2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben ayaklarımı salladığım zaman şişiyor bideişe dalar unutursam hepten davul gibi oluyor denedim evdeyken hiç şişmiyor

ben bepanten kullanmıştım ama birkaç çok iyi marka duymuştum tam aklıma gelmiyo ara olmazmış öğreneceğim ama..
bir de doğum yapmadan bir hafta falan önce soğan sürün diyolar yareceğim.a olmazmış.
ben deneyeceğim...

Lansinoh diye bi markayı çok övüyolar..doğumdan 1 ay kadar önce sürmeye başlanmalıymış ayrıca..netten araştırabilirsin..ben sanırım bu kremi alıcam..

sağolun kızlar valla en önemli şeylerden biride o kremler çünkü ben çevremde çok acı çeken ağlayarak çocuklarını emziren kan akan anneler gördüm ve duydum ama inşallah kremler iyi gelir kullanırız

sağolun kızlar valla en önemli şeylerden biride o kremler çünkü ben çevremde çok acı çeken ağlayarak çocuklarını emziren kan akan anneler gördüm ve duydum ama inşallah kremler iyi gelir kullanırız

Bide cnm şu göğüs ucu için koruyucu kalkanlar varya onlarında çok faydasını gören varmış.onları kullandıktan sonra tabi bide kremden sonra, yaralardan 2-3 günde kurtulmuşlar..önceden tedbirimizi alalımda rahat rahat bol bol emzirelim bebişlerimizi..

bugün çok yoruldum valla yazmadığım anlarda hep ayaktaydım 5 dk sonra mesai bitiyor allahtan tabi eve kaçta gideriz bilmem hiiiç yemek yapmak gelmiyor içimden

Merhaba güzel anneler nasılsınız:?

Didemcim masalımın odası süper olmuş bayıldım maşallah... iyi günlerde yatsın inşallah...=)

Kursta bir arkadaşımız daha doğum yapmış dün onu ziyaret ettik ya çok güzledi. Kız kontrole diye gitmiş 36.haftada doğurmuş hemde 3.6 gr. Maşallah çok tatlıytydı yaa..

kızlar bişi sorcammm benim midem çok fena oluo akşamları
kabarıo köpürüo yanıo tarif edemiorum ama çok rahatsız edio hatta yemek dahi yiyemiorum. böyle durumda asitli içecekler çok iyi gelio ama eşim zararlı die eve sokmuo bile :( soda içiorum bir kaç gündür ama sadesini içemiorum meyveli içiorum öyle iyi gelio ki rahatlıorum :) netten araştırdırdm meyveli soda zararlı değilmiş ama gittiğimde sorcam dr.uma.. aranızda içen yada bilen var mı ?
soda içincede başlıo kıpır kıpır oğlum :) ya sevdi yada seslerine tepki verio :D

kabarıo köpürüo yanıo tarif edemiorum ama çok rahatsız edio hatta yemek dahi yiyemiorum. böyle durumda asitli içecekler çok iyi gelio ama eşim zararlı die eve sokmuo bile :( soda içiorum bir kaç gündür ama sadesini içemiorum meyveli içiorum öyle iyi gelio ki rahatlıorum :) netten araştırdırdm meyveli soda zararlı değilmiş ama gittiğimde sorcam dr.uma.. aranızda içen yada bilen var mı ?
soda içincede başlıo kıpır kıpır oğlum :) ya sevdi yada seslerine tepki verio :D

tatlım maden syu benım arastırmalarıma gore ıcındekı mınerallerdendolayı faydalı oldugunu bılıyorum hamılelıkte... cunku ıcınde oldukca fazla mınareller var... ben ıcıyorum devamlı

benim şu an elimde içiyorum soda...,
hemen hergün içiyorum ben rahatlatıor beni.
zararlı olduğunu sanmıyorum kola ya da gazoz içmiyoum.

Canım bende bir ara çok sodaiçerdim. Ama sodaçok farklı maden suyu çok farklı. Doktorum günde 1 tane maden suyuiçebilirsin ama soda içmemeye çalış demişti. İçini rahatlatan sodanıniçindeki asittir.Yani yine asitli içecek cnm. Bunu da doktorum demişti. Bende içeceksen maden suyu al içinelimon sık. Bençoğu zaman öyle yapıyorum cnm. Mineralli olan maden suyu soda değil.

Evet mide yanmalarına maden suyu iyi geliyo..hiç bi zararı yok rahatlıkla içebilirsin cnm..meyveli veya sade farketmez..hatta günde 1 tane içmek lazım.içeriğindeki minerallerden faydalanmak için..

Neyse kızlar ben kaçtım.Akşama görüşürüzolur mu? Yemek yapmamız lazım babamız gelir birazdan. Hadi hoşça kalın....

Back
X