2010 Ağustos Anneleri buluşuyor...

özlemcim çok üzüldüm cnm ama canın sağolsun birdahaki buluşmaya artık kocişlerle de arayı bozmamak lazım demi ama

ama kaç kişi kaldık yaaaa:çok üzgünüm:

Ne gelen var ne konuşan bu konuyu gelmiycem ben de bu gidişle yarın baksana kimsenin gönlü yok

ben en çok özleme yakın diye cevahiri istemiştim neyse... herkes yakın mı cevahire acaba ben baya uzağım..
sanırım kaydirigubbakcemile3

Ne gelen var ne konuşan bu konuyu gelmiycem ben de bu gidişle yarın baksana kimsenin gönlü yok

heeeeee bana mı söyleniyon

K.validem diycem anlatıcam şimdi sen seviyosun k.valideni diycen bana o yüzden demiyorum bişey yani benim yüzümden geç kalmadım....

Ben de sana söyleniyordum bana bak sen de gelmemezlik etmezsin di mi

ya ben psikolojik olarak ta fizyolojik olarakta hazırım kuşum kocişin de başının etini yiyorum nezamandır.getiricek beni bırakıcak ama eve dönücek hemen.sonra tekrar almaya gelicek diyorum gezin oralarda napıcam bi başıma diyo.düşün yani bideuzağız adam bişeycik demiyo bana valla gitme falan...o da hazır yani söz verdi eğer sağlık problemi falan olmazsa ben geliorm cnm...

Aynen canım ben de geliyorumm kociş de beni bırakıp gidecek olmazsa başbaşa yemek yer mağaza gezeriz artık napalım. Ne yaptı kaynanan kız anlat

Ya serpilden de ses çıkmadı bugün şimdi onlar okafeye mi gidecekler direkt. Peki biz ne diycez kimin adına rezervasyon?

Aynen canım ben de geliyorumm kociş de beni bırakıp gidecek olmazsa başbaşa yemek yer mağaza gezeriz artık napalım. Ne yaptı kaynanan kız anlat

siz cevahire yakın mı oturuyorsunuz?
az kişi olursakta mağaza gezebiliriz.bakarız kafamıza göre takılırız..
boşver kaynanamı bee düşünmüyor hiç beni oraya girelim buraya girelim
1 milyoncudan kova alıcam bilmemne gezdirip durdu anne ben dayanamıyorum diyorum
hala tahta kaşık bakıo 2 saat kadının umrunda değil başıma ağrı yapıştı.
eve geldik dedim ben şimdi gidiyorum yatmaya çok kötü oldumdedim.rahatsız etmez
belki diye çay koyayım mı diyo kötükedihüsosinirden kıpkırmızı oldum hayır ben
içmiycem çay sevmiyorum dedim 40.kezzzzz

offff ne yapıcaz yaaa bişeyi halledemedik...
nurcan da girmedi galiba bugün...
demet bayadır girmior gerçi haber vermiş mi nurcan demete?

yaaa siz niye guruplaştınız bakimmm ((( yer belli üc kağıt yapmayın otururuz ilk başta orada sonra dolaşmak istersek dolaşırızz

demete ben haber verdim geleceğim dedi o da tamam 5 kişimyiz şimdi ne tahilsizlik bu ya keşke daha önce buluşsaydık anneler bu kadar ağırlaşmadan ((

yaaa siz niye guruplaştınız bakimmm ((( yer belli üc kağıt yapmayın otururuz ilk başta orada sonra dolaşmak istersek dolaşırızz

Nurcancım ne grup kaldı ne gruplaşma kuşum 5 kişicikiz hepten hepimize uzaksa cevahir değiştirelim orta bir yer bulalım diye söylüüyoruz...

ben 4.levetteyim canım ya orası tam orta diye dedim demet küçükçekmeceden gelecek metrobüsle ee sizleride kociş burakacakmış zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…