:sm_cool::sm_cool::sm_cool: hehehhe ay napammm başka bi bi fikrin var mı zaman geçirmek içinn:roflol::roflol:
ahhh ahhh inşallah canımm bak ozaman ne işim var nette pokerde :))))
o zaman bizi unutursunda sen....oldumuuu şimdii yaaaaaa..........
ba ...ba... ba...... cevap yazıyomu yaaa...... bak şu hatuna yaaaaaaaaaaaa......................
kıssssssssss. bırak şu oyunuuuuuuuuuuu............................
ba ...ba... ba...... cevap yazıyomu yaaa...... bak şu hatuna yaaaaaaaaaaaa......................
kıssssssssss. bırak şu oyunuuuuuuuuuuu............................
hani nerdesinn yaa özel msj da attım cvp vermedinnsenağlamasenağlama
burdayııımmmmm.gezdim topikleri biraz
hadi hayırlısı canım hepbirlikte seviniriz inşallah nerde denedin dr un kim yazarmısın canım..a.s.
meinbeby demek transferin pazartesi olacak .. :1rolleyes:
Insallah hayirlisiyla hamile kalirsin cnm .. :1hug:
Cok sakin ol . Stresten felan uzak dur . Bol bol meyve- sebze yee ve aksamlari erken uyu.
Agir isler yapma ve bol su ic ..
Dilerim RABBiM hem sana ; hem bizlere (tüm isteyenlere) hayirli ve saglikli evlatlar nasip
eder :1rolleyes: Vee ins. hepimizin yüzü güler ..
kimler gelmiş ...kısss hoşgeldin bakemm...beni ağaç ettin akşammm.....başka topikledemi geziyoduuunnnnn kıssss.........:mymeka:
ayy hepsi toplanmışş burdalarr ya beni merakk edenn yok muu((
bu arada kıslar İWY 7 DEN HABERİ OLAN VAR MI?? İNŞ POZİTİF SONUÇ ALIRDA BENİMDE UMUDUM OLURR(
nerelerdesin civcivimmm........ben çok merak ettim...........mehay hiç etmedi......döv onu .....döv..........döv..döv....Çok üzgünüm çoook :smiley-cool:
:mymeka::mymeka: GEBERTİCEMMM ONU ZATENNN NERDE BU :tomato::tomato:
AHH Bİ YAKALASAMMMklava: klava: klava:HİÇ BENLE İLGİLENMİYORRR YAA senağlamasenağlama
yok vallam seni pekliydum burda :roflol:
oo sende iyi gezmeye alıştıı hee her gece her gece bu zilli mehay yok hala ortalıkta yaw
gecede çalışıyormu ki?....mehay..
YALAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN......................
nerledesin bakeeemmm sennkıssssssssssssssssss.çokmu çalışıyon da yoruluyon bakeemmmmmmmmmmmmm.......hııııııııııııı...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?