2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Tuubay bu cok güzel bi haber cnm ... :sm_cool:

Demek bir 3 üz annesi olacaksin .. :teytey:

Dilerim Allah bebislerini saglikla kucagina aldigin günlere eristirir . :1hug:

Kendine dikkat et cnm .a.s.

Cok sevindim . Darisi bizlerin basinaa .. Insallahh ..:1rolleyes:

Bu mubarek günde Dualarini bizlerden eksik etme ..:asigim:

canım çok sevindim,hayırlı olsun inşallah,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişlerini..bu arada kaçıncı gününde yaptırdın testi??değer kaçç ....

canım benim teşekkür ederim a.s. ben transferden 14 gün sonra yaptırdım beta hcg 341 cıktı doktor yeni bir hamilelik dedi 2 haftaya kadar beta hcg oranı dahada yükselecekmiş ve ultrasonda kese görünür dedi

canım çok güzel bir haber allah analı babalı büyütsün senin beta hcg oranı kaçtı canım.

Rabbimden çiçek istedik kırları verdi, ağaç istedik ormanları verdi, su istedik denizleri verdi, dost istedik sizleri verdi. Kandiliniz mübarek olsun.birde bebişlerimizi verir inşallah bu mubarek günde dualarımızı kabul etsin yüce allahım.........

ahhh canımm çok geçmiş olsunn kıyarmıyım ben sana allah şifanı versin tatlımm...ne demek o özür falan delüüü klava:klava: online gorunuyordun akşam o yuzden espri yaptımm kıss ŞenizŞeniz

geldim civcivim nasılsın bugün moraller nasıl?...

hoşgeldinn canımmm ....ben bugun çok karışığımm ya endişe merak heyacann korku hepsi bir arada ee sona yaklaştığım içinde normal sanırımm yarın bu saatlerde sonucu almış olurum...düşündükçe kalbim feci şekilde atıyor yaww

bu gün kandil canımbol bol dua et canım ALLAHtan hayırlı ve sağlıklı evlatlar iste canım,inşallah yarın senide bizide sevindiricek.elimizden geleni yaptıktan sonra hayırlı sonucu yine ondan istiycez canım,senin için bizler için neyin iyi olucağını ancak o bilir,bekleyip görücez canım taktir YÜCE ALLAHTAN,inşallah müjdeli haberler alırız.kendi hastanendemi yaptırıcan tahlilini..?..

evet canimm zaten dua etmekten başka şimdilik elimizden gelen bişey yok....tam 11 gündür sabirla bekliyorum inş 12.günde umutlarim tukenmez ...yüce allahim inş bu mubarek gunde peygaber efendimizin yüzü suyu hürmetine dualarimizi kabul eder kimsenin kucagini boş birakmaz inşallah hayirli sağlikli eli ayaği düzgun evlatlar nasip eder...aminnn

amin canım,oluvak bak görüceksin bana başından beri oldu gibi geliyor yarın sevineceğiz inşallah,dün mislina bugün acem kızı yarın da sen bizi coşturacaksın ALLAHIN izniyle inşallah canım..AMİNNN..
AAMMİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN................

melisacım benim 12. gün sonucum 421, 5 gün sonra ise 2031 di.

çok teşekkür ederim arkadaşlar.çok tuhaf bi duygu. üstüme acaip bi burukluk çöktü...

bu güzel dileklerin için ne kadar tşk etsem azdir canimm....inş seninde mutlu haberleri alicaz burdan....yarin eşimden sonra sonucum iyide olsa kötü de olsa ilk sizinle paylaşacağim çünkü tek teselli bulduğum derdimi paylaştiğim dertlerini dinlediğim kötü gunde üzüldüm iyi günde sevindiğim acisiyla tatlisiyla yaşadiğim rahatça içimi dökebildiğim insanlar sizlersiniz...allah hepinizden razi olsun dualarinizi kabul etsinn.....

Canim ben iğneye gidiyorum birazdan dönerim şimdilikkk goruşmek üzere öpüyorum çokkk

Son düzenleme:
melisacım benim 12. gün sonucum 421, 5 gün sonra ise 2031 di.

çok teşekkür ederim arkadaşlar.çok tuhaf bi duygu. üstüme acaip bi burukluk çöktü...

Burulma öyle ama olurmu hiç ,yapma bu günler bayramın sevin coş mutlu ol,ve allaha bol bol dua et bu durumda olduğun için ,ve sağlıkla kucağına alman için,bol bol da şükret canım öpüyorum...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…