ben normalde sigara kullanan bi insanım, ama transfer gününden sonra içmedim. Ama burada okunduğum bi yazı neticesinde (kabızlığa iyi geldiği) günde bi tane içiyorum sabahları. Herşeyden vazgeçebiliyorum ama sigaradan vazgeçmesi çok zor oluyor özelliklerde sinirli ve üzgün olunca
celine sen kullanıyormusun?
Yanlış yönlendirmek istemem ama bende öyle yaptım transfere kadar az içtim. Transferden sonra bırakırsın. Günde bi tanedende bişey olacağını sanmıyorum açıkçası. İçmediğinde yaşadığın stres bebek içinde vucut içinde daha zararlı aslında.....bence
merhaba arkadaşlar sizle aynı kaderi paylaşıyorum ağustos yada eylül gibi tüp bebek tedavisine başlıcaz benim eşimde sorun var spermleri yetersiz ben sizde bişey sorucam uzun protokol ne kadar sürüyo nasıl oluyo?????** bu arada umarım herkes muradına erer.....
teşekkür ederim kızlar.peki sizlerde ne gibi sorunlar var?
teşekkür ederim kızlar.peki sizlerde ne gibi sorunlar var?
anladım canım benim yaşım 29 şuanda bi sorun görünmüyo eşimde sperm sayısında ve haraketliliğinde canlılığında sorun var .
civciv ben o sancıların adet sancısı olduğunu hiç sanmıyorum canım. Ben 25 günde oluyorum temmuzun 1inde olmuştum normalde bugün yarın olmam lazım inşallah olmam. Ama senin transferin benden 3 gün sonraydı yani daha adetine en az 4-5 gün yokmu senin? Birde zaten kullandığımız progesteronlar falan adeti geciktiriyor zaten. Canım inşallah onlar yerleşme ağrısıdır. Kafanı takıp durma. Bende hiç bi kıpırtı yok canım bugünde bi geçseydide öğrenseydim çatlıycam valla
canım ben ne güzel bırakmıştım 5gün falan hiç içmedim ama tuvalete çıkamayınca burda öyle okuyordum birisi yazmış sabah 1-2 fırt iyi geliyo diye öyle bi tane içtim günde. Ama dün biraz stresliydim 4 tane içtimZaten normal stres var bi de sigara stresi mahvediyor. Hergün koca bi kesekağıdı çekirdek çitliyorum falan ama olmuyo yerini tutmuyo.
arkadaşlar bebeklerimi göremedim bugün. salıya tekrar gidiyorum. inşallah o zaman görürüm. çok meraktayımmmmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?