Kizlar iyi aksamlar,
benimde tüplerim kapali oldugu icin Bayramdan sonra ilk defa tüp bebek yaptiracagim. Daha önce yaptiran Arkadaslar lütven benide bilgilendirirmisiniz.
Aranizda tüpleri kapali oldugu icin tüp bebek yaptiran varmi?
Türkiyede kac tane bebk koyuyorlar ?
Igneleri vurunca kac hafta vuruluyorsunuz cok aciyormu??
Yumurta toplanmasinda sonra agriniz oldumu ?
koyulan embriyo sayısı gelişimine ve annenin bünyesine göre değişiyor ama en fazla 3 sanırımKizlar iyi aksamlar,
benimde tüplerim kapali oldugu icin Bayramdan sonra ilk defa tüp bebek yaptiracagim. Daha önce yaptiran Arkadaslar lütven benide bilgilendirirmisiniz.
herkese merhaba bende 3 yıllık evliyim 2 kez tüp bebek yaptık ama başarısız oldular 28 yaşındayım sorun eşimde spermlerinin ileriye doğru hareketliliği 0 mış. varikosel amaliyatı oldu mart ayında şimdi dr. gidip tahlil yaptıracak. kendmi çok üzgün hissediyorum hatta bunalımdayım bile diyebilirim. ne zaman çocuklu bir aile görsem yada hamile bir kadın içimde bir burukluluk yaşıyorum allahıma hep dua ediyorum iyişallah günün birinde bize de sağlıklı bir bebek verir.
selam arkadaşlar ben bugün doktorumla görüştüm ve ekim ayında tekrar 2.kez tüp bebek tedavisine başlıyoruz kısmetse. genetik tanı falan yaptırmak istedim ama doktorum gerek görmedi. aslında ne yapacağımı şaşırdım eğer allah korusun 2.de olmazsa o zman isteriz dediler. bana dua edin lütfen ne yapacağım konusunda fikirlerinize ihtiyacım var
herkese merhaba bende 3 yıllık evliyim 2 kez tüp bebek yaptık ama başarısız oldular 28 yaşındayım sorun eşimde spermlerinin ileriye doğru hareketliliği 0 mış. varikosel amaliyatı oldu mart ayında şimdi dr. gidip tahlil yaptıracak. kendmi çok üzgün hissediyorum hatta bunalımdayım bile diyebilirim. ne zaman çocuklu bir aile görsem yada hamile bir kadın içimde bir burukluluk yaşıyorum allahıma hep dua ediyorum iyişallah günün birinde bize de sağlıklı bir bebek verir.
canım ikinci denemen hayırlı olsun. benimde ilk denemem tutmadı daha doğrusu ilk tahlilimde sevindim değerim yüksekdi daha sonra değerlerim düştü bendende genetik araştırma istemediler 2.denemeden sonra istiyorlar benim ikinci denemem tuttu sen hiç endişelenme vakti geldiğinde ikinci denemene başla hayırlısıyla dualarım seninle:1hug:
mrb caNIM BENİMDE TÜPLERİN İKİSİDE KAPALI VE TÜP BEBEK İÇİN tedaviye başladım daha iğnelerini kullanıyorum 1 hafta içinde yumurta toplanır sanırım.hepimiz için hayırlısı olsun
Kizlar iyi aksamlar,
merb canım nasılsın zorluyormu hamılelık nasıl kactane mercımek tannen var bakalım takıpten kacırdım
mrb calikusu cnm bende senin gibi bayramdan sonra yaptirmayi düsünüyorum dr um bu ay baslayalim demisti ama o zaman ramazanim tehlikede oluyo buyüzden bayramdan sonra yaptiracam ins benimde tüpümün biri kapali cikti ve esimdede morfoloji düsük o yüzden dr um tüpbebek yapalim dedi bende tüpbebek yaptiran arkadaslardan sordum kac iyne aciyomu hic biride korkulacak bi sey yok dediler sadece bekleme süreci zormus e onuda bekleycez artik ben 5 sene bekledim e 15 günde bekleriz demi ins hayirlisiyla aliriz bebeklerimi kucagimiza benim ikinci ilkbebisimde hap kullandim sadece ins ikinci side olur ins Allah isteyen herkese hayirli evlat versin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
merhaba bende dördüncü denememi yapacağım allah izin verirse. ilk iki denememde tutmadı üçüncü denememde 21 haftalık kaybettim. tedavim fsh 15 çıktığı için bir ay sonraya ertelendi. ama bana doktorun selenyum, argınmax, dhea, dong quaı destek ilaçları verdi. bu ilaçları daha önce kullanan oldu mu?a.s.
Bildiğim kadarıyla fsh sınır değeri 10 olmalıymış. ama doktorum bana 25 değerle hamile kalan hastası olduğunu söyledi. benim 15 değeriyle bir yumurtam oluştu bende daha önce tek yumurta ile sonuç alamadığım için istemedim tedaviyi yarım bıraktık.:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?