2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun.bence pudra sürmeyin.hava almasını önlüyor.azıcık travakort geçirir.ama bezden alerji olmuş olabilir.yada yeni başladığınız mama -ek besin varsa..üzülmeyin bebekler daha dayanıklılar acıya.

benim oglumunda gözlerinde çapaklanama oluyor kaynana diş çıkarmasından kaynalıdır diyor.sizlerde deböyle seyler oluyor mu?

benim oglumunda gözlerinde çapaklanama oluyor kaynana diş çıkarmasından kaynalıdır diyor.sizlerde deböyle seyler oluyor mu?

Çapaklanmayla beraber sulanma/akıntı da oluyorsa mikrop kapmış olabiliyor. Doktor çayla kompresi önermişti aklınızda bulunsun.

Güüünayyydııınnn... Açılışı ben yapayım bakalım. Kızlar bebişe mama aldık, pütürlüye alışsın diye. Gece maması veriyoruz. Dün gece bir yandan dizi izliyorum, bir yandan mama veriyordum. Bakmadan kaşığı sokmuşum oğlumun ağzına, sen kaşık ağzındayken velet bir hapşur!!! Kendi üstü başı, saçı, yüzü; benim yüzüm, saçım, sehpa, telefonlar. Hepsi battı. Amma da doldurmuşum kaşığı . Eee sizde ne var ne yok??
Canım altını her açtığında bepanthen sür 2-3 güne geçer. Benim velete 5 numara bez alıyoruz (daha büyüğü yok herhalde) yine de yara oldu.

tşk ederim kızlar.inş geçecek.ben 4 numara kullanıyorum.özellikle sıkmıyorum fazla.ay ne bilim yaaaa....

çok işim var evi temizliycem,ütü,çamaşır,yemek,oğlumu yıkıycam...ooooffffff kii ooofffffff....

Sana kolay gelsin şekerim, benim oğluş da uykucuk yapıyor. Kalksın ben de bıcı bıcı yaptıracağım. Kızlar bugün diyetimin ilk günü. Çoook açımmmmm =((

Son düzenleme:

Serum fizyolojik bildiğim kadarıyla göze de damlatılıyor. Mikrop kapmasını önler hem.

merhaba çiğdem , tanışalım artık :)) betül ben , izmirdeymişsin sanırım ben de izmirdeyim ne tarafta oturuyorsun ben bayraklı-manavkuyu da oturuyorum.
en son kendini toparlamaya çalışıyordun ne alemdesin merak ettim

E memnun oldum betülcüm. Ben de bucada oturuyorum, üniversitenin orada. Evet toparlıyorum kendimi yavaş yavaş. Diyete girdim, çoook açım.

Yalnız bu minnoş dağıtıyor beni. Her pazartesi krizlere giriyor, delirmek işten değil.

Herkese selammm
Kızlar falla ben bu ek gıda olayının içinden çıkamadım,napcaz nasıl alışcaklar yaw..emzirmek meğerse ne kadar kolaymış..gün içerisnde nasıl besliyorsunuz miniklerinizi,miktar ve zamanlarını yazarsanız bende kendime örnek alırım,nasıl yapıldığına dair..olmuyo pütürlü gıda yiyemiyo benimkisi,milupanın şu kavanozlarından verince hüpletiyo yarısını..anlatın yaw,napcam ben :) doktorun dediklerini uyguladım olmadı,bi de işine gelmeyince püskürterek tükürüyo..yardımmmm

Canım bunu "ek gıdaya geçiş" değil de, "anne sütünden başka tatları keşfetme" olarak bakarsan işin kolaylaşır. Ben kendi adıma, ilk olarak "sebze maması" yapmıştım. İlk 3 gün sadece tattırmak için 2 çay kaşığı kadar verdim. Sonra attıra arttıra alıştırdım. İlk zaman benimki de tükürdü. Bir zaman sonra alıştı. Muhallebi yapabilirsin, hazır bebekler için olanlar var, ya da yoğurt mayalayabilirsin. Önce yavaş yavaş, sonra öğün öğün...

ben onu alıştırma evresini yapmıştım ama hala aynı :) yoğurt da verdim durum çok farklı değil,yoğurdu asla sade yemiyor,içine bi tane bebe bisküvisi eziyorum..

Saol cnm..artık gündüzleride uyutuyorum oğlumu..biz hamak almıştık onda yatıyo arada bi kalkcak gibi olunca hafiften sallıyıveriyom 1,5 saat uyudu bu şekilde bugün 2-3 kere..ama tabi yanında olup arada sallamam gerekiyo napalım bunada razıyız..gecede artık ilk uykusu 2-3 saat oluyo sonraki 2 saat sonrakiler 1 saat oluyor..gecede biraz düzene girdik..

Bende bu ek gıda olaylarına yeni yeni geçtim tabi çok fazla yemiyo..e memeden ve biberondan sonra kaşıkla bişeyler yemek yoruyo zor geliyo beyefendiye :)) normalde boğazı iyidir ama kaşıkla yoruluyo acayip :)) ben geceleri devam sütünün içine hero baby nin iyi geceler diye hafif bi büskivisi var sütünün içine katıp biberonu çalkalayıp eritiyosun biberonla o şekilde veriyosun..böylece karnı daha tok olup daha çok uyuyo ve severek yiyo pardon içiyo :))

Çok geçmiş olsun o lastiklerin olduğu yerler iz yaptığı için bizdede birazcık oluyo ama ben hemen hemen her altını açtığımda bebe yağı,hametan,sebamed pişik kremi dönüşümlü sürüyorum o izlerin olduğu yerleri daha koyu sürüyorum..şükür bizde bi sıkıntı olmadı böylece..

Merak etmebizdede aynı cnm...yavaş yavaş olucak sanırım..daha küçükler çünkü..doyurmak için değil tatlara alışma amaçlı olduğunu unutuyoruz sanırım..banada sanki az yiyomuş gibi geliyo ama benim oğlum gibi iştahlı bi çocuk çok yemiyosa demekki şimdilik doyuyolar diye düşünüyorumm..doymasa çünkü ağlar benimkii..ben yoğurt,meyve suyu,bebek büskivili mama ve sebze çorbası şeklinde başladım..sabah mamasının içine çok az yumurta sarısı çok az pekmez ve bikaç tane büskivi kırarak hazırlıyorum ama hepsini bitiremiyor sanırım yoğun ve besleyici olduğu için minik midesi doyuyor..Ben şimdilik bu şekilde az az yediriyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…