2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

benim iki tüpüm alındı 2 dış gebelik ölümlerden döndüm en son ki dış gebeliğim altı ay önceydi 45 dk ameliyat 3,5 saat sürdü anlıcağınız son tüpümde bebem de gitti ama takmıyorum bak çalıkuşu hala çabalıyorum nolur pes etme benim yarın yumurtalarım toplanıcak 35 yaşındayım ama vazgeçmicem sende vazgeçme çalıkuşu tüpleri takma kafana direk tüp bebek yaptır tekrar tekrar eminim başarıcaksın sonra da senle oturup hamiş bi şekilde fotoraf çektiririz nolur vazgeçme üzüntünü anlıyorum ama ben sanada dua edicem yanlız değilsin vazgeçme nolur bak yaz dertleşelim sana fiyatta araştırıcam merkezlerden bilgi de vericem nolur üzülme vazgeçme yanındayım herzaman istersen msn den konuşuruz arkadaş oluruz valla ben seni çok sevdim yaz bana kocaman öpüyorum acını da paylaşıyorum 2 ölü bebem var ve birsürü ameliyat valla sayısını bile unuttum ben kanseri bile yendim 2007 de vazgeçme daha neler neler gel konuşalım canım arkadaşım Şeniz

arkadaşlar hepinize merhaba
aranızda izmirde tedavi olan arkadaşlarım var acaba hangi hastanede tedavi olduklarını ve tavsiyelerin yazabilirler mi
şimdiden çok teşekkürler
Canım merhaba bende Çanakkaledeyim ama İzmirde tedavi oldum. Benim tedavi gördüğüm hastane İrenbe ydi. Benim orada tuttu ama 21 haftalık kaybettim. Personeli ve dr ları çok güler yüzlü ve anlayışlıdırlar tavsiye ederim. Ege üniversitesini tavsiye etmem çok baştan sağma yaptılar benimkini.

teşekkür edeim güzelim biz smryna da başladık ama ne bilim içime sinmedi çok rahat hissetmedim kendimi belki yeni hastaları olduğum için bir sefer daha gidicem olmazsa irenbe ye geçmeyi düşünüorum..bu arada çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun ama sakın üzülme var herşeyde bi hayır illaki alıca bebeklerimi kucamısa ALLAh ın izniyle..öpüorum tekrar teşekkürler

sağolun be canım sizler inanın bir çok arkadaşımdan daha fazla destek oldunuz bana. inşallah hepimizin duası kabul olur . yinede moralini, bozma umarım tedavin hayırlı olur.

aslında buraya kasım ayında ikinci tüpbebege başlııyacagım için girmiştim ama yazını görünce üzüldüm bak onca şey yaşıyabilirsin ama unutma Allah vermiyecegi için degil nekadar istediğimizi ölçmek için bizi imtahan ediyor evet evlatsızlıkla imtahan olmak zordur bir çok peygamberde bununla imtahan olmuştur canım bak ikinciyi mutlaka dene ilkinde döllenmedi diye olmıcak degil bizimde ilk denememiz acemice oldu düzgün bir merkez seçemedik bak senin yumurtan var eşininde spermi bunlar çok büyük nimetler kıymetini bil Allah verir bizde sperm yok mikro tese ameliyatı olucak eger ameliyatda çıkarsa sperm benden yumurta toplucaklar tamamen tevekkülle başaçıkıyoruz onca iğneler yumurta takibi tamamen bir belirsizlik için yapılıyor ameliyatta sperm çıkmaya bilirki ilk denememizde çıkmadı ama dahada birbirimize baglanarak devam ediyoruz benim eşimde sana engel olamam ilerde ayrılmak istersen ayrılırız diyordu bu beni okadar üzüyorduki anlatamam sırf çocuk için insan gercekten seviyorsa inan eşinden vazgecemez bu senin degil sizin intahanınız ve enbüyük yardımcın eşin şimdi acın taze agla üzül ama duanı eksik etme biraz dinlen ve daha ileri teknikleri olan bir yerde tedavi olun merkez ve dr ları ii araştır ben olacagına inanıyorum Allah yardımcın olsun inşallah olucak ikinciden vaz geçme bu naip işi ilkinde olmayıpta 4 yada 7 denemesinde tutan var sen niyetinde sadık ol Allah verir şimdi acın taze biraz dinlen ve nerde kalmıştık diyip yoluna devam et

selamlar
Ben sizinle bir konu hakkında konuşmak istiyorum ben 2 hafta önce transfer yaptırdım sonucumuz pozitif fakat benim vücudumda aşırı derecede su toplama hipersütilümasyon oluştu acaba aranızda bu şekilde olan varmı ve ne yaptınız benim hayatımı bayağı zorlaştırıyor sizlerde ne derecede oldu yardımlarınızı rica ediyorum tşkler

