadı . ara öğünlerde de 1 elma yiyordum üzerine hemen 1 bardak su içiyodum.

yani özetle :

her gün salata, elma , kuru kayısı yedim
günde ortalama 2 litre su içtim
gazlı içecek , kafeinli içecek yerne ayran ve süt içtim.

Herhangi bir soru n yaşamadım ben , darısı başına kabızlık anlamında :kedi:

arkadaşlar tüp bebeğe başlarken korasprin içtiniz mi ve nezaman başladınız..kaç gün içmek gerekiyo..bilgilendirirseniz sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…