2010 Ağustos Anneleri buluşuyor...

esterya nikli arkadaşta geleceğim demiş facede buraya yazmamış ama gelirmiki bilmem ayriyetten 6 kişi daha var belki katılırım diyen onlardanda 1-2 kişi gelse eh işte oldu bitii :))

kızlar belki katılacaklarada faceden mesaj çeksemmi yer belli oldu diye yoksa abesmi olur :)

esterya nikli arkadaşta geleceğim demiş facede buraya yazmamış ama gelirmiki bilmem ayriyetten 6 kişi daha var belki katılırım diyen onlardanda 1-2 kişi gelse eh işte oldu bitii :))

canım kim bu 6 kişi allah allaaaah gelme ihtimali olan face e değil buraya yazar anlamadım ben valla.

gulgüzeli-cicekcik-sitaree-yvzyvz-mercan76-ficil

bunlar canım belki katılırım diyenler

tamamdır kızlar ben msaj attım faceden herkese isteyen gelir daha ne yapalım

Çiğdemcim cevahir bana yakın değil... bana yakın yerler kimseye yakın değil zaten öle bir yerde oturuyorum ama oraya kolay gidebilirim diye orayı önermiştim 2 aktarma ile gidiliyor bizim evden... ahh keşke tarihi farklı güne alsaydık nurcan haklı keşke nisanda buluşsaydık bilemedik ki... beni de kocam bıraksa zaten sorun kalmayacak ama kendisi bu hafta sonu yoook yoook yoook ooff yaaa mafoldumben

O zaman toparlıyorum gelen geliyor 2de okafede buluşuyoruz...Çiğdem tel.laşıyoruz biz duruma göre bakıyoruz erken gidersek ok?

neyse cnm üzülme sen de ne yapalım :sinifsinif:
O zaman toparlıyorum gelen geliyor 2de okafede buluşuyoruz...Çiğdem tel.laşıyoruz biz duruma göre bakıyoruz erken gidersek ok?

ok cnm aynen dediğin gibi o vakit....

ok kızlar ben çıkıyorum şimdi kendinize ii bakın moral bozmak yok ona göre öpüyorum hepinizi yarınki dedikoduyu düşünün hadi bakimmm :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…