bugun tetanoz asimi yaptirdim,kolum agrioooo
Melabaaaa yine ben...
günaydın canlar nasılsınız bakalım bende şimdi doktorları izliyorum kızımı zor bela uyuttum bu kadarmı uykuyu sevmez bi çocuk yaaaa
çiğdemcim bende istiyorum pilates yapmak ama malesef benim kızım durmuyoki yapim ancak o akşamları uyuyunca makik falan çekebilirim inş. yaza kadar bende toparlanabilirim
arkadaşlar geçen gün birşey sordum ama heralde gözden kaçıyor.
KİMLER YÜRÜTEÇ KULLANMAYI DÜŞÜNÜYOR VE NE ZAMAN?
hmm...biz daha doğmadan almıştık yürüteciniarada denemelik koyuyorum bayılıyor.müzikli falan.çok güzel vakit geçiriyor ama her zaman koyamam çünkü 5.5 ay daha erken sanırım.7.ay da tam olarak kullanıcam heralde bende.şimdi de durmaktdan çok memnun ama belkide zarar verebilir.yoksa çivi gibi mşlh dimdik duruyor.
hmm...biz daha doğmadan almıştık yürüteciniarada denemelik koyuyorum bayılıyor.müzikli falan.çok güzel vakit geçiriyor ama her zaman koyamam çünkü 5.5 ay daha erken sanırım.7.ay da tam olarak kullanıcam heralde bende.şimdi de durmaktdan çok memnun ama belkide zarar verebilir.yoksa çivi gibi mşlh dimdik duruyor.
cnm ben kızımı 6 ayllıkken koymuştum,hep ayakta durmak istiyordu çünkü:) 9 ayylıkkende yürüdü,hiç emeklemedi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?