2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

ilaydacm,
ben şu an başka bi hastalığım için tedavi görüyorum tam tüpe başlıycaam ay rahatsızlandım kısmet olamadı erteledim malesef olsun geç olsun güç olmasın napıyım ...ankarada genart a gidiyorum 1 aşılama yaptık olamadı sorun açıklanamayan infertilite..bekliyoruz bakalım..:çok üzgünüm:

zero55 ben çarşamba günü transfer yaptırdım ama benim tek embriyo..pek ümitli değilim ama ALLAH büyük..tam kandil günü transferim oldu Allah bu mübarek günde bebeğimin tutunmasını nasip eder inşallah..ve o gün transferi olan tek bendim.10 gün sonra belli olcak işte..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:..

öyle deme Allah izin verirse 1 tane dde tutunur.sdn mofalini yüksek tut.benim de kaç embrriyo olduğu belli değil yarın 4 den sonra ararız dediler

benim hiç stresim yok..çokta umutlanmak istemiorum ki hayal kırıklığına uğramayayım..öyle bellli bir belirtide yok..sadece çok gaz oluyor karnım davul gibi oluyo..çookk hafif ağrı olabiliyo ama daha yeni transfer oldum galiba belli olmaz..inşallah kaiteli embriyoların olur..iyi haberler alırsın yarın sende

cnm gecmis olsun benim sorunum esimin morfoloji düsük ve benimde tüpümün biri kapali cikti o yüzden dr um tüp bebek yapilmasini önerdi bi tane oglum var 9 yasinda 5 senedir ikinciyi düsünüyorum rabbim bize ve isteyen herkese hayirli evlat versin

Tesekkur ederim anlattigin icin, korkumu hafiflettin. Kac tane yumurta toplandi? Kac tane olmasi gerekiyor?

Gecmis olsun. Atlatmisin, az kaldi sona yaklasiyorsun.

arkadaşlar ben yeni üye oldum bende tüp bebek tedavisine başlıycam beni nasıl günler bekliyo tedavi görenler bana yardımcı ola bilirler mi

Tesekkur ederim anlattigin icin, korkumu hafiflettin. Kac tane yumurta toplandi? Kac tane olmasi gerekiyor?

Gecmis olsun. Atlatmisin, az kaldi sona yaklasiyorsun.

7 yumurta toplandı 4 ü olgun yumurta çıktı 3 tanesi döllendi ve yarın 11 de hastaneye gidiyorum transfer için.önemli olan sayısı değil kaliteli olması benim 3 tane için oldukça iyi durumdalar güzel bir şekilde bölünmeye devam ediyorlar dedi doktor yarın kaç hücreli söylenir.çok şükür bitiyor yarın sona erecek inşallah sonu iyi olur.
Allah seninde yardımcın olsun inşallah hepimiz mutlu haberler alırız

teşekkür ederim inşallah isteyen herkese hepimize nasip olur.

Ne guzel. Umarim benim de boyle yolunda gider isler. Toplam 7 gun mu geciyor yumurta toplanmasindan embryo yerlestirilmesine kadar? Yardimlarin icin tesekkur ederim. Umarim hersey yolunda gider yarin da.

Umarim hayirli haberleri de cok yakinda duyarsin. Kac gun bekliyeceksin sonucu ogrenmek icin?

Umarim hayirli haberleri de cok yakinda duyarsin. Kac gun bekliyeceksin sonucu ogrenmek icin?

17 ağustosta test yaptıracagım..daha 7 gün.....iyi dileklerin için çok sağol arkadaşım.senin ve diğer arkadaşlarında iyi sonuçlarını öğreniriz inşallaaahhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

selam arkadaşlar Rabbim tedavilerinizi hayırlı eylesin benimde bu gün transfer günüm belli olacak herşeyin hayırlısı dualarımdasınız sizlerde dualarınızı eksik etmeyin Akllaha emanet olun görüşmek dileğiyle...

Allah hepimize yardımcı olsun inşşşş
hepiniz benimde dualarımdasınızzzzzzz
arkadaşlar birbirimize hep dua edelim kimin duası tutacağı belli olmazzz
herşey dua ileee
sağlıkla kalınnnnnnnnnnn

17 ağustosta test yaptıracagım..daha 7 gün.....iyi dileklerin için çok sağol arkadaşım.senin ve diğer arkadaşlarında iyi sonuçlarını öğreniriz inşallaaahhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Hepimiz icin en hayirlisi olsun. Toplam 14 gun mu geciyor yani? Bayagi da var degil mi?

slm kızlar lütfen cevap verin bilginiz varsa ben ankarada tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum 3 saatlik mesafedeyim orda kalmam çok zor geliş gidiş yaparak tedavim sürebilirmi. kaç günde bir merkeze gideceğim.

canım 2 günde bir çagırıyorlar ama sona dogru günlük bile oluyor..bence bunu başlamadan doktorunla bir konuş ona göre karar verrisiniz artık.. inşallah hayırlısı olur..

Kizlar iyi aksamlar,

benimde tüplerim kapali oldugu icin Bayramdan sonra ilk defa tüp bebek yaptiracagim. Daha önce yaptiran Arkadaslar lütven benide bilgilendirirmisiniz.
Aranizda tüpleri kapali oldugu icin tüp bebek yaptiran varmi?
Türkiyede kac tane bebk koyuyorlar ?
Igneleri vurunca kac hafta vuruluyorsunuz cok aciyormu??
Yumurta toplanmasinda sonra agriniz oldumu ?

Hepimiz icin en hayirlisi olsun. Toplam 14 gun mu geciyor yani? Bayagi da var degil mi?

5 ağustosta transferim oldu o gün sayılmıyor..ondan sonra 12. gün tahlil...psikolojik olrak bayağı fazla geliyor insana :)) bi an önce geçse bu günlerde bi tahlil yaptırıp iyi haber alsam..bu gün 5. gün bitiyo ama sadece arada hafif bi ağrı yokluyo kasıklarımı ve gidiyo..hafif hafif o da..keskin bi belirti yok..gerçi herkeste farklı oluyomus ama yinede hoşlanmıyorum bu durumdan doğrusu..canımı sıkmamaya çalışıyorum ama bakalım ne kadar daha sıkmayacağım..hayırlısı artık:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

selam arkadaşlar ben bugün doktorumla görüştüm ve ekim ayında tekrar 2.kez tüp bebek tedavisine başlıyoruz kısmetse. genetik tanı falan yaptırmak istedim ama doktorum gerek görmedi. aslında ne yapacağımı şaşırdım eğer allah korusun 2.de olmazsa o zman isteriz dediler. bana dua edin lütfen ne yapacağım konusunda fikirlerinize ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…