ben 4.levetteyim canım ya orası tam orta diye dedim demet küçükçekmeceden gelecek metrobüsle ee sizleride kociş burakacakmış zaten
Aman kafa karışmasın cevahir dedik kalsın orası hem serpil o kadar ayarladı
esterya nikli arkadaşta geleceğim demiş facede buraya yazmamış ama gelirmiki bilmem ayriyetten 6 kişi daha var belki katılırım diyen onlardanda 1-2 kişi gelse eh işte oldu bitii :))
gulgüzeli-cicekcik-sitaree-yvzyvz-mercan76-ficil
bunlar canım belki katılırım diyenler
neyse cnm üzülme sen de ne yapalım :sinifsinif:Çiğdemcim cevahir bana yakın değil... bana yakın yerler kimseye yakın değil zatenöle bir yerde oturuyorum ama oraya kolay gidebilirim diye orayı önermiştim 2 aktarma ile gidiliyor bizim evden... ahh keşke tarihi farklı güne alsaydık nurcan haklı keşke nisanda buluşsaydık bilemedik ki... beni de kocam bıraksa zaten sorun kalmayacak ama kendisi bu hafta sonu yoook yoook yoook ooff yaaa mafoldumben
O zaman toparlıyorum gelen geliyor 2de okafede buluşuyoruz...Çiğdem tel.laşıyoruz biz duruma göre bakıyoruz erken gidersek ok?
ok kızlar ben çıkıyorum şimdi kendinize ii bakın moral bozmak yok ona göre öpüyorum hepinizi yarınki dedikoduyu düşünün hadi bakimmm :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?