2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hahaha ısmarlıycan mı şekerimmmkaydirigubbakcemile3
hallisna başkana danışalım bence ben sürekli açım zaten ama sıkılanlar falan olabilir bilmiorm yani ilk tanışmada yemek işi karar verin siz ben uyarım

Ismarlarım ayıp ettin kuşum. Ya ben başkana sordum o yemek yeriz ama topikte söyle aç gelsin herkes dedi. ben de size yazdım hem 4 saat aç kalmaz hamiş dediğin :)

o benimde kafamı kurcalıyo çok komik olcakk, gerçi tanımada sorun yaşamıycaz ama ne biliym tesadüfen orada olan bi hamileyede merhaba demek istemem, bön bön bakar heralde noluyo diye, bilmiyorum kapıda heralde, yada içerde teraslı bi cafe varsa ordamı olsaydı

Bence de daha mantıklı olur belli 1 dükkanın önü de olur

aman sorma o benim de aklıma geliyor ne komik ama yaaaa bi de kocişler getiricek bizi göndericez onları bari onları da toplayalım otursunlar biyerde babalık muhabbeti yaparlarkaydirigubbakcemile3
ya şimdi ben karrıştırırım da beee seni falan kesin tanırım da herkesi çıkartamam nasıl olur bilmiyorum tuhaf bi durum aslında.nurcanı da tanırım kesin...

Ben seni bulmayı planlıyorum gerisini sana bırakıcam başka kimseyi tanıyamam ki ben. Sen düşün gerisini

kız didem biz de ayrı biyerde buluşsak öyle mi gitsek ay liseye yazılan çocuklar gibi hissettim kendimi..kaydirigubbakcemile3.

Ben seni bulmayı planlıyorum gerisini sana bırakıcam başka kimseyi tanıyamam ki ben. Sen düşün gerisini

hahaha ben de seni tanırrım işte ama diğer herkese face den bakmaya çalışıcam fotolarına öle ikili 3lü gelenler şanslı valla huuhuuu biz önceden tanıştık falan olacak:roflol:

Bence bir kafede rezervasyon yaptırın, masa ya da katılımcı sayısına göre masalara kafe sahibi "kadınlar kulübü" diye yazsın. En azından tanımadığınız bir hamişe selam vermek zorunda kalmazsınız. Ya da dükkan önü de güzel fikirmiş.

kızlar feci bi halsizliğim var.
midem çok fena öğle yemeği bile yiyemedim 1 lokma.halsizlik çöktü anlatamam baş dönmesi de oluyor :S
2 gündür demir ilacımı vitamin ilacımı falan içmiyorum halsizlik yapar mı sizce?

ayyy benim de oldu bi akşam neden olduğunu anlayamadım bi türlü demir ilacımıda içiyorum ama heeeeeee tamam yaaaaaa şimdiii anladımmmmm
BUGÜN S.OCAĞINDA TAH.SONUÇLARIMI GÖRÜNCE EBE DEDİKİ DEMİR İLACINI İÇMİYOR MUSUNNN????:1shok::1shok:
ben de içiyorum ama yemekten sonra aç içemiyorum dedim kanın düşmüş dediiiiiiii yani etki etmiyormuş demir ilacııı:1shok: vallahi mesajı yazarken aklıma geldi demekki ondan öyle oldum ben yaaa şimdi siz konuşunca çaktım olayııııı:1shok:

ben yemeklerden 1,1,5 saat sonra falan içiyorum bilmiyorum doğru mu?. o arada süt yoğurt peynir çay vs tüketmemeye çalışıyorum

hahaha ben de seni tanırrım işte ama diğer herkese face den bakmaya çalışıcam fotolarına öle ikili 3lü gelenler şanslı valla huuhuuu biz önceden tanıştık falan olacak:roflol:

