2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canim bu agrilar cok normal benim 3. asilamamdada bu agrilar vardi ve hamileydim bu agrilar 9. haftada hala vardi sonra dusuk oldu zaten...yeni hamile kalana kadar ve sonrasindada olmasi cok normal...ama icini rahatlatacaksa git test yap...Şeniz

CANIM İNŞ DEDİĞİN GİBİDİRR ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN ...EN KISA ZAMANDADA MELEKLERİNİZİ KUCAĞINIZA VERSİN İNŞŞ....::1hug::1hug:

NE BİLİMM GÜLÜM YAA BİDE BENİM MANYAK DR İÇİMDEKİ BÜTÜN ÜMİTLERİMİ ALDIII senağlamasenağlama

civciv1981 ben deneyimli değilim,ilk denemem olacak daha ama çok okudum buradaki arkadaşların deneyimlerini ve bu aşamada böyle adet sancısı gibi sancılar genelde yaşanıyormuş,bencede test için gününü bekle canım.olumsuz bi sonuç alırsan çok üzülürsün belkide gereksiz bi üzülme olacak,çünkü şimdi yaptıracağın testin gerçeklik payı pek geçerli değil sanırım ve biz bu psikoloji içinde ne kadarda olumlu şeyler duysak arada 1 tane olumsuzu kafaya takıp,bütün psikolojimizi altüst edebiliyoruz.yinede sen bilirsin tabiki ama bu aşamada yapacağımız tek şey dua etmek,inşallah hayırlısıyla hamile haberini alacaksın canım,içini rahat tut

:dance::dance::dance: BENİM İKİZ OLACAĞI İÇİNDİRRR .......KIS YİNE BENİ GÜLDÜRDÜNN HEEE :roflol:

şu mübarek cuma günü senin benim mehayım ve hepimiz için dualar okuycam kabul olur inşallah canlarım bişi sorcam rumuzlarınızdan anlar dimi sizi söylediğimi YÜCE MEVLAM Hİİ hiii hihihiiiii

şu mübarek cuma günü senin benim mehayım ve hepimiz için dualar okuycam kabul olur inşallah canlarım bişi sorcam rumuzlarınızdan anlar dimi sizi söylediğimi YÜCE MEVLAM Hİİ hiii hihihiiiii

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: AYYY BU KISS DELİİ YAA ANLAR ANLARRR AMA ÇOK EMİN DEĞİLSEN BEN SÖYLİM BENİM İSMİM HÜLYAA :roflol::roflol:

saol canim Allah razi olsun ..adlarini bilmedigim o kisilerin kesdileri icin dersen kabul olur tabi...Şeniz

yaaaa sizin yuzunuzden ise gec kalicam valla zati patronda aradi demin...geliyormusun bugun diye...millet bir hafta gitmez kimseyi aramazlar ben bir dun gitmedim yana yana beni ariyorlar hemen...ben kurtaricam sanki orayi....:roflol::roflol:

İNŞ CANIMM BİLMİYORUM BENDE KARARSIZ KALDIM SAAT 3 TE PREGESTRON İĞNEM VAR ONU BİLE YAPMAKTA TEREDDÜT EDİYORUM ALLAHIM AKLIMI KORUSUN YAA SABIR VERSİNN KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASINN COK ACI BİR DURUMM senağlama

ahhh o doktoru bi yakalasam varya kimse elimden alamaz....Kötü Kazen

ASLINDA BELKİDE DOĞRUSU YAPTI BE CANIM ÇÜNKÜ ŞU AN DURUMA OKADAR COK ALIŞTIM Kİİ SONUÇ KÖTÜ ÇIKSA BİLE KALİTESİZ OLDUĞUNU ÖĞRENDİĞİM GÜNKÜ KADAR ÜZÜLMEM...SADECE YÜCE RABBİMİN MUCİZELERİNE GÜVENDİĞİM İÇİN İÇİMDE AZ DA OLSA UMUT KALDI VE O UMUDUN YIKILMASINI İSTEMİYORUM :1no2::1no2:

hadi ben kaçıyorum şimdik sağlıcakla kalın civciv takıp durma bu olumsuzlukları öptüm sizi dua arası ALLAHhepimizin dualarını dileklerini versin İNŞALLAH hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin İNŞALLAH canlarım

az kalmış canım be,bide bizi düşün,ben daha tedaviye başlamadım bile,önümde uzun bi süreç var,sen ise yüzmüşsün yüzmüşsün kuyruğuna gelmişsin,azıcık daha dayan,allah bu çabalarını boşa çıkarmaz inşallah canım,içini ferah tut,ne olursa allahtan sonucunda,allah hayırlı olanı verir kullarına,sen merak etme,hepimizinde bebişleri olacak allahın izniyle

yaaaa sizin yuzunuzden ise gec kalicam valla zati patronda aradi demin...geliyormusun bugun diye...millet bir hafta gitmez kimseyi aramazlar ben bir dun gitmedim yana yana beni ariyorlar hemen...ben kurtaricam sanki orayi....:roflol::roflol:

ÇALIŞKAN İNSAN ARANIR CANIMM AMA GİT ARTIK DÜNDE ARAZİ OLDUNN BİZİM YÜZÜMÜZDEN LAF YEMEEE :1hug::1hug:

canım mrb, sen sigara kullanıyormuydun, yada şimdi kullanıyormusun? tedavi sürecinde yada öncesinde çok mu önemli sigara kullanıp kullanmamak,bilgin varmıbenneyaptımki

ben normalde sigara kullanan bi insanım, ama transfer gününden sonra içmedim. Ama burada okunduğum bi yazı neticesinde (kabızlığa iyi geldiği) günde bi tane içiyorum sabahları. Herşeyden vazgeçebiliyorum ama sigaradan vazgeçmesi çok zor oluyor özelliklerde sinirli ve üzgün olunca
celine sen kullanıyormusun?

EVET BİZLERDE ÇOK UZUN VE YORUCU BİR SÜRECTEN GEÇTİK ZATEN BU KADAR EMEĞİN KARŞILIGINDA ELİMİZDE KOCAMAN BİR HİÇ KALACAĞINI DÜŞÜNMEK BİZLERİ DAHA ÇOK YIPRATIYORR BÜTÜN HAYALLERİMİZ BÜTÜN DİLEKLERİMİZ HEP BİR BEBEK SAHİBİ OLABİLMEK İÇİN..BU SÜRECTE İNSANLARDAN HATTA EN SEVDİKLERİMİZDEN BİLE UZAKLAŞMAK ZORUNDA KALDIK HAYATIMIZI PLANLARIMIZI HEP BİR BEBEK İÇİN YAPTIK MADDİ MANEVİ NEYİMİZ VARSA YOLUNDA FEDA OLSUN DEDİKK VE BURAYA KADAR GELMİŞKEN KAYBETMEK...............................................................UMARIM ALLAHIM SANA DÜNYA GÜZELİ BİR EVLAT NASİP EDER SANA VE TÜM İSTEYENLERE :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bende o durum var yaa keşke birakabilsem ama şu günler çok daha stresli olduğu için sadece onunla rahatliyorumm ama allahtan dilerim sonuç pozitif çikarsa birakirim öylede planliyorum...yarin senin sonuç günün pozitifi alir almaz sende birakk artikk canim çünkü artik bir can olacak içinde onu minicik ciğerlerini düşünn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…