2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar güzel annler herkes kendine bakmaya başlamış artık bende bugün kuaföre gidip ağdamı yaptırdım kaş bıyık aldırdım ohhh be kızımıda bu sırada anneme bıraktım
şu göbeğide eritebilsem bi artık 6 ay oldu bebiş geleli yemeklerden de kısmaya başladım umarım kilo verebilirim
havalar çok güzel diye iki gündür kızımıla kendimizi dışarı atıyoruz gezmeye gezerken kızımdan iyisi yok çok seviyo gezmeyi kime çektiyse artık

Günaaaydıınnnn hanımlar. Nasıl gidiyor bakalım?? Sonunda kitaplarım geldi. Dün "Cehennem" cildine başladım. Önsözü yeni bitti. Doktorumu izliyorum şu an. Okuyan ve izleyebilecek varsa açsın, Sabiha Paktuna var.
Evet Meralcim hareket başlattık. Ben kendi şahsıma "2010 Ağustos Ucube Annesi" gibi görüyorum kendimi. Bir de kilo almaya başladım. E yeter bu kadar. Yaza kadar ne kadar toparlanırsam o kadar kardır. Karnımla ilgili pek bir zorum yok ama sarkık benimki malum. Bakalım mekikle toparlayabilecek miyim. Pilatese başlayayım diyorum ama vaktim yok ki...

Son düzenleme:
günaydın canlar nasılsınız bakalım bende şimdi doktorları izliyorum kızımı zor bela uyuttum bu kadarmı uykuyu sevmez bi çocuk yaaaa
çiğdemcim bende istiyorum pilates yapmak ama malesef benim kızım durmuyoki yapim ancak o akşamları uyuyunca makik falan çekebilirim inş. yaza kadar bende toparlanabilirim

Tatlım pilates en az 40dk yapılması gereken bir spor. Bu yüzden bizim minişler büyüyene kadar bize pilates farz değil. Mekiği de sabah çek gülüm yaw. Gece yaparsan uykun kaçar. İlk hafta 5-10 taneyle başla, azar azar arttır. Tecrübeyle sabittir, ben bi başlamıştım, 10-15-20'de yoruldum. Ertesi gün kasları ısıtmadığım için gülerken bile acı çekiyordum. Ama sonra bir kerede 40 yaptığımı biliyorum. Hey gidi günler heyyy... Dün boy aynasında karnımı biraz içeri çektim ki ne göreyim; eskiden kas tutmuş yerlerim belli belirsiz ortaya çıkıyor. Acayip gaza geldim. Başlıyorum pazartesi, 10 şınav 10 mekik+diyet. Kaslarını ısıtmayı unutma. Şınav çekeceksen kollarını aşağı sarkıtıp ısınana kadar salla. Mekik çekerken kendini ısıtmak için oryantal yapamazsın malum. O yüzden. Yere dümdüz yat; karnını kas- gevşet. Isınmayı hissedene kadar devam et. Muhtemelen 10.'da kasların mekiğe hazır olacaktır. Bir de hem yarım hem de tam mekik çekersen 5'er 5'er hem alt, hem de üst karın kaslarını çalıştırmış olursun. Son birşey daha, mekik çekerken kaslarının daha çok çalışması için ellerini başının arkasına değil, avuç içlerinin birbirine bakacak şekilde şakaklarına koy. Böylelikle yük kollarından karnına biner.

Üff amma uzun oldu. :82:

Merhaba hanımlar,

5 ay 3 günlük bir kızım var. Koltukta arkasına destek yapıp oturtmaya çalışıyorum ama öne doğru yamuluyor ya da kendini kaydırıp yatma pozisyonuna geçiyor. Sizin evlatlar oturmaya geçtiler mi? Bizimki mi çok tembel anlamadım...

merhabalar benim oğlum git gide zayıflıyo nedense bilmiyorum emzirmeyi azalttığı için ek gıdayı bıraktım şimdi çok emiyo ama zayıflıyo boyuna mı veriyor acaba?

arkadaşlar geçen gün birşey sordum ama heralde gözden kaçıyor.

KİMLER YÜRÜTEÇ KULLANMAYI DÜŞÜNÜYOR VE NE ZAMAN?

Melabaaaa...

Meyemcim biz daha emeklemeden yürütece koymayı düşünmüyoruz. Emekleyecek, tutnarak kalkmaya çalışacak ancak öyle. Zaten doktorumuz 8. aydan önce önermiyor yürüteç filan.

hmm...biz daha doğmadan almıştık yürütecini arada denemelik koyuyorum bayılıyor.müzikli falan.çok güzel vakit geçiriyor ama her zaman koyamam çünkü 5.5 ay daha erken sanırım.7.ay da tam olarak kullanıcam heralde bende.şimdi de durmaktdan çok memnun ama belkide zarar verebilir.yoksa çivi gibi mşlh dimdik duruyor.

kızlar merhabaa! ben de 2010 ağustos annesiyim ama buraya hiç yazmamışımmm şu yürüteç meselesini bizim doktora sordum da; hem kanguru hem de yürüteç için.. erkek bebeklere kanguruyu kesinlikle önermediğini yürüteci de pek tasvip etmediğini söyledi(testislere zarar vermesin diyeymiş) .. kanguru öyle duruo valla kenarda. yürütece nasıl hevesliydim oysa..fırfırfır oraya buraya gidiyorlar hem alıştırma hem de anneye kolaylık bence ama.. eşim yetkili ağızdan duyduğu şeyleri uygulamada ısrarcı :44:

cnm ben kızımı 6 ayllıkken koymuştum,hep ayakta durmak istiyordu çünkü:) 9 ayylıkkende yürüdü,hiç emeklemedi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…