- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
yanlız kızla trasnfer yaptıracaklara tek önerim :
ben çok su içmiştim ve inanılmaz idrara sıkışıktım doktorlar aaaaa aferin dediler, ama gel bir de bana sor. trasnfer bitene kadar altıma kaçırıcaqm die ödüm kopmuştu. sonra 1 saat yatıyorsun kalkmadan, ama ben bu idrarı boşaltmam lazım deyince hemşire bana önce sürgü getirdi, ama sonra beni kıpırdatmamak için vazgeçti ve sonda getirdi, çok afedersiniz ama sondayı idrar yoluna taktılar tek şansı buydu. çok rahatladım tabii 2 dakika sürmemişti. ama 3. gün idrar yolu enfeksiyonu oldum , yani o sonda başıma iş açtı... ne olursa olun siz böyle durumda kalırsanız eğer sürgüyü tercih edin. çok emin değilim ama tuvalete gitmenize izin vermiyorlar çünkü bir seçim yapmak durumunda kalırsanız sürgü diyorum ben...
transfer sonrası her akşam bır tane sonucunu alana akadar cnm
bu arada benım bebegım duştu allahtan dış gebelık degılmış allah hepımıze sagılıklı bebekler bagaslasın
Kizlar aranizda benim gibi yaz hamisi olmak isteyen varsa gelin burda bulusup kendimizi anne olmaya hazirlayalim...Tedavi gdisatimizdan bahsedelim...Ve hamis haberleri verelim nedersiniz???Kim var baska yazin tup bebek yaptiracak????
selam kizlar,ben daha yeni tüp bebek tedavisinden ciktim ama malesef tutmadi insallah sizin tedavileriniz daha basarili gecer.....
gurbet kusu sen hiç korkma arkadaşım.
iğneleri göbekten ya da koldan şeker hastaları gibi kendi kendine yapıyorsun, hiç acımıyor.
sonra o iğneler yumurtalarını büyütüyor , sayısını çoğaltıyor. hastanede anestezi altında veya duruma göre uyuşturularak senden topluyorlar. ki anestezi ile verdim ben hiç birşey hissetmedim. bu da korkutucu bir işlem değil. iğneleri olurken de herhangi bir yan etkisini görmedim ben, ne ağrı ne sızı.. sadecee 2,5 kilocuk kadar aldım. :kedi:
artık yedim de mi oldu, stresten mi oldu, hormon iğnesinden mi orasını karıştırma :))))))
mrb arkadaslar bende tüpbbebek tedavisi yaptiracagim insAllah doktorum eylülde baslayalim diyo ama ramazan girmesiyle baslanacak ama ben bayramdan sonra yaptirmak istiyorum eger ramazanda yaptirsam bu orucumu cok etkilermi ayni iyneler kendim yapacakmisim aksam yapsam olurmu belki ramazandan sonra hormonlar deisebilir tüpbebek tedavisi olan arkadaslardan yardim istiyorum toplam kac gün sürüyo ilaclar ve yumurta toplami ve transferi lütfen bilgi verirseniz sevinirim
selam kizlar,ben daha yeni tüp bebek tedavisinden ciktim ama malesef tutmadi insallah sizin tedavileriniz daha basarili gecer.....
hayırlısı olsun umrım süpriz yapar tüpsüz gelir bebişler..
ama benim doktor çok daha erken başlıyo coraspine yani doğum kontrolden önce ama tam ne zaman bilmiyorum.sen de bi sor istersen baya önem veriyo ona.. kanı sulandırıyomuş sanırım..
yok cnm tupsuz sansımız yok benım tuplerımı bagladılar yanı tupsuz asla:))[/QUOT
olsun gelsin de hayırlısıyla tüplü rüpsüz farketmez..zaten kucağına alınca insan çektiği tüm sıkıntıları unutuyomuş..ben tüpe de razıyım yeterki gelsin..:teselli:
yok cnm tupsuz sansımız yok benım tuplerımı bagladılar yanı tupsuz asla:))[/QUOT
olsun gelsin de hayırlısıyla tüplü rüpsüz farketmez..zaten kucağına alınca insan çektiği tüm sıkıntıları unutuyomuş..ben tüpe de razıyım yeterki gelsin..:teselli:
bencede cnm sen nereye gıdıyorsun hangı hastane
Cuma gunu icin sana bol sans diliyorum, umarim hersey yolunda gider. Cumartesi gunu de bize islemin nasil gectigini haber ver lutfen, ben biraz bu toplama isleminden korkuyorum.
Benim ilaclarim sabah 7:30 ile 9 arasi alinmak zorunda. Ben Busserelin ile Gonal F oluyorum.
cnm arkadasim Allah yardimcin olsun ins sende bebegine kavusursun bu toplama islemi nasil oluyo islemin bitince bilgi verirsen sevinirim bende biraz korkuyorum yumurta toplami isinden iyneleri kendinmi yapiyosun dr umda bana kendin yapacaksin demisti bu iyneleri yapinca sende bi tepki olmusmuydu agri felan ben ilk kez yaptiracagimdan tüpbebek biraz tedirginim sen nezamandan beri istiyosun sorunun neydi cok soru sordum Allah isteyen herkese hayirli evlat nasip etsin :Saruboceq:
cnm arkadasim Allah yardimcin olsun ins sende bebegine kavusursun bu toplama islemi nasil oluyo islemin bitince bilgi verirsen sevinirim bende biraz korkuyorum yumurta toplami isinden iyneleri kendinmi yapiyosun dr umda bana kendin yapacaksin demisti bu iyneleri yapinca sende bi tepki olmusmuydu agri felan ben ilk kez yaptiracagimdan tüpbebek biraz tedirginim sen nezamandan beri istiyosun sorunun neydi cok soru sordum Allah isteyen herkese hayirli evlat nasip etsin :Saruboceq:
[sıze="2"]arkaşlar yumurta toplama işleminden yada transfer işleminden hiiiçççç korkmayın..ben daha yeni yaptırdım sonucu bekliyorum.hiç birinde ağrı olomuyor..insanı biraz zorlayan tek şey transfer sırasında tuvalete sıkışmış olman gerekiyo .zaten su içiyosun işleme kadar ki idrarın biriksin be bu rahime baskı yapsın rahim öne gelsin işlem kolaylaşsın diye..başkada bi şey yok..dediğim gibi sadece tuvaletinizin cok gelmesi darlatıyor insanı başka bi şey yok[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?