2010 Ağustos Anneleri buluşuyor...

didemcim selam verdim ortaya günaydın dedim kafam alllak bullak bugün
seninle ilgili de bişey yazmıştım bi mesajıma neyse önemli değil
kızlar uygun uygun bence de fix menu herşey planlı programlı daha iyi olur ne yiycez
nerede oturucaz falan uğraşmıyalım...

canım eşin de ne kadar iyi bir insan maşallah benimki okadar iyidir anlayışlıdır ama git bak desem banane der çıkar işin içinden çok teşekkür ettiğimizi söylersin...

Evet canım çoook teşekkür ederiz anam bu adamlar 1 kibarlaştılar bu ara....Maşşallah Allah bozmasın

şimdi bu kafe mi oluyor? gerçi 3 kişiyiz konuşan. hallisna başkanda girmiyor 1 kaç gündür.Gelemeyecek mi acaba o da...bugün kesn kararlaştıralım kızlar yarın değil öbürgün buluşuyoruz...herkesin fikri olsa iyi olurdu ama herkesi bir arada yakalamak için beklemeye zaman yok...

Sersuma tatlım sen fix menüyü sor tatlılı bir şey olursa tercihimdir:))))))
Sonra da karar verelim ya 3kişiyiz demet bebeğim filan uyar onlar zaten sorun çıkartsa çıkartsa çiğdoş çıkartırdı onu da ben sustururdum eee o da burda tamam işte

:dilcikar::dilcikar:gösteririm ben sana 2 gün sonraklava:

tmm cnm fix menüyüde bi öğreniym bakalım neler var
rica ederim kızlar ne demek, uğraşsın tabi, ben bebiği taşıyommm:))

Göster canım sabırsızlıkla bekliyorum. Biz nerede buluşucaz senle:))) Cafe olursa orada mı buluşsak 15dk önce yoksa kapıda mı?

Ben de ögle diyorum bnen kızını taşıyorum sen de benle uğraş diye:))))) O da ama bu haksızlık diyip gülüyor

canlar aradım müdürleri yokmuş şimdi, 1,5 - 2 saat sonra arıycam tekrar , bakalım fix menüde neler var bide ne kadar

Ya herkes biriyle buluşup geliyor bizi de kocişler getirecek başka yerde buluşmaktansa biz de 15dk önce buluşsak dedik canım yoksa 1 sebebi yok valla biz masumuz

Günaydın kızlar,

sersumacım ben de teşekkür ederim bizim adımıza uğraştığın için... bu aradığın yerin adı nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…