Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet en iyisi lansinohmuş
ben bepanten kullanmıştım ama birkaç çok iyi marka duymuştum tam aklıma gelmiyo ara olmazmış öğreneceğim ama..
bir de doğum yapmadan bir hafta falan önce soğan sürün diyolar yareceğim.a olmazmış.
ben deneyeceğim...
Lansinoh diye bi markayı çok övüyolar..doğumdan 1 ay kadar önce sürmeye başlanmalıymış ayrıca..netten araştırabilirsin..ben sanırım bu kremi alıcam..
sağolun kızlar valla en önemli şeylerden biride o kremler çünkü ben çevremde çok acı çeken ağlayarak çocuklarını emziren kan akan anneler gördüm ve duydum ama inşallah kremler iyi gelir kullanırız
ben dalamandayım canım..derin 55 şimdi fark ettim muğla merkezdemisin? hangi dr gidiyorsun?
kızlar bişi sorcammm benim midem çok fena oluo akşamları
kabarıo köpürüo yanıo tarif edemiorum ama çok rahatsız edio hatta yemek dahi yiyemiorum. böyle durumda asitli içecekler çok iyi gelio ama eşim zararlı die eve sokmuo bilesoda içiorum bir kaç gündür ama sadesini içemiorum meyveli içiorum öyle iyi gelio ki rahatlıorum :) netten araştırdırdm meyveli soda zararlı değilmiş ama gittiğimde sorcam dr.uma.. aranızda içen yada bilen var mı ?
soda içincede başlıo kıpır kıpır oğlum :) ya sevdi yada seslerine tepki verio![]()
ben dalamandayım canım..
merkezi de biliyorum ama...
tatlım maden syu benım arastırmalarıma gore ıcındekı mınerallerdendolayı faydalı oldugunu bılıyorum hamılelıkte... cunku ıcınde oldukca fazla mınareller var... ben ıcıyorum devamlı
kabarıo köpürüo yanıo tarif edemiorum ama çok rahatsız edio hatta yemek dahi yiyemiorum. böyle durumda asitli içecekler çok iyi gelio ama eşim zararlı die eve sokmuo bilesoda içiorum bir kaç gündür ama sadesini içemiorum meyveli içiorum öyle iyi gelio ki rahatlıorum :) netten araştırdırdm meyveli soda zararlı değilmiş ama gittiğimde sorcam dr.uma.. aranızda içen yada bilen var mı ?
soda içincede başlıo kıpır kıpır oğlum :) ya sevdi yada seslerine tepki verio![]()
aaa yakınmışız....bende marmaristeyim :)