canım mrb, sen sigara kullanıyormuydun, yada şimdi kullanıyormusun? tedavi sürecinde yada öncesinde çok mu önemli sigara kullanıp kullanmamak,bilgin varmıbenneyaptımki
sana da aşkolsun yani.sigarayı bırakarak evladını ne kadar çok istediğini ispatlaman gerekiyor bence.sigara her zaman zararlıdır.sadece tedavi sırasında değil.ama hamileliğin 6.haftasında bebeğin gelişimini çok etkiliyor.inşallah hamile kalacaksın ve o sigara denen illeti de bırakacaksın.
inşallah canım inşallah, bizde şu hamiş listesine geçeriz. Eve gelir gelmez haber veririm sizlere...[
merhaba canım,idrar testi net sonuç vermez,sakın umutsuzluğa düşme..ancak kan testinde (9,günden sonra)belli olabilir..belirtilerin benimkiyle aynı sakın umutsuzluğa düşme,benimde kasıklarda batmam vardı ve 2 gün falan sürmüştü sonra geçmişti..bende yarın ilk ultrasonuma gireceğim..inşallah sendende güzel haberler alırız..dularım hepinizle..:1hug:
he hatırladım doğru ya 8. gününde yaptırmıştın dimi....yok canımm ben daha hiç bişi yapmadım ümidim yok zaten ama sabırla beklicem 12.günü yaptırmayı düşünüyorum...
sigaraya hayiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrr....
Dusunun bakalim secin birini sigarami bebekmi????
tabikide bebek,herşey onun için zaten,bütün sıkıntılar,maddi manevi yorgunluklar,bırakıyorum canım zaten,2. günüm ama bugüne kadar içtiğim için korkuyorum,tedaviye başlamadan bikaç hafta önce bırakmış olucam,umarım bi zararı olmaz çabalarımıza:1no2:
tünaydın hayırlı cumalar kızlar selam hepinize civciv im çok istiyosan yaptır ama kesin olmayabilir kullanılan ilaçlar 10 günden önceki tahlillerde yanıltıcı olabilirmiş canım ,bunuda göz önünde bulundur bu mübarek cuma gününün hatrına ALLAHIM SENİ YANILTMASIN İNŞALLAH canım
Allahima dua ediyorum bu mübarek cuma saatinde onlari benden ayirmasin diyee ama çok korku düştü içimee(((
yaa canim nerden cikariyorsun bunlari???sen yine bunalima girdin CADIARZU
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
kızlarrr benim dün geceden beri adet sancısına benzer sansıcarım var belimde çok ağrıyooo zaten günümde geldi sayırlırrr bugün 8.günüm acaba gidip test yaptırsam mı??? senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
GECE O SANCIYLA UYANDIMM VE BÜTÜN BELİRTİLER ADET OLACAĞIMA YÖNELİKK İNŞ YANILIRIMM CANIMM YAA NE OLUR DUA EDİN BENİM İÇİN RABBİM BU CUMA GÜNÜNDE DUALARIMIZI GERİ ÇEVİRMEZ İNŞ senağlamasenağlamasenağlama
:roflol:mehaycım aşkolsun canım şu meşhur listede adım yok benim üzülüyorum ama :roflol: tedaviye başlamadım henüz diyemi heee sahi civcivin ada iki kere yazılmış civcivim iiki kere yazmışın beni hiçsenağlama
:roflol:mehaycım aşkolsun canım şu meşhur listede adım yok benim üzülüyorum ama :roflol: tedaviye başlamadım henüz diyemi heee sahi civcivin ada iki kere yazılmış civcivim iiki kere yazmışın beni hiçsenağlama
GECE O SANCIYLA UYANDIMM VE BÜTÜN BELİRTİLER ADET OLACAĞIMA YÖNELİKK İNŞ YANILIRIMM CANIMM YAA NE OLUR DUA EDİN BENİM İÇİN RABBİM BU CUMA GÜNÜNDE DUALARIMIZI GERİ ÇEVİRMEZ İNŞ senağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?