arkadşlar hepimizin kandili mübarek olsun canlarım dualarım sizlerle ben hamişim
canım çok sevindim,hayırlı olsun inşallah,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişlerini..bu arada kaçıncı gününde yaptırdın testi??değer kaçç ....
slm kızlar. bugün bebeklerimi gördüm çok şükür. tam 3 taneeee...... allahım yardım et...
HEPİNİZİN KANDİLİNİ KUTLARIM. ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL ETSİN, TEZ ZAMANDA İSTEYEN HERKESE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR VERSİN İNŞALLAH...AMİNNNNNNNNNN...
arkadşlar hepimizin kandili mübarek olsun canlarım dualarım sizlerle ben hamişim
zararsızım ben seni görürümde hiç ilgilenmezmiyim hiç,olurmu öyle şey yaaa...
akşam inanılmaz bir baş ağrım vardı,havalar burda bituhaf ne serin ne sıcak,sinüzitim var ondan bir baş ağrısı kötüydüm biraz canım kısa bir süre açtım pc yi sizler yoktunuz bu topik boştu kapattım ve yattım,yinede özür dilerim tatlım bi hatamız olduysa affolaaaaaaaaaa.....................................Şeniz sengözlerimebaksanab
geldim civcivim nasılsın bugün moraller nasıl?...
bu gün kandil canımbol bol dua et canım allahtan hayırlı ve sağlıklı evlatlar iste canım,inşallah yarın senide bizide sevindiricek.elimizden geleni yaptıktan sonra hayırlı sonucu yine ondan istiycez canım,senin için bizler için neyin iyi olucağını ancak o bilir,bekleyip görücez canım taktir yüce allahtan,inşallah müjdeli haberler alırız.kendi hastanendemi yaptırıcan tahlilini..?..
amin canım,oluvak bak görüceksin bana başından beri oldu gibi geliyor yarın sevineceğiz inşallah,dün mislina bugün acem kızı yarın da sen bizi coşturacaksın allahin izniyle inşallah canım..aminnn..
Aammiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn................
melisacım benim 12. gün sonucum 421, 5 gün sonra ise 2031 di.
çok teşekkür ederim arkadaşlar.çok tuhaf bi duygu. üstüme acaip bi burukluk çöktü...
Canim ben iğneye gidiyorum birazdan dönerim şimdilikkk goruşmek üzere öpüyorum çokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?