2010 Ağustos Anneleri buluşuyor...

ben geldim kızlar ya 6 kişi mi kaldık. Neyse daha rahat sohbet edilir az kii ne diyim avutalım kendimizi

Valla ben bir tek seni tanırım gerisine akşam bakmam lazım.))Şimdi biz kafeye gidip ne diycez kim adına rezervasyon yapıldı

Selam kızlar...

böyle son anda dönmek istemezdim ama bu havalar yüzünden eşim de beni avm ye bırakamayacağından ve de tek başıma yola çıkmamı istemediği için ben ne yazık ki gelemeyeceğim... dün akşam çok uğraştım ikna etmek için eşim şehir dışında olacak aklım sende bir yere gidemem yolda bişey olsa ne yaparım istanbulda bile olmayacağım dedi çok yalvardım ama izin vermiyor... annemle gideyim dedim ona bile razı olmadı... geçen hafta şeker yüklemesinin sonuçlarını beklerken dışarıda biraz dolaştık sıcak havada gözüm kararmıştı tansiyonum düşmüştü... yine olur diye korkuyor... ne dedimse ne yaptımsa izin vermedi... ben o istanbulda yokken daha rahat olurum die düşünmüştüm ama öyle olmadı çok üzgünüm kızlar... aylardır günlerdir beklediğim buluşmaya ben gelemiyorum... mafoldumben bu arada kızlar... eşleri bırakamayacak olanlar sizler de dikkatli olun hava gerçekten cehhennem sıcağı... ben dışarıda nefes alamıyorum... açıkçası kendime de güvenemiyordum ama çok hevesli olduğumdan gelecektim... lütfen dikkatli olun...

Çok çok üzüldüm ben ya özlemcim giderek azalıyoruz((Neyse sebep bu olsun iyi olun da gerisi boş

Çok çok üzüldüm ben ya özlemcim giderek azalıyoruz((Neyse sebep bu olsun iyi olun da gerisi boş

ben de çok üzüldüm hatta daha dün geliyorum kesin demiştim size... sanırım kabahat ben de ben nasılsa izin verir dedim... şehirdışında olunca hepten bişey demz diye düşünmüştüm ama o aksini düşündü... istanbulda olsam bırakırdım alırdım dedi... evet ya iyi olalımda ne yapalım başka zaman inş. diyeyim bari ona da bişey diyemiyorum tartışamıyorum o halimi gördükten sonra izin vermemesi normal...

Ben benim kociş izin vermez derken adam melek gibi çıktı maşallah kızım yaradı ona:))

ben de nasılsa izin verir diye konusunu açmadım cumartesi de buluşmaya gidiyorum deyince bizimki de bir fena oldu... annemle bile izin vermedi inanabiliyor musun Didemm :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…