2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

civciv ben o sancıların adet sancısı olduğunu hiç sanmıyorum canım. Ben 25 günde oluyorum temmuzun 1inde olmuştum normalde bugün yarın olmam lazım inşallah olmam. Ama senin transferin benden 3 gün sonraydı yani daha adetine en az 4-5 gün yokmu senin? Birde zaten kullandığımız progesteronlar falan adeti geciktiriyor zaten. Canım inşallah onlar yerleşme ağrısıdır. Kafanı takıp durma. Bende hiç bi kıpırtı yok canım bugünde bi geçseydide öğrenseydim çatlıycam valla

canım ben ne güzel bırakmıştım 5gün falan hiç içmedim ama tuvalete çıkamayınca burda öyle okuyordum birisi yazmış sabah 1-2 fırt iyi geliyo diye öyle bi tane içtim günde. Ama dün biraz stresliydim 4 tane içtim Zaten normal stres var bi de sigara stresi mahvediyor. Hergün koca bi kesekağıdı çekirdek çitliyorum falan ama olmuyo yerini tutmuyo.

canım hiç sorma,günde 1 paket içiyordum ama dün bıraktım,bugün ikinci gün ama inanılmaz zor,sinir küpü gibi geziyorum,her an patlayabilirim,dün akşam eşim bile günde 1-2 tane iç bari sigarayı böyle olmuyor deyince çok üzüldüm,kötü hissettim,kendimede kızıyorum ben neden bu kadar zorlanıyorum oysaki bebek sahibi olmayı bu kadar çok isterken bunu bırakmak zor gelmemeli diye ama çok zorlanıyorum işte:1no2: zaten stresliyim,birde sigarayı bırakma çabası iyice zorluyor,geriyor beni,galiba yanlış zamanda sigarayı bırakmaya kalkmışım,bunu çoktaaaaan yapmalıymışım ama zararın neresinden dönsek kardır,bende günde 1-2 içip tedaviye başlayınca tamamen bırakmayı düşünmeye başladım,bu şekilde zorlayark ve gerilerek daha çok zarar vericem belki kendime,kafam çok karışık:sm_confused:

Yanlış yönlendirmek istemem ama bende öyle yaptım transfere kadar az içtim. Transferden sonra bırakırsın. Günde bi tanedende bişey olacağını sanmıyorum açıkçası. İçmediğinde yaşadığın stres bebek içinde vucut içinde daha zararlı aslında.....bence

Yanlış yönlendirmek istemem ama bende öyle yaptım transfere kadar az içtim. Transferden sonra bırakırsın. Günde bi taneden de bişey olacağını sanmıyorum açıkçası. İçmediğinde yaşadığın stres bebek içinde vucut içinde daha zararlı aslında.....bence

bende seninle aynı fikirdeyim canım,sigarayı bırakma çabasıda ekstra bi stres yaratıyor,dahamı zararlı olur diyorum ama bi yandanda bu sigarayı az da olda içmek için bahanemi buluyorum kendi kendimimi kandırıyorum diye de düşünüyorum,bakalım hayırlısı artık,tedaviye kadar günde 1-2 içip sonra tamamen bırakırım artık

Kizlar sizin adiniza cookk üzüldüm . Sigara gercekten cok kötü bir aliskanlik ..
Dilerim en kisa zamanda kurtulusunuz .
Biliyorum bu cok zor ama bebekleriniz icin degmez mi ??

merhaba arkadaşlar sizle aynı kaderi paylaşıyorum ağustos yada eylül gibi tüp bebek tedavisine başlıcaz benim eşimde sorun var spermleri yetersiz ben sizde bişey sorucam uzun protokol ne kadar sürüyo nasıl oluyo?????** bu arada umarım herkes muradına erer.....

canım benim bildiğim kadarıyla uzun protokolde regli başlangıcının 21. günü başlanıyor tedaviye ve yaklaşık 1,5 ay sonra sonuca ulaşıyorsun,umarım sende muradına erersin en kısa zamanda

teşekkür ederim kızlar.peki sizlerde ne gibi sorunlar var?

canım bu arada benim eşim sperm sorunu için arıbalı+polen+arı sütü karışımını kullanıyor bir süredir,sabah aç karnına iki kaşık ve akşam yatarken 1 kaşık,benim eşimde bunun faydası olmuş olabilir spermlerine,çok şükür onda bi sorun kalmadı

anladım canım benim yaşım 29 şuanda bi sorun görünmüyo eşimde sperm sayısında ve haraketliliğinde canlılığında sorun var .

arkadaşlar bebeklerimi göremedim bugün. salıya tekrar gidiyorum. inşallah o zaman görürüm. çok meraktayımmmmm..

evet canım normalde bende 25 günde bir oluyorum yani ayın 28 ve 30 u arası ne bilim geceden öyle sancı tutunca korktum birdenn :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bende günde 4 yada 5 tane içiyorum malesfff :çok üzgünüm::çok üzgünüm: bu arada çekirdek zararlı değilmi canım benim dr tuzlu şeyleri yasakladı bana :uhm:

arkadaşlar bebeklerimi göremedim bugün. salıya tekrar gidiyorum. inşallah o zaman görürüm. çok meraktayımmmmm..

kız bu ne acele.dur bakalım daha ben görmedim.kısmet olursa yarın gidip göreceğiz.nasıl gidiyor hamişlik?alışabildin mi bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…