CANIM COK SAOL BENDE HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAMAKTAN KORKTUĞUM İÇİN TEST YAPTIRMAYA CESARET EDEMİYORUMM KAFAYI YERİM BUGÜN HERHALDE AKŞAMA KADAR GELDİ GELECEK Bİ HİS VAR İÇİMDEE senağlamasenağlamasenağlama
canim bu agrilar cok normal benim 3. asilamamdada bu agrilar vardi ve hamileydim bu agrilar 9. haftada hala vardi sonra dusuk oldu zaten...yeni hamile kalana kadar ve sonrasindada olmasi cok normal...ama icini rahatlatacaksa git test yap...Şeniz
canımŞeniz Şeniz çok teşekkür ederim Şeniz
canım üzülme lütfen YÜCE RABBİM gönlündekini vericek ve burda hepimiz çook sevineceğiz ama idrar tahlili yapma kan testi olabilir ama yanılma payı olabilir istersen 2 gün daha sabret canım senin ruhun sarhoşluğun sebebini anladım şimdiŞeniz
CANIM COK SAOL BENDE HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAMAKTAN KORKTUĞUM İÇİN TEST YAPTIRMAYA CESARET EDEMİYORUMM KAFAYI YERİM BUGÜN HERHALDE AKŞAMA KADAR GELDİ GELECEK Bİ HİS VAR İÇİMDEE senağlamasenağlamasenağlama
:dance::dance::dance: BENİM İKİZ OLACAĞI İÇİNDİRRR .......KIS YİNE BENİ GÜLDÜRDÜNN HEEE :roflol:
NE BİLİMM GÜLÜM YAA BİDE BENİM MANYAK DR İÇİMDEKİ BÜTÜN ÜMİTLERİMİ ALDIII senağlamasenağlama
şu mübarek cuma günü senin benim mehayım ve hepimiz için dualar okuycam kabul olur inşallah canlarım bişi sorcam rumuzlarınızdan anlar dimi sizi söylediğimi YÜCE MEVLAM Hİİ hiii hihihiiiii
şu mübarek cuma günü senin benim mehayım ve hepimiz için dualar okuycam kabul olur inşallah canlarım bişi sorcam rumuzlarınızdan anlar dimi sizi söylediğimi YÜCE MEVLAM Hİİ hiii hihihiiiii
civciv1981 ben deneyimli değilim,ilk denemem olacak daha ama çok okudum buradaki arkadaşların deneyimlerini ve bu aşamada böyle adet sancısı gibi sancılar genelde yaşanıyormuş,bencede test için gününü bekle canım.olumsuz bi sonuç alırsan çok üzülürsün belkide gereksiz bi üzülme olacak,çünkü şimdi yaptıracağın testin gerçeklik payı pek geçerli değil sanırım ve biz bu psikoloji içinde ne kadarda olumlu şeyler duysak arada 1 tane olumsuzu kafaya takıp,bütün psikolojimizi altüst edebiliyoruz.yinede sen bilirsin tabiki ama bu aşamada yapacağımız tek şey dua etmek,inşallah hayırlısıyla hamile haberini alacaksın canım,içini rahat tut
ahhh o doktoru bi yakalasam varya kimse elimden alamaz....Kötü Kazen
İNŞ CANIMM BİLMİYORUM BENDE KARARSIZ KALDIM SAAT 3 TE PREGESTRON İĞNEM VAR ONU BİLE YAPMAKTA TEREDDÜT EDİYORUM ALLAHIM AKLIMI KORUSUN YAA SABIR VERSİNN KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASINN COK ACI BİR DURUMM senağlama
yaaaa sizin yuzunuzden ise gec kalicam valla zati patronda aradi demin...geliyormusun bugun diye...millet bir hafta gitmez kimseyi aramazlar ben bir dun gitmedim yana yana beni ariyorlar hemen...ben kurtaricam sanki orayi....:roflol::roflol:
canım mrb, sen sigara kullanıyormuydun, yada şimdi kullanıyormusun? tedavi sürecinde yada öncesinde çok mu önemli sigara kullanıp kullanmamak,bilgin varmıbenneyaptımki
az kalmış canım be,bide bizi düşün,ben daha tedaviye başlamadım bile,önümde uzun bi süreç var,sen ise yüzmüşsün yüzmüşsün kuyruğuna gelmişsin,azıcık daha dayan,allah bu çabalarını boşa çıkarmaz inşallah canım,içini ferah tut,ne olursa allahtan sonucunda,allah hayırlı olanı verir kullarına,sen merak etme,hepimizinde bebişleri olacak allahın izniyle
ben normalde sigara kullanan bi insanım, ama transfer gününden sonra içmedim. Ama burada okunduğum bi yazı neticesinde (kabızlığa iyi geldiği) günde bi tane içiyorum sabahları. Herşeyden vazgeçebiliyorum ama sigaradan vazgeçmesi çok zor oluyor özelliklerde sinirli ve üzgün olunca
celine sen kullanıyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?