teşekkürler desteğin için evet ilk aşamayı atlatttım toplama bitti şimdi evimdeyim inşallah transferim de olursa dediğn gibi olur.sen kaçıncı günündesin kaç tane transfer edildi.Allah inşallah hepimize kısmet eder.
zero55 ben çarşamba günü transfer yaptırdım ama benim tek embriyo..pek ümitli değilim ama ALLAH büyük..tam kandil günü transferim oldu Allah bu mübarek günde bebeğimin tutunmasını nasip eder inşallah..ve o gün transferi olan tek bendim.10 gün sonra belli olcak işte..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:..
sağol canım ya bak atlattım evimdeyim 10.30 da girdim 7 yumurta.narkoz verildi narkozdn ayılınca herşey bitmişti bir adet sancısı okadar hiç korkma.benim de ilk denemem korkuyordumm ama gerçekten bişey yokmuş.iğneleri eşim yaptı ben de iğne vurulurken bakamama gibi bir fobi var ondan kendin de yaparsın yani.ağrı yapmıyor o anda biraz yakıyor okadar vurulunca 10 dak.uzanıp dinlen bişeycik olmuyor.1,5 yıldır istiyorum sorunumuz sperm hareketliliği.amin hepimize inşallah.senin durumun nedir?
korkacak birşey yokmuş saat 10.30 da yumurta toplama işlemine girdim narkoz aldığın için hiçbirşey anlamıyorsun.uyandığında herşey bitmiş oluyor fazla ağrın da olmuyor aynen adet sancısı gibi kasıklar ve bel ağrıyor okadar.hiç korkma gerçekten kolay bir aşamaymış
Tesekkur ederim anlattigin icin, korkumu hafiflettin. Kac tane yumurta toplandi? Kac tane olmasi gerekiyor?
Gecmis olsun. Atlatmisin, az kaldi sona yaklasiyorsun.
cnm gecmis olsun benim sorunum esimin morfoloji düsük ve benimde tüpümün biri kapali cikti o yüzden dr um tüp bebek yapilmasini önerdi bi tane oglum var 9 yasinda 5 senedir ikinciyi düsünüyorum rabbim bize ve isteyen herkese hayirli evlat versin
7 yumurta toplandı 4 ü olgun yumurta çıktı 3 tanesi döllendi ve yarın 11 de hastaneye gidiyorum transfer için.önemli olan sayısı değil kaliteli olması benim 3 tane için oldukça iyi durumdalar güzel bir şekilde bölünmeye devam ediyorlar dedi doktor yarın kaç hücreli söylenir.çok şükür bitiyor yarın sona erecek inşallah sonu iyi olur.
Allah seninde yardımcın olsun inşallah hepimiz mutlu haberler alırız
benim hiç stresim yok..çokta umutlanmak istemiorum ki hayal kırıklığına uğramayayım..öyle bellli bir belirtide yok..sadece çok gaz oluyor karnım davul gibi oluyo..çookk hafif ağrı olabiliyo ama daha yeni transfer oldum galiba belli olmaz..inşallah kaiteli embriyoların olur..iyi haberler alırsın yarın sende
Umarim hayirli haberleri de cok yakinda duyarsin. Kac gun bekliyeceksin sonucu ogrenmek icin?
17 ağustosta test yaptıracagım..daha 7 gün.....iyi dileklerin için çok sağol arkadaşım.senin ve diğer arkadaşlarında iyi sonuçlarını öğreniriz inşallaaahhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Hepimiz icin en hayirlisi olsun. Toplam 14 gun mu geciyor yani? Bayagi da var degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?