çok teşekkür ediyorum,canım ya, iyiki üye olmuşum diyorum şimdi, benim fsh 10,4 çıktı ve yumurtlama rezervimin az olduğunu söyledi drlar, sol yumurtamda 4 sağ yumurtamda 4 yumurta varmış bu ay, ama normalde kaç tane olması gerekiyorki bu yumurta sayısının.
Heee o muu Allah mustakini vermesin emi:roflol::roflol: ben kaynanama soylemiycem hickimse bilmiycek esim ve benden sonra herkes hergun sorar benide bunalima sokarlar vallaa.s
bizde kimseye söylememeye karar verdik,bide insanların sorularıyla bunalmak istemiyorum, zaten herkes bebeğiniz olsun artık diyor sürekli,sanki kolaydı öyle hemen
canim yumurta rezervin cokda az degilmis kac bekliyorduki doktorun??yani 8 yumurta kaliteliyse cok iyi bence....ama hemen aciyorum konuyu...
canim yumurta rezervin cokda az degilmis kac bekliyorduki doktorun??yani 8 yumurta kaliteliyse cok iyi bence....ama hemen aciyorum konuyu...
canım bi sakıncası yoksa senin sorunun neydi öğrenebilirmiyim
canım yumurtalar kalitelimi değilmi onu bilmiyorum, daha tedaviye başlamadık, ilaçları kullanıncada artacaktır herhalde yumurtalıklardaki yumurta sayısı değilmi ama 3 ay önce ilk gittiğim o dr bana çok kötü durumdasın,45 yaşındaki bir kadının durumu var sende yaşının genç olmasının hiçbi avantajı yok, belkide bu ay son şansın,önümüzdeki ay bidaha hiç yumurtan bile olmayabilir dedi,bizi bunalıma soktu resmen
Mehaycım çok teşekkür ediyorum konuyu açtığın için, aslında kimin ne sorunu olursa olsun burdaki hepimizin sorunu sonuçta aynı, aynı psikoloji içindeyiz ve bana yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ediyorum
ASLINDA BEN BİR KADININ HER AY NORMALDE SADECE 1 YUMURTA ÜRETTİĞİNİ BİLİYORUMMM :uhm:
çok teşekkür ediyorum,canım ya, iyiki üye olmuşum diyorum şimdi, benim fsh 10,4 çıktı ve yumurtlama rezervimin az olduğunu söyledi drlar, sol yumurtamda 4 sağ yumurtamda 4 yumurta varmış bu ay, ama normalde kaç tane olması gerekiyorki bu yumurta sayısının.
ben yaklaşık 2,5 yıldır evliyim. Eşimle biz hiç korunmadık ama hamilelik olamayınca dr a gittik geçen sene ve eşimde ileri yönde hareket sorunu vardı,dr umuz 1 sene daha denedin ciddi bi sorun yok sizde demişti, bizde 1 yıl daha denedik yine olmadı, tekrar dr a gittik, bu seferde büyük bir şok yaşadık benim fsh yüksek çıktı,yumurta rezervim azalmış, direk tüp bebek tedavisini önerdi dr lar, çok şaşkın ve üzgünüm anlayacağınız,napıcamı şaşırdım
Arkadaşlar mrb,ben tüp bebek ile ilgili internette araştırma yaparken sizleri okumaya başladım ve takıldım kaldım.Yeni üye oldum, bende 15-17 ağustos gibi ilk tüp bebek denememi yapıcam inşallah ama çok endişeliyim,zaman geçmiyor. Kimseylede konuşamıyorum üstelik. Bizi birtek biz anlayabiliyoruz, Allah hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.
benim embriyolarımda donduruldu.transfer ağustosta benide listeye ekleyinnn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?