selam herkese...
yağmurlu bir günden sonra bir göz atayım dedim.canım sıkkın.oğlumun bacak araları yara oldu.yani hani bezlerin iç tarafında ince lastikli yerler var ya onların denk geldiği yerler kıpkırmızı soyulmuş ve kesin oğlumun canı acıyor.bol bol yıkıyorum ve kremliyorum.acaba ne yapsam bilemedim.bu akşam ilk defa pudra sürdüm belki iyi gelir.ay ne yapsam z.yağı bile sürdüm geçmedi.dr a mı götürsem ne yapsam bilemedim.inş canı çok acımıyordur yavrumun çok üzülüyorum
benim oglumunda gözlerinde çapaklanama oluyor kaynana diş çıkarmasından kaynalıdır diyor.sizlerde deböyle seyler oluyor mu?
selam herkese...
yağmurlu bir günden sonra bir göz atayım dedim.canım sıkkın.oğlumun bacak araları yara oldu.yani hani bezlerin iç tarafında ince lastikli yerler var ya onların denk geldiği yerler kıpkırmızı soyulmuş ve kesin oğlumun canı acıyor.bol bol yıkıyorum ve kremliyorum.acaba ne yapsam bilemedim.bu akşam ilk defa pudra sürdüm belki iyi gelir.ay ne yapsam z.yağı bile sürdüm geçmedi.dr a mı götürsem ne yapsam bilemedim.inş canı çok acımıyordur yavrumun çok üzülüyorum
benim oglumunda gözlerinde çapaklanama oluyor kaynana diş çıkarmasından kaynalıdır diyor.sizlerde deböyle seyler oluyor mu?
tşk ederim kızlar.inş geçecek.ben 4 numara kullanıyorum.özellikle sıkmıyorum fazla.ay ne bilim yaaaa....
çok işim var evi temizliycem,ütü,çamaşır,yemek,oğlumu yıkıycam...ooooffffff kii ooofffffff....
Serum fizyolojik bildiğim kadarıyla göze de damlatılıyor. Mikrop kapmasını önler hem.
merhaba çiğdem , tanışalım artık :)) betül ben , izmirdeymişsin sanırım ben de izmirdeyim ne tarafta oturuyorsun ben bayraklı-manavkuyu da oturuyorum.
en son kendini toparlamaya çalışıyordun ne alemdesin merak ettim
Herkese selammm
Kızlar falla ben bu ek gıda olayının içinden çıkamadım,napcaz nasıl alışcaklar yaw..emzirmek meğerse ne kadar kolaymış..gün içerisnde nasıl besliyorsunuz miniklerinizi,miktar ve zamanlarını yazarsanız bende kendime örnek alırım,nasıl yapıldığına dair..olmuyo pütürlü gıda yiyemiyo benimkisi,milupanın şu kavanozlarından verince hüpletiyo yarısını..anlatın yaw,napcam ben :) doktorun dediklerini uyguladım olmadı,bi de işine gelmeyince püskürterek tükürüyo..yardımmmm
selam kızlar.............
Canım bunu "ek gıdaya geçiş" değil de, "anne sütünden başka tatları keşfetme" olarak bakarsan işin kolaylaşır. Ben kendi adıma, ilk olarak "sebze maması" yapmıştım. İlk 3 gün sadece tattırmak için 2 çay kaşığı kadar verdim. Sonra attıra arttıra alıştırdım. İlk zaman benimki de tükürdü. Bir zaman sonra alıştı. Muhallebi yapabilirsin, hazır bebekler için olanlar var, ya da yoğurt mayalayabilirsin. Önce yavaş yavaş, sonra öğün öğün...
Bebeği hasta olan anneler öncelikle geçmiş olsun..
ranay benim bebeğim de çok terliyor,azcık sinirlense terliyor hemencecik..emerkende öyle..d3 mü eksik acaba bizimkinde de..
sier sevindim bebeğinin 3 saat uyumasına,biz daha tam olarak geçemedik şu ek gıda olayına,napcaz bilmem,dün yoğurt verdim yedi,bugün biraz daha artırarak yoğurt vereyim dedim püskürtüp durdu,her yer yoğurt oldu :86:..emzirmek daha kolaymış..beceremicekmişim gibi bu ek gıda olayını :)
selam herkese...
Herkese selammm
Kızlar falla ben bu ek gıda olayının içinden çıkamadım,napcaz nasıl alışcaklar yaw..emzirmek meğerse ne kadar kolaymış..gün içerisnde nasıl besliyorsunuz miniklerinizi,miktar ve zamanlarını yazarsanız bende kendime örnek alırım,nasıl yapıldığına dair..olmuyo pütürlü gıda yiyemiyo benimkisi,milupanın şu kavanozlarından verince hüpletiyo yarısını..anlatın yaw,napcam ben :) doktorun dediklerini uyguladım olmadı,bi de işine gelmeyince püskürterek tükürüyo..yardımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?