2010 Ağustos Anneleri buluşuyor...

evet doğru dedin canım... ben nedense herkes saat 2 de pıt diye orada olur diye düşündüm bir an... tamam yer adı olsun... ama çabuk karar verin ben sabırsızlanıyorum... :)))

tmm yarın geliyo isimler inşallah saeçeneklerimiz istediğimiz gibi bi yer olur

evet doğru dedin canım... ben nedense herkes saat 2 de pıt diye orada olur diye düşündüm bir an... tamam yer adı olsun... ama çabuk karar verin ben sabırsızlanıyorum... :)))

ben gelirim gibime gelio zaten didemle biras erken buluşucaz heyecandan erkenden çıkarım evden ama trafik falan c.tesi heryerde olabilio o yüzden daha dikkatli olmak gerek saat konusunda.
Ben ne karar verilirse uyarım zaten gittim kaçkere ama hiç hatırlayamıyorum.
eşim bilir aslında...

bende severim ama orada çay yok ne yazıkki sadece yemek birde başka birşey yemek isteyenler oraya giremiyor sadece burger yemek kaydıyla :)

Nurcancım burger da sallama çay var tatlı filan da var ama tabi benhiç karışmam ne olsa yerim çünkü:)

Nurcancım burger da sallama çay var tatlı filan da var ama tabi benhiç karışmam ne olsa yerim çünkü:)

ya amaç zaten muhabbet etmek değil mi?ben çay hiç sevmiorm zaten ama kahve yerine çay diorm çoğu zaman fast food süper olur ama canım da neler çekti şimdi...

bilmiyorum kızlar ben sadece söyledim daha rahat bir yer olursa orayı tercih ederiz bakalım inşallah güzel geçer çok heyecanlıyım valla :))))

olur kızlar orası açık terası varsa olsun yeriz hamburgerleri, sonrada dondurma yeriz, sorada tatlı yeriz, ........ yerizde yeriz hahahahaha

kızlar buluşmadan sonra bu başlık açık kalacak mı acaba?kimseler görmüyo ya dedikodu yaparız buradan olmaz mı?ay neler düşünüyorum yaaakaydirigubbakcemile3

çatlaksınız -tatlicadiarzu-valla sonrada kilo aldım kilo aldım diyip duruyorsunuz açlar siziiiiii cokacimcoook

kız kimin olacak bizi sinir eden herkesinkötükedihüsobenim kocişim okuyor öbür taraftan çünkü kaydirigubbakcemile3

allahtan benimki okumayı bilmiyor bilse ayyyy kaydirigubbakcemile düşünmek bile istemiyorum kaydirigubbakcemile3

kızlar günaydın
dün eşim gitti cevahire ve gözüne 2 tane cafe kestirmiş( birkaçtane daha varmış ama fiyatları tuzluymuş)
bu 2 cefedede otrtalama makarna gibi salata gibi yiyecek ve + içecek 20 tl ye geliyo, işte ortalama diyorum ama daha ucuzuda var yersen pahalısıda, bir tanesi fix menü yapalım demiş gelsinler, ben bu gün fix menü fiyatınıda öğrenicem ama çokta mantıklı gelmedi bana o, siz dewrseniz ki evt öyle bir cafede oturalım ben rezervasyon yaptırıcam, ama derseniz o zaman varsa gidip bakarız o gün oda olur, ama şunuda göz önünde bulundurun , ogün cumartesi ve çok kalabalık olacak
bu arada cafedekilere eşim 10 tane hamile gelicek demiş çok sempatik karşılayıp gülmüşlerr :)))

Sersuma tatlım bence mantıklı 20tl yemek için çok uygun zaten nerede olsa 10-15 vericez bir de rezil olacağız yok sandalye çek masa birleştir buluştuk buluşmadık diye...Bence fix menü olmasın herkes istediğini yesin(makarna bana sempatik geldi) koltukları filan rahat neden bu kadar oturdunuz demiycek 1 yerse bence çoooook uygun . Teraslı mı?

evt cnm teraslı bencede çok uygun öğleden sonra da arar rezervasyon yaptırırım terastan, tabi bi diğer gelicek kızlarda görsün bakalım, o yüzden öğleden sonra diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…