2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canım mrb, sen sigara kullanıyormuydun, yada şimdi kullanıyormusun? tedavi sürecinde yada öncesinde çok mu önemli sigara kullanıp kullanmamak,bilgin varmıbenneyaptımki

sana da aşkolsun yani.sigarayı bırakarak evladını ne kadar çok istediğini ispatlaman gerekiyor bence.sigara her zaman zararlıdır.sadece tedavi sırasında değil.ama hamileliğin 6.haftasında bebeğin gelişimini çok etkiliyor.inşallah hamile kalacaksın ve o sigara denen illeti de bırakacaksın.

haklısın ama tedaviye başlayınca bırakıcam, 3 hafta var tedaviye başlamama,hamile kalınca asla içmem zaten.

he hatırladım doğru ya 8. gününde yaptırmıştın dimi....yok canımm ben daha hiç bişi yapmadım ümidim yok zaten ama sabırla beklicem 12.günü yaptırmayı düşünüyorum...

civciv mrb cnaım,çok olumsuz düşünüyorsun,umutsuzluğa düşme sakın..test gününü nasılsa yoktur diye değil,bebeğinle tanışacağın gün olarak beklemelisin bence..eğer sen böyle düşünürsen onu dışlarsın ve tutunamaz..iyi düşün iyi olsun..ben ikinci denememde böyle yaptım ve Allah a şükürler olsun bizi sevindirdi,inşşallah seni de sevindirecek,ben öyle hissediyorum...tuubay içinde böyle düşünüyordum bak o bugün bebişlerini ultrasonda görecek..:1hug:

sigaraya hayiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrr....
Dusunun bakalim secin birini sigarami bebekmi????

tabikide bebek,herşey onun için zaten,bütün sıkıntılar,maddi manevi yorgunluklar,bırakıyorum canım zaten,2. günüm ama bugüne kadar içtiğim için korkuyorum,tedaviye başlamadan bikaç hafta önce bırakmış olucam,umarım bi zararı olmaz çabalarımıza:1no2:

hicbir zarari olmaz korkma sen yeterki birak tedaviye baslamadan once bunun cok fazdasi olacak hemile kalmanda goreceksin.....Şeniz

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

kızlarrr benim dün geceden beri adet sancısına benzer sansıcarım var belimde çok ağrıyooo zaten günümde geldi sayırlırrr bugün 8.günüm acaba gidip test yaptırsam mı??? senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

tünaydın hayırlı cumalar kızlar selam hepinize civciv im çok istiyosan yaptır ama kesin olmayabilir kullanılan ilaçlar 10 günden önceki tahlillerde yanıltıcı olabilirmiş canım ,bunuda göz önünde bulundur bu mübarek cuma gününün hatrına ALLAHIM SENİ YANILTMASIN İNŞALLAH canım

CANIM COK SAOL BENDE HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAMAKTAN KORKTUĞUM İÇİN TEST YAPTIRMAYA CESARET EDEMİYORUMM KAFAYI YERİM BUGÜN HERHALDE AKŞAMA KADAR GELDİ GELECEK Bİ HİS VAR İÇİMDEE senağlamasenağlamasenağlama

yaa canim nerden cikariyorsun bunlari???sen yine bunalima girdin CADIARZU

GECE O SANCIYLA UYANDIMM VE BÜTÜN BELİRTİLER ADET OLACAĞIMA YÖNELİKK İNŞ YANILIRIMM CANIMM YAA NE OLUR DUA EDİN BENİM İÇİN RABBİM BU CUMA GÜNÜNDE DUALARIMIZI GERİ ÇEVİRMEZ İNŞ senağlamasenağlamasenağlama

canim bu agrilar cok normal benim 3. asilamamdada bu agrilar vardi ve hamileydim bu agrilar 9. haftada hala vardi sonra dusuk oldu zaten...yeni hamile kalana kadar ve sonrasindada olmasi cok normal...ama icini rahatlatacaksa git test yap...Şeniz

:roflol:mehaycım aşkolsun canım şu meşhur listede adım yok benim üzülüyorum ama :roflol: tedaviye başlamadım henüz diyemi heee sahi civcivin ada iki kere yazılmış civcivim iiki kere yazmışın beni hiçsenağlama

tamam canim bugun hep dua edicem senin icin...sen uzme bebisleri yeterki....Şeniz

aaaa ask olsun ....sen olmadan olurmu hic sen tarihi soyle hemen ekliyim senia.s.

:dance::dance::dance: BENİM İKİZ OLACAĞI İÇİNDİRRR .......KIS YİNE BENİ GÜLDÜRDÜNN HEEE :roflol:

Yaz hamisleri adaylari listesi
mehay_________________tup bebek uzun protokol
helin hivda
esingul
gamze-su
egecan_________________mikroenjeksiyon uzun protokol_____27 haziran baslangic
asli
alaren
yesbu
ayseakgul
kaderli
yesbu
civciv1981
karamelli neskafe__________tup bebek__________________temmuz ayinda baslangic
mislina___________________tup bebek__________________16 haziran baslangic
gulen____________________mikroenjeksiyon uzun pro.______agustos baslangic
btrklc____________________tup bebk uzun protokol________temmuz ayi sonu
a.acele___________________tup bebek__________________temmuz baslangic
butterfly's'_________________tup bebek uzun protokol_______22 haziran baslangic
civciv1981_________________tup bebek___________________30 temmuz sonuc
karmakarisik_______________tup bebek __________________26 haziran transfer
peteknur__________________tup bebek___________________temmuz baslangic
ilayda45__________________asilama____________________11 temmuz sonuc
hituci____________________tup bebek uzun pro.__________13 temmuz baslangic
sueda22_________________tup bebek___________________7 temmuz baslangic
moonlight________________tup bebek___________________11 temmuz sonuc
peteknur_________________tup bebek uzun protokol_______ 8 temmuz baslangic
galetea79________________tup bebek___________________24 temmuz sonuc
iwy7____________________tup bebek___________________26 temmuz sonuc
violetx__________________ tup bebek____________________dondurulmus embryon transferi agustosta
celine07_________________tup bebek kisa pro.____________agustos baslangic
pink rose________________tup bebek____________________ne zaman baslayacagi belursuz :)))

aktuel__________hamis:teytey:
adayadayi_________hamis:teytey:
narin cadi_________hamis:teytey:
bugdayzeynep_____hamis
tuubay___________hamis
galeta79__________hamis
fato83____________hamis

pelly1 _________negatif.......ama yola devam....
kedersiz________negatif .....vazgecmek yok....
hulya35________negatif.....mutlaka olacak, devam....

veeee iste bir hamis dahaaaaa!!!!! :))):teytey::teytey::hooray:

canım üzülme lütfen YÜCE RABBİM gönlündekini vericek ve burda hepimiz çook sevineceğiz ama idrar tahlili yapma kan testi olabilir ama yanılma payı olabilir istersen 2 gün daha sabret canım senin ruhun sarhoşluğun sebebini anladım şimdiŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…