2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

bana odaya çıktıktan yaklaşık 20 dakika falan sonra sürgü verdiler transferden 25 dakika sonra olsun yani. zaten 30-40 dakika sonra da kalkabilirsin diyorlar. sen sürgüyü hemen mi istedin ki?

Bana o asilamalarimin birin de olmustu, cok kotu seni cok iyi anliyorum. Asilamadan sonra 20 dakika seni yatiriyorlar ama ben dayanamamis tuvalete gitmistim. Bir daha o kadar cok icmicem.

deniz cim ben bir balon halindeydim bildiğin gibi deeeel :)))
durumu abartip 1,5-2 litre falan su içmiş olabilirm , benimki de saflık i,şte.. sonra saat 11 de girmem gerekn trasnfere, programda sarkma yapan benden önce gelen annelere de çok kızdım, benim 11 de girmem gerekene ben saat 11.50 de girebildim. baktım yaşları benden ileri , 38-40 gibi , kimisinin tek embriyo , işte birinin bilmem kaöçıncı denemesi, acaip stresliler hemşire sordu, hayır duası alırım diye ok dedim bekledim ama sanıyorum ki 10-15 dak falan bekliycem , 50 dakkikayı buldu ben artık stresten ve sinirlenmekten ötürü sesimi yükseltip şimdi bırakıyorum falan deyince dediler ki trasnfer biter bitmez rahatlatırız sizi. öyle de olsu ama sonu da böyle oldu :)))

merhabalar ben yeni üye oldum.Allahım hepinizin isteğini versin. benim pgt yöntemiyle tüp bebek yaptırmam gerekiyor. ilk olacak. ankarada yaptırmayı düşünüyorum. 3 saatlik bir mesafedeyim. ankarada kalmam zor.kaç günde bir merkeze gitmem gerek. orada kalmadan tedavi sürdürülebilirmi. cevaplarsanız sevinirim.

transfer sonrası her akşam bır tane sonucunu alana akadar cnm
bu arada benım bebegım duştu allahtan dış gebelık degılmış allah hepımıze sagılıklı bebekler bagaslasın

hayırlısı olsun umrım süpriz yapar tüpsüz gelir bebişler..
ama benim doktor çok daha erken başlıyo coraspine yani doğum kontrolden önce ama tam ne zaman bilmiyorum.sen de bi sor istersen baya önem veriyo ona.. kanı sulandırıyomuş sanırım..

Kizlar aranizda benim gibi yaz hamisi olmak isteyen varsa gelin burda bulusup kendimizi anne olmaya hazirlayalim...Tedavi gdisatimizdan bahsedelim...Ve hamis haberleri verelim nedersiniz???Kim var baska yazin tup bebek yaptiracak????

selam kizlar,ben daha yeni tüp bebek tedavisinden ciktim ama malesef tutmadi insallah sizin tedavileriniz daha basarili gecer.....

selam kizlar,ben daha yeni tüp bebek tedavisinden ciktim ama malesef tutmadi insallah sizin tedavileriniz daha basarili gecer.....

cnm gecmis olsun demek hakkinda hayirlisi buymus bende ya ramazanda yada ramazandan sonra yaptirmayi düdünüyorum hakkimizda hayirlisi neyse o olsun ALLAH ISTEYEN HERKESE HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN TEDAVIN NASIL SÜRDÜ BIRAZ ANLATIRMISIN SEN ALMANYADASIN GALIBA BENDE AVUSTURYADAYIM ILK TÜP BEBEK DENEMEM OILACAK

sgl arkadasim verdigin bilgiden dolayi ben kendime nasil iyne yapacam diye düsünüyordum iynelerin bi zamani varmi iynelerle birlikte ilacta almismiydin sonucunda ne oldu kacinci denemen tüp bebek kusura bakma amma soru sordum bende :kedi::

kısıye gore degısıyor cnm benım kı 18 gun surmuştu korkucak bırsey yok hersey cok kolay ve adet sancısı gıbı agrıların olur o kadar

yok cnm tupsuz sansımız yok benım tuplerımı bagladılar yanı tupsuz asla:))

gurbetkusu ,
iğneleri göbekten yapmayı tercih et çok rahat oluyor.
hep aynı saatte yapılması lazım başka bir detayı yok.
bir de verdikleri iğneleri soğuk tutmak , buzdolabında tutmak lazım ama bu detayları zaten sana anlatacaklardır. benim ik denememdi çok şükür tuttu. 3 tane koydular ikisi tuttu ama sonra 8 haftalıkken birini düşürdüm. şimdi diğer bebeğim benimle allahıma sonsuz şükür, 24. haftamızın içindeyiz. darısı hepinizin başına.

korkacak birşey yokmuş saat 10.30 da yumurta toplama işlemine girdim narkoz aldığın için hiçbirşey anlamıyorsun.uyandığında herşey bitmiş oluyor fazla ağrın da olmuyor aynen adet sancısı gibi kasıklar ve bel ağrıyor okadar.hiç korkma gerçekten kolay bir aşamaymış

sağol canım ya bak atlattım evimdeyim 10.30 da girdim 7 yumurta.narkoz verildi narkozdn ayılınca herşey bitmişti bir adet sancısı okadar hiç korkma.benim de ilk denemem korkuyordumm ama gerçekten bişey yokmuş.iğneleri eşim yaptı ben de iğne vurulurken bakamama gibi bir fobi var ondan kendin de yaparsın yani.ağrı yapmıyor o anda biraz yakıyor okadar vurulunca 10 dak.uzanıp dinlen bişeycik olmuyor.1,5 yıldır istiyorum sorunumuz sperm hareketliliği.amin hepimize inşallah.senin durumun nedir?

teşekkürler desteğin için evet ilk aşamayı atlatttım toplama bitti şimdi evimdeyim inşallah transferim de olursa dediğn gibi olur.sen kaçıncı günündesin kaç tane transfer edildi.Allah inşallah hepimize kısmet eder.

ilk defa tüp bebek yaptıcağız doktor dedi. 2 ay sonra yaptıcağız.acaba tüp bebek yaptırmadan önce neler yapmamız lazım arkadaşlar yazarmısınz.

rapor nasıl alınıyor. hangi ilaçları kullanmamız lazım

merhabalar siteye yeni üye oldum.çatlatma iğnesi vuruldum olmadı. tüp bebek yapmaya karar verdik .doktorum eşimin abisi tüp bebek yapalımdedi.aşılama yapmacagız tüp bebek yapacagız .pco luyum kilo vermem gerekiyor. 2 ay daha kolomen kullanacam sonra rapor cıkartıp tüp bebek tedavisine başlıyacağız.acaba tedeavi öncesinde neler yapmam gerekiyor.(eşimin abisine soramadım) sizlere soruyorum.neler yapmamız gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…