Zamancigim canim haklisin.
bende burda sizleri tanidiktan sonra moral buldum.
Insan ilkinde illada tutmayacagini bile bile yinede ümitleniyo o ümit suya düsünce hayal kirikligi yasiyo ama cok sükür simdi iyiyim.
Dedigin gibi en azindan sperm ve yumurta oluyo.
Kanallarim sonradan kapandi Insallah bu sogan küründen sonra onlarda acilir.
Acilmassa bile yine tüp bebebek deneriz yeterki ümitlerimizi kaybetmeyelim, bizim imtahanimizda buymus.
Canim Insallah senin ve burdaki tüm bekleyen arkadaslarimin dileklerini Rabbim kabul eder ve bu yolda kimseyi oyalamaz.
opuyorumnanaktan

Canım tüp bebek tedavisinden sonra oluşacak şişkinlik normal..Zaten seni baştan uyarıyorlar..Beni doktorum uyarmıştı..Tek yolu 2.5 litrelik su şişeni yanına alıp, bol bol su içeceksin.Kısa zamanda vücudundaki şişkinliği atıcaksın.Problem yok..

amin çalkuşu amin sevindim kız kendini toplamana inşallah olucak Allah büyük

meraba benimde transfreden sonra 6 günüm ve bugün prolaktin testi yapıldı değer fazla çıktı doktpr normal dedi ama ço merak ediyom yaptıran varsa nedemek bu

sevgili favorim prolaktin süt hormonu demek süt salgı bezleriyle alakalı benimde tedavimden önce yüksek çıkmıştı ilaç kullandım düştü ve sonra tüp bebek yaptırdım ikincisini test günüm yarın
senin belki çok yüksek değildir doktor yüksek çıksaydı ilaç verirdi bana öyle demişti doktorum
çok kafana takma çünkü streste yükselmesinin en büyük nedenlerinden biri
inşallah pozitif sağlıklı hayırlı sonuçlar alırsında güzel haberlerini verirsin

merhaba ben sitenize bugün üye oldum inşallah bende yarın kısmet olursa tüp bebek için ön görüşmeye gideceğim hayır dualarınızı bekliyorum

merhaba ben bugün 2.aşılamamın sonucunu beklerken adet oldum sebepsiz infertilite 3 yıldır istiyoruz hiç gebelik olmadı şimdi artık tüp bebek yaptırcaz hayırlısıyla.ne kadar ara vermem gerek bilmiyorum..doktorumla konuşacağım.

Selam ben bu site ile yeni tanistim.Bende 6 senedir bebek hayalleri kuranlardanim iki kez tüp bebek denemesi yaptik olmadi 30 eylül 2009 da 4 embiryo transfer edilldi

Selam ben bu site ile yeni tanistim.Bende 6 senedir bebek hayalleri kuranlardanim iki kez tüp bebek denemesi yaptik olmadi 30 eylül 2009 da 4 embiryo transfer edilldi cok umutlandim hatta hamilelik kesesi bile büyümeye baslamis. Ama maalesef yine hayal kirikligi yasadim.Allah hepimisin yardimcisi olsun yeniden denemek istiyorum kismet bilmiyorum ne zaman

Benimlen ayni sorunlari olan arkadaslar ile tanisip konusmak istiyorum cünki buna cok ihtiyacim var .Beni ancak benim gibi derdi olan anlar

selam canım...bende 8 yıllık evliyim ve 3 kez tüp bebek denemesi yaptım...sonuç malesef negatif...sen hangi merkezlerde denedin canım?inşallah bir daha ki denemende olur canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…