2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canim yumurta rezervin cokda az degilmis kac bekliyorduki doktorun??yani 8 yumurta kaliteliyse cok iyi bence....ama hemen aciyorum konuyu...

Heee o muu Allah mustakini vermesin emi:roflol::roflol: ben kaynanama soylemiycem hickimse bilmiycek esim ve benden sonra herkes hergun sorar benide bunalima sokarlar vallaa.s

bizde kimseye söylememeye karar verdik,bide insanların sorularıyla bunalmak istemiyorum, zaten herkes bebeğiniz olsun artık diyor sürekli,sanki kolaydı öyle hemen

bizde kimseye söylememeye karar verdik,bide insanların sorularıyla bunalmak istemiyorum, zaten herkes bebeğiniz olsun artık diyor sürekli,sanki kolaydı öyle hemen

söyleme evet canimm zaten daha yenisiniz kimsede fark etmez tüp olduğunu en azindan insanlarin urnunu sokmasiyla başini ağritmazsin...dediğin gibi her ağizdan bişi çikiyor sanki biz istemiyoruz bebişimiz olsunnn

canim yumurta rezervin cokda az degilmis kac bekliyorduki doktorun??yani 8 yumurta kaliteliyse cok iyi bence....ama hemen aciyorum konuyu...

canım yumurtalar kalitelimi değilmi onu bilmiyorum, daha tedaviye başlamadık, ilaçları kullanıncada artacaktır herhalde yumurtalıklardaki yumurta sayısı değilmi ama 3 ay önce ilk gittiğim o dr bana çok kötü durumdasın,45 yaşındaki bir kadının durumu var sende yaşının genç olmasının hiçbi avantajı yok, belkide bu ay son şansın,önümüzdeki ay bidaha hiç yumurtan bile olmayabilir dedi,bizi bunalıma soktu resmen

canım bi sakıncası yoksa senin sorunun neydi öğrenebilirmiyim

canim sakincasi yok tabi...bizde hicbir sorun bulunamadi ama olmuyor 6 kez asilama oldum 3. asilamam tuttu dunyalar benim olmustu ama kisa surdu mutlulugum 9. haftada bebek gelismedigi icin hapla dusuk yapmak zorunda kaldim...hayatimin en kotu gunleriydi cok agladim cok kotu bir dyurumdaydim psikolojim alt ust olmustu...ama sukur simdi iyiyim tup bebege hazirlaniyorum....

doktor resmen sacmalamis bence....zaten ilaclar hem arttiracak yumurtalari hemde kalitesi artacak .....ve bebegin olacak Allahin izniyle

Mehaycım çok teşekkür ediyorum konuyu açtığın için, aslında kimin ne sorunu olursa olsun burdaki hepimizin sorunu sonuçta aynı, aynı psikoloji içindeyiz ve bana yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ediyorum

elbette canim...rica ederim hem ne demek yerimseniben

teşekkür ediyorum canım,zaten o dra gittikten sonra üzerine 2 defa regli oldum, ve tekrar tlfonla aradığımda siz yanlış bakmış olabilirmisiniz,bir yanlışlık olmasın ben başka dr larada gittim bu kadar olumsuz konuşmadı kimse diye,aslında adam utnasın istedim,biraz zorliyim onu bi daha kimseye böyle yapmasın istedim ama adam yüzsüz,ben bilmiyorum,anlamıyorum dedi kapattı tlfonu

ASLINDA BEN BİR KADININ HER AY NORMALDE SADECE 1 YUMURTA ÜRETTİĞİNİ BİLİYORUMMM :uhm:

:1rolleyes: Evet canım herk kadında her ay sadece 1 yumurta gelişip döllenebilecek hale geliyor ama yumurtalıklarında sayıyı tam bilmiyorum ama12 den fazla yumurta oluyor aslında, zaten tüp bebek tedavisindede verilen ilaçlarla bu yumurtaları geliştirip hepsinin döllenebilecek hale getirmeye çalışılıyor

canım benim de ilk denememde 4 yumurta toplandı 2 si döllendi ama sonuç negatifti. 2.denememde ise 5 yumurta toplandı 4 ü döllendi ve şuan 5+2 hamileyim.Allah kısmet ederse cumartesi günü keseyi görmeye gideceğiz.bence bu yumurta sayısına çok fazla takılıp kalma.sonuçta 1 yumurta ve 1 spermden geliyoruz hepimiz.önemli olan toplanan yumurtaların döllenip sana tutunması.benim de fsh değerim 11 civarıydı.senden de yüksek yani.hatta doktorum yaşımız genç ama içimiz kof diye espri bile yapmıştı.sen kafanı rahatlat.herşey gönlünce olsun..Allah isteyen herkese en ksıa zamanda yaşatsın bebek sevgisini..

canım hayıt otu diye bir bitki var.netten araştır istersen.direkt olarak hipofiz bezine yönelik bir bitki bu.fsh hormonunu yöneten hipofiz bezidir.istersen o bitkiden kullan.ben araştırdım çok faydası varmış.ama hamilelerde kullanılması riskli.diğer hamile arkadaşlara uyarım olsun.

Yaz hamisleri adaylari listesi
mehay_________________tup bebek uzun protokol
helin hivda
esingul
gamze-su
egecan_________________mikroenjeksiyon uzun protokol_____27 haziran baslangic
asli
alaren
yesbu
ayseakgul
kaderli
yesbu
civciv1981
karamelli neskafe__________tup bebek__________________temmuz ayinda baslangic
mislina___________________tup bebek__________________16 haziran baslangic
gulen____________________mikroenjeksiyon uzun pro.______agustos baslangic
btrklc____________________tup bebk uzun protokol________temmuz ayi sonu
a.acele___________________tup bebek__________________temmuz baslangic
butterfly's'_________________tup bebek uzun protokol_______22 haziran baslangic
civciv1981_________________tup bebek___________________30 temmuz sonuc
karmakarisik_______________tup bebek __________________26 haziran transfer
peteknur__________________tup bebek___________________temmuz baslangic
ilayda45__________________asilama____________________11 temmuz sonuc
hituci____________________tup bebek uzun pro.__________13 temmuz baslangic
sueda22_________________tup bebek___________________7 temmuz baslangic
moonlight________________tup bebek___________________11 temmuz sonuc
peteknur_________________tup bebek uzun protokol_______ 8 temmuz baslangic
galetea79________________tup bebek___________________24 temmuz sonuc
iwy7____________________tup bebek___________________26 temmuz sonuc
violetx__________________ tup bebek____________________dondurulmus embryon transferi agustosta

aktuel__________hamis:teytey:
adayadayi_________hamis:teytey:
narin cadi_________hamis:teytey:
bugdayzeynep_____hamis
tuubay___________hamis
galeta79__________hamis
fato83____________hamis

pelly1 _________negatif.......ama yola devam....
kedersiz________negatif .....vazgecmek yok....
hulya35________negatif.....mutlaka olacak, devam....

veeee iste bir hamis dahaaaaa!!!!! :))):teytey::teytey::hooray:

Son düzenleme:

Hayırlı olsun canım . bize bizden başka yarım edecek kimse yok ancak yaşayan anlıyor seninde hamile haberlerini alırız inşallah.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…