2010 Ağustos Anneleri buluşuyor...

Ne mızıkçısı kız nerede dersen giden arar demedik mi araşıcaz... Bu arada sersuma ticket geçiyor mu sorsana?Geçiyorsa eşiminkini araklıyım ondan gitsin :))))

kızlar saat 18.00 a kadar birlikteyiz dimi erken mi dağılıcaz yoksa?eşim de ona göre plan yapsın bari:))))

Ne mızıkçısı kız nerede dersen giden arar demedik mi araşıcaz... Bu arada sersuma ticket geçiyor mu sorsana?Geçiyorsa eşiminkini araklıyım ondan gitsin :))))

iyi de sen diosun ya başka yerde mi kafedemi diye ben de sen bilirsin dedim cnm bişey demiorm yani kafe de olsa 15 dk.önce mi kafe de olalım diosun.ben muhtemelen biras erken gelirim yani...

Kuşuö bak ben davutpaşada çalışıyorum eşim beni 13:00da iş yerinden alıp doğru cevahire getirecek valla 13:30da bile oraya varmış olabilirim. Ben gidince arıycam zaten seni hemen daha arabadan inmeden bile ararım sen daha yolda filan olursan dolanırım eğer ayaklarım filan çok şiş olursa cafeye otururum...Olmaz mı?Ben de eşime 6 dedim. Herkes erken bile dağılsa biz takılırız olmaz mı

bir yandan burayı takip ediyorum bir yandan da iş yapıyorum canım olur valla amaaaan amma kastık yaneeeee...erken olacak büyük ihtimalle tel nolarımız var konuşuruz araşırız buluşuruzkaydirigubbakcemile3bi şekilde amma konuştuk bu konuyu yaaakaydirigubbakcemile3 araşıyoruz gidince ve konu kapanmıştırrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhaba güzel anneler mekanın belirlenmesine çokkkkkkkkkkk sevindim valla gerçi kaçıncı katta burası sersume yazarsan çok mutlu olurum canım yaaa demetcim hiç yazmamış buraya haberi varmı acaba neyse kızlar ben çok heyecanlıyım valla sizleri tanıyacağım için :)))

sağol serpilcim ayriyetten eşine teşekkürlerimizi ilet olurmu :)

günaydın şekeriiim nasılsın?

saol tatlım iyiyim sen nasılsın? çok fazla işim var sadece girip okuyorum kaç gündür... şirket çok karışık... cumartesi kısmet olurda gelebilirsem anlatırım detayları hak vereceksiniz bana

Sersuma,

Kız arasana bir daha belki gelmiştir sahibi ben menüyü çok merak ettim

:))) ahhh şu hamilelik valla ben de merak ettim açıkçası onun hayali ile oraya gitmek istiyorumm öğrenelim de :))

Şöyle çikolatalı ağır bir tatlı isterim ben süper bir spagetti sonrası mesela. Canınız çekmesin kızlar napıyım sersuma ararsa fikir olsun diye dedim

ayyy tam ben de menuyu soracaktım baktım ki hepinizin aklı orada:roflol:ühhh amma meraklı ve açız beee:roflol:

anlatın anlatın anlatalım dökelim içimizi hepimiz

cafenin adı ocafe değil mi telinide buldum ben netten yazınca hemen çıkıor zaten.bence arayıp biz rezervasyon yaptıralım yer açısından iyi olur fix menu işi tel de olur mu bilmiyorum.didoş kız ne dion?

Çığdoş sen becerirsin bu işi ara bakalım sor fix menüde neler var fiyat ne filan ona göre konuşalım olmaz mı?Opsiyonlu olabilir örnek 20ye anlaşırız isteyen makarna içecek ve tatlı yer isteyen sandviç içicek t<atlı yer vs. Bir konuş sen becerirsin kanka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…