2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

mrb caNIM BENİMDE TÜPLERİN İKİSİDE KAPALI VE TÜP BEBEK İÇİN tedaviye başladım daha iğnelerini kullanıyorum 1 hafta içinde yumurta toplanır sanırım.hepimiz için hayırlısı olsun

koyulan embriyo sayısı gelişimine ve annenin bünyesine göre değişiyor ama en fazla 3 sanırım
öncelikle şunu söylüm beden olarak zor bi tedavi değil bence yada şuana kodar ben zorlanmadım ama psikolojik olarak zor bi dönem.ben iğne yaparken bile başkasına bakamazken iğnelerimi kendim yapıyorum.yani hiç hissetmiyorsun bile.aşıya bile benzemiyor ben hiç hissetmiyorum.
tedavi süresi değişiyr uzun ve kısa protokol diye ben uzun protokol yaptırıyorum ve adetin 21. gününden itibaren iğnem var:) artık iğnci oldum.kısa protokolde ise adetin 3. günü başlıyorsun.yaklaşık bekleme süresiyle 1 aylık bir işlem.

herkese merhaba bende 3 yıllık evliyim 2 kez tüp bebek yaptık ama başarısız oldular 28 yaşındayım sorun eşimde spermlerinin ileriye doğru hareketliliği 0 mış. varikosel amaliyatı oldu mart ayında şimdi dr. gidip tahlil yaptıracak. kendmi çok üzgün hissediyorum hatta bunalımdayım bile diyebilirim. ne zaman çocuklu bir aile görsem yada hamile bir kadın içimde bir burukluluk yaşıyorum allahıma hep dua ediyorum iyişallah günün birinde bize de sağlıklı bir bebek verir.

canım hiç kendini üzme..neyin ne olacagı belli olomaz..benim bi arkadaşın kocasına "senin çocuğun olmaz" dediler..adam 1 ameliyat oldu şimdi arkadaş 3 aylık hamile...yanii çocugun olmazdaaaannnn 3 aylık hamileliğe..görüyosun ki gereksiz yere üzülüyosun.olur Allah'ın izniyle..daha yaşında çok genç

canım ikinci denemen hayırlı olsun. benimde ilk denemem tutmadı daha doğrusu ilk tahlilimde sevindim değerim yüksekdi daha sonra değerlerim düştü bendende genetik araştırma istemediler 2.denemeden sonra istiyorlar benim ikinci denemem tuttu sen hiç endişelenme vakti geldiğinde ikinci denemene başla hayırlısıyla dualarım seninle:1hug:

canım merb cok uzuldum allahtan umut kesılmez benimde aynı sekılde problemım vardı esım ılerı harektlılık cok dusuktu tup bebek yaptırdık ılkınde tuttu 28 yasındayım ve ınsallah allahım en kısa zamanda yavruna kavusturur sabırlı ol herseyın hayırlısı

merb canım nasılsın zorluyormu hamılelık nasıl kactane mercımek tannen var bakalım takıpten kacırdım

mrb calikusu cnm bende senin gibi bayramdan sonra yaptirmayi düsünüyorum dr um bu ay baslayalim demisti ama o zaman ramazanim tehlikede oluyo buyüzden bayramdan sonra yaptiracam ins benimde tüpümün biri kapali cikti ve esimdede morfoloji düsük o yüzden dr um tüpbebek yapalim dedi bende tüpbebek yaptiran arkadaslardan sordum kac iyne aciyomu hic biride korkulacak bi sey yok dediler sadece bekleme süreci zormus e onuda bekleycez artik ben 5 sene bekledim e 15 günde bekleriz demi ins hayirlisiyla aliriz bebeklerimi kucagimiza benim ikinci ilkbebisimde hap kullandim sadece ins ikinci side olur ins Allah isteyen herkese hayirli evlat versin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım iç üzülme. bizim durumumuz da tıpkı sizin gibiydi. hatta benim eşimin morfolojisi de 0 dı., o da varikosel oldu. ama pek bir şey farketmedi. Benim 3. denememde tuttu. şimdi Allah nasip ederse oğlum olacak, 23. haftamdayım. Umudunu yitirme yani..Allah verir inşallah..

merb canım nasılsın zorluyormu hamılelık nasıl kactane mercımek tannen var bakalım takıpten kacırdım

selam canım iyiyim şimdilik çok zorlamıyor ara ara bulantılarım oluyor bugün 10.haftaya girdim benim mercimekler şimdilik iki tane bu ay sonuna doğru doktor kontrolüm var

canim senin ikinci denemenmi bu pek anlayamadim ne hapi kullandin canim

merhaba bende dördüncü denememi yapacağım allah izin verirse. ilk iki denememde tutmadı üçüncü denememde 21 haftalık kaybettim. tedavim fsh 15 çıktığı için bir ay sonraya ertelendi. ama bana doktorun selenyum, argınmax, dhea, dong quaı destek ilaçları verdi. bu ilaçları daha önce kullanan oldu mu?a.s.

Selam Canım şu FSH 15 çıktığı için bir ay sonraya ertelenmiş peki
FSH kaç olmalıymış benimde 2 tüp bebek denemem başarısız daha doğrusu önce değerler yüksek sonra düşüp gidiyor.benim benim fsh 15 , prolaktin de 12
E2 = 314 TSH 0,46 eğer biliyorsan cevaplarmısın canım bu değerler nasılll

arkadaşlar sizlerdende bilen varsa yorumlarınızı bekliyorum
sevgilerrrr

Bildiğim kadarıyla fsh sınır değeri 10 olmalıymış. ama doktorum bana 25 değerle hamile kalan hastası olduğunu söyledi. benim 15 değeriyle bir yumurtam oluştu bende daha önce tek yumurta ile sonuç alamadığım için istemedim tedaviyi yarım bıraktık.:uhm:

kızlar pazartesi gün transferim oldu.3 embriyo transfer oldu.2 si 7 hücreli,1 i 10 hücreliydi.ne olur dua edin nasıl durum.22 ağustos test günüm.

Zero55 arkadaşım inşallah hayırlısı olur içini rahat tut umarım sağlıklı bebişlerin olur . sürekli yatıyormusun bana yatılması gerektiği söylenmişti

zero 55 hayırlı olsun canım inşallah pozitif sonuçlarını duyarız.

canım süreklide yatmıcan arada bir dolaşacaksın ama asla iş yapma yürürken uzayda yürür gibi yavaş yürücen 7. güne kadar duş yapma ton balığı , ananas ,kivi çok ye bol su içeceksin

kabız olmamaya dikkat et kabızlık şurubu veya kayısı kayısı hoşafı ye
bol bol dua et inşallah olumlu olacaktır.

canım cevabın için teşekkürler benim fsh 15 olduğu halde 14 yumurta oluştu
yumurta oluşmaya oluşuyorda acaba fsh yüksek olursa tutunmayımı etkiliyor ben onu merak ediyorum yada yumurtaların kalitesinimi etkiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…