2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

ba ...ba... ba...... cevap yazıyomu yaaa...... bak şu hatuna yaaaaaaaaaaaa......................
kıssssssssss. bırak şu oyunuuuuuuuuuuu............................

hadi hayırlısı canım hepbirlikte seviniriz inşallah nerde denedin dr un kim yazarmısın canım..a.s.

teşekkürler canım :1hug:
benim ilk denemem olucak izmirdeyim ben dr um israel aruh kent hastanesine gidiyorum inşallah güzel haberleri paylaşır hepbirlikte seviniriz a.s. sevgiler

amiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah allaha hayırlı bir kul bizlerde hayırlı evlat nasip etsin :1hug:

tünaydın arkadaşlar.....daha uyanamadınızmı güzellerrr......tatill.... bide pazar sabahıı....tadını çıkarın boşverin kızlarr....Allahım bu günüde bizlere hayırlı kıl yarabbiii....AMİİİİNNNNNN......
bugün iwy den haber bekliyoruz,hayırlı haberler alırız inşallah......AMİİİİİİİİİNNNNNNN.......

ayy hepsi toplanmışş burdalarr ya beni merakk edenn yok muu ((

bu arada kıslar İWY 7 DEN HABERİ OLAN VAR MI?? İNŞ POZİTİF SONUÇ ALIRDA BENİMDE UMUDUM OLURR (

canim seni merak etmezmiyiz ediyoruz tabi nasilsin agrilarin devam ediyormu?????iwy 7 yi bende merak ediyorum yaa aa ne oldu acaba??:sm_confused:

oo sende iyi gezmeye alıştıı hee her gece her gece bu zilli mehay yok hala ortalıkta yaw

gecede çalışıyormu ki?....mehay..

kizlar dun calismadim ama cok islerim vardi alisveristi temizlikti aksami ettim ...ve uzandim aksam telavizyonun karsisinda kolumu kaldiricak halim yoktu ...sizleride dusundum bir yandan ne yapiyor bizim zilliler diye (ama o saatlerde benim dedikodumu yapiyormussunuz tabi orasi ayri)ve simdi burdayim ama kimse yok yineklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…