Tatlım biz senle buluşma saatine 15dk kala başka bir dükkanın önünde buluşalım bari sen söyle özelden bana. Ben face e bakamıyorum sen ezberle resimleri geçici vergi geldi kapıya anam işim çok sen yaz bana özelde biz şurda buluşalım diye orada buluşalım kociş bırakıcağı için başka yerde buluşup gitsek adamın aklı kalır. En iyisi 15dk önce başka bir katta başka bir dükkan önü filan sen karar ver ben oraya pek gitmedim hatırlamıyorum

Tatlım biz senle buluşma saatine 15dk kala başka bir dükkanın önünde buluşalım bari sen söyle özelden bana. Ben face e bakamıyorum sen ezberle resimleri geçici vergi geldi kapıya anam işim çok sen yaz bana özelde biz şurda buluşalım diye orada buluşalım kociş bırakıcağı için başka yerde buluşup gitsek adamın aklı kalır. En iyisi 15dk önce başka bir katta başka bir dükkan önü filan sen karar ver ben oraya pek gitmedim hatırlamıyorum

hahahaha:roflol:ben çok iyi biliyorumm ohoooooo cevahir mevahir:roflol
kaç sefer gittim gittim ama hatırlıyor muyum bi sor vvalla forum da olsaydı kapı komşum gibi biliom. dur kocişe sorayım akşama.o biyer söyler cevahirin içinde o dükkanın önünde buluşuruz iyi olur ama yaa buluşup gitmek:asigim: burda en çok car car car öten benim ama buluşmaya gelince fossssss:roflol:

hahahaha:roflol:ben çok iyi biliyorumm ohoooooo cevahir mevahir:roflol
kaç sefer gittim gittim ama hatırlıyor muyum bi sor vvalla forum da olsaydı kapı komşum gibi biliom. dur kocişe sorayım akşama.o biyer söyler cevahirin içinde o dükkanın önünde buluşuruz iyi olur ama yaa buluşup gitmek:asigim: burda en çok car car car öten benim ama buluşmaya gelince fossssss:roflol:

Özelden mesaj attım sana

ben şimdi konuştum eşimle varmış teraslı cafe cevahirde ama adını hatırlamıyo, yarın gidip bakıcak bizim için , ismini falan bi öğrenelim istersen rezervasyonda yaptırır o gün için, önce bi gitsin baksın bakalım, neresiymiişş

ben şimdi konuştum eşimle varmış teraslı cafe cevahirde ama adını hatırlamıyo, yarın gidip bakıcak bizim için , ismini falan bi öğrenelim istersen rezervasyonda yaptırır o gün için, önce bi gitsin baksın bakalım, neresiymiişş

Süper olur bence canım eşine zahmet olacak bizim adımıza teşekkür edersin

ayyy benim de oldu bi akşam neden olduğunu anlayamadım bi türlü demir ilacımıda içiyorum ama heeeeeee tamam yaaaaaa şimdiii anladımmmmm
BUGÜN S.OCAĞINDA TAH.SONUÇLARIMI GÖRÜNCE EBE DEDİKİ DEMİR İLACINI İÇMİYOR MUSUNNN????:1shok::1shok:
ben de içiyorum ama yemekten sonra aç içemiyorum dedim kanın düşmüş dediiiiiiii yani etki etmiyormuş demir ilacııı:1shok: vallahi mesajı yazarken aklıma geldi demekki ondan öyle oldum ben yaaa şimdi siz konuşunca çaktım olayııııı:1shok:

nasıl yani cnm demir ilacını aç içmek mi daha iyiymiş.
ben anlamadım şimdi vallahi ilk zamanlarda gittiğim doktor bana sabah yemekten 1 saat önce iç dedi.başka doktorda farktmez yatarken iç dedi anlamadım ben.ben yatarken içiyorum ve genelde de tok oluyorum tabiii

süper... hemde açık hava olacak.. valla süper oldu:)
yarın ben evde yokum bana da özelden atarmısın canım bilgileri..
yer bulma işi sende ozaman..
aksi bir durum olmazsa 12kişiyiz..

Back
X