2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

oh oh kıslar iyi muhabbetler bol bol dualar ettim hepimiz için ALLAHım kabul eder tez zamanda İNŞALLAH....

saol canım allah razı olsun dualarını kabul etsin inş bende cuma saatinde komşum kuran okudu dinlerken ağladım bol bol dua ettim allahım inş kabul eder hepimizin dualarınıı

canım biz zaten 3 aydır deniyoduk keçiboynuzunu doktorum çok ii saolsun...yani eşimde sadece 46 adet sağlam sperm var bu şartlar altında hamile kalmam imkansız gibi bişey ama doktruum şansımızın yüksek olduğunu söylüyo.

iyide canım sağlam 1 sperm bile yetiyor,hamile kalman neden imkansız olsunki.canım sen hangi hastaneye gidiyordun

burcu cum imkansız diye bişey yok canım ALLAHherşeyi kararlamıştır sonuçta birer yumurta ve sperm yeterli canım umutsuz olma şanş az olabilir ama hiç yok değil bak 46 tane var diyosun olur yeterki hayırlısını iste canım

saolun arkadaşlar ben özle muayhaneye gidiyorum .doktorumda dedi imkansız değil dedi ama zor tabi bu şartlar altında........işlemlerimi sanırım fertijinde yaptırıcaz.

ii bi yermiş bende ööle duydum ve ööle olmasını umuyorum allaha dua ediyorum başka çare yok

bende seval hanımı düşünmüştüm 4 yıl kadar önce ama hiç gidip görüşmedim çok başarılı olduğunu duyuyorum inşallah herşey yolunda gider de hamiş haberlerini alırız canım..

kıss civciv cim hiç sesin çıkmıyor ruhunu korkulu gördüm yine valla sen beni çatlatçan kısss..........a.s.

ayy ne yapayım canım yaa sancılarım geçti biraz iğnemide oldum ama korkuyorum yinede elimde değilll:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ayy ne yapayım canım yaa sancılarım geçti biraz iğnemide oldum ama korkuyorum yinede elimde değilll:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

üzülme senn ben sana kıyamam canııımmmmmmmmmmm.......
çarşamba günü bize çok güzel haberler vericeksin ben çok çok inanıyorum hayırlısıyla böölede olucak canım stres yapma artık hayatın ne kadar güzel olduğunu ve yaşamanın ne kadar harika olduğunu düşün ve tadını çıkarmaya çalış gelmeyenleride kafana takma..:enbuyukkk:

canım daha ortada üzülecek bişey yokki,böyle yaparsan allah korusun iyi olmayacak. birde sende biraz sigara kullanıyordun değilmi,ben bi dr arkadaşımla konuştum bol bol yoğurt yersen sigaradan dolayı aldığın nikotini vücuttan atıyormuş,o hamileyken sigara içmiş bırakamamış ama günde 2 kiloya yakın yoğurt yemiş,tabi o çok da sigara içiyormuş bu arada

kısss civciv sigaramı neeee ...sen daha sigarayı bırakamadınmı tedaviye başlamadan bırakmalıydın ..aayyyyyyy bana bişeyler oluyooo.........ne kadar erken bırakırsan o kadar iyi beynini hazırla bir an önce bırak gitsin senden bebişlerden kıymetlimi...ben birsene kendimi telkin ettim hazırladım vee bıraktım ...kurtuldum o meretten bizden neler götürmüş...hep bizi sahte teselliyle kandırmış ..zarar vermiş yarar vermemiş...içmeyin...bırakın kızlarrr..inanın ben başardıysam sizde başarırsınız...iyice kesin karar verin ve deneyin ..göreceksiniz...aynı kola içmek gibi...içmeyince aramayacaksınız......deneyin kızlar.....bebişler için herşeye değer....

canım sen bırakmak için bişey denedinmi,nikotin bandı falan gibi

canım sen bırakmak için bişey denedinmi,nikotin bandı falan gibi

hiçbirşey denemedim canım,sadece kendimi çok iyi hazırladım beynimide içmiycem diye.
ben daha önce tedavilerim sırasında hep bırakıp sonra devam ediyordum içmeye..ama ben bunu bırakama diyordum yani bırakmak istemiyordum..bir keyfim bu diyordum.kahve sigarasız gitmez diyenlerdendim .ama inanın gidiyormuş hemde tadı bile şimdi daha güzel alıyorum..bu sigara yasağı da süper oldu başta bende kızdım hatta sigara içebilmek için yer arayınca sinirleniyordum bile...dayatmalarla hiç birşey elde edilmez bunu her zaman savunurum..sadece gerçekten istemeli ve istemekle kalmamalı..unutmayın eşinizde içmemeli beraber bırakmalısız..benim eşim benden önce bırakmıştı..beraber karar alın ve bırakın..hiç zor olmuyor aklınızdan çıkartabilirsiniz.başkaları yapabiliyorsa sizde yapabilirsiniz canlarımm...::1hug:

kızlar valla sizlerde olmasanızz zaten iyice karamsar olacagım ama sizlerişn tesellisi ve yüce allahıma inancımm beni umutlandırıyorr ...inş sizin düşündüğünüz gibi pozitif olurda ilk mutluluk haberimi sizinle paylaşırımm :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

geldinmi canım nerelere gittin merak ettim seni civcivim,tamam çarşamba bırakacaksın anlaştık ondan önce stresi yen ruhalini değiştir hadi bakem kaynnn geldimi kıss..aayyyyyy bende ne diyom ne yapıyom pardon canım cevap vermek zorunda diilsin stres yok....

:roflol::roflol::roflol::roflol: hep senin yüzünden zatennn o akşamm çok konuştukk kadın dün çıktı geldiii yine sinirlerimi oynattı gitti bee Kötü KazenKötü Kazen

biyerleri çınlamıştır da ondan gelmiştir .sen niye çıldırıyosun be güzelim yaa, nötr ol biraz uuuuf boşuna yırtınmıyoz burda ,herkesi olduğu gibi kabul et canım boşver yaaa..naptı kıs merak ettim..... bu arada çok güzelmişsin kıs sennnn.......ayyyyy fıstııkkkkkkkk.......

amannn bende boşverdimmm kıss ne halleri varsa görsünlerr .....hem o senin kendi güzelliğin canımmm tşk ederimmm ama allah kaderimizi güzel yapsınn bee derler ya allah çirkin şansıı versinn diyee
sırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…