off canım yaa seni çok iyi anlıyorum benimkide herşeye ağlıyor
Kafayı yemezsem iyidir. Gece ağlıyor, sabah ağlıyor, öğlen ağlıyor; arkamdan ağlıyor hatta artık ağlamakla kalmıyor peşimden gelmeye çalışıyor sanırım. Ana kucağından inmiş oluyor yarısı odaya döndüğümde. Ülserim var benim, ölüyorum midemden. Allah sabır versin yoksa tek kanayan yerim burnum olmayacak.
canım kıyma için erken deilmi yaa nette daha sonra diyor artı anne sütü yoksa kısmında muhallebi 23:0 te diyo ama ne bilim benim bebiş uyku moduna giriyo çoktan o saatte kaşıkla bi bebiş yermi kafam karıştı yinede saol canım dr bi liste vermemişti iyi oldu yumurta sarısıda verilio demekbelki faydası dokunur kızlar listemizi paylaşıyorum...
emmeyenler kervanına hoşgeldin benimki 2 ayından beri emmek istemiyor 5 dak. 1 dk. düştü zorla kavga dövüş çok yoruldum artık ama sen yindede pes etme bizim gibi uyurken deneiyi akşamlar arkadaşlar benim oğlum 4,5 aylık 1 haftadır emmiyor ne yapacağımı bilmiyorum memeye ağzını bile sürmüyor sağma makinası almayı düşünüyorum acaba makina ile sağınca sütüm çoğalırmı
içeri gidiyorum ağlıyor,mama önlüüne gıcık oluyor takarken ağlıyor,ağzını silerken,su verdikten sonra bib. ağzından çekerken,mont hırka yelek vs giydirirken ve çıkarırken,önlük takarken,altını aldıktan sonra giydirirken,kustuktan sonra üstünü giydirirken,uyandıında uykusu geldinde,yatırdıında,,,,,,,
bu böyyyllee devam ediyor artık beynim uyuşuyor takmamya çalışıyorum o kadar alıştımki ee ağlıyor işte diyorum ama dişlerim gıcırdıyor sıkarken Allah sabır versin bir elmayı bile rendeletmiyor sebze püresini felan zor yapıyorum.
Okurken çok güldüm ama komiğime gittiği için değil, sinirlerim boşaldı resmen... Burada sorulması gereken soru şu: Ne zaman ağlamıyor bu minnoş?? Bizim bebeklerden amma komedi filmi olur. Hey Allah'ım hala gülüyorum yaw...
Kızlar bugün bir devrim yapmaya karar verdim. Geçen sene annem vefat ettiğinden beri kendimi saldım. Eskiden çok bakımlıydım, şimdi korkunç görünüyorum. Artık yas tutmaya bir son vermeliyim. Çünkü ben yalnızca anne değil, aynı zamanda "eş"im. Bu sabah güzel bir duş aldım. Saçlarımı fönledim ve krepe attım. Kaşlarımı bıııklarımı aldım. Akşamüzeri de makyaj yapacağım kocam gelmeden. O da bir fondöten ve kalem. Saçlarımı da boyayacağım, kızıl istiyordum vazgeçtim. Çok akıyor çünkü. İnternetten gölge atmayla ilgili birşeyler araştırıyorum.
Yazık kocama vallahi. Beni mutlu etmek için çırpınıp duruyor. Netbook istedim aldı, yılbaşında telefon istedim, en güzelini aldı (ama benim istediğimi değil, ben general mobile'ın swarowski taşlı modelini istemiştim, özelliği yok diye almadı, gitti samsung star 3g aldı. İyi ki de aldı). Piyasada bulunmayan bir kitap istedim (Dante-İlahi Komedya), kargoda geliyor...
Artık kocamın bana yaptığı yatırımların meyvesini toplamasının vakti geldi. O beni mutlu etmek, beni mutlu görmek için herşeyi yapıyor -parayla saadet olmasa da- ben de artık onun eski güzel sexy tavşanı olacağım. Pazartesi diyete başlıyorum. Mekik, şınav günde 15 dk ile başlarım.
Umarım herşey güzel olacak...
tebrikler heh böyle ol salma kendini :) diyenee bak ben de akşam tüy alma opereyşını yaptım akşama yemeim var bir pilav yapıcam kaşlarımı felan alıcam saçlarımı yeni kestirdim ohh.dün göbeime bakıp bunu istemiyorum dedi bende mekik çekmeye başlasam iyi olur.annesinden dolayı hep canım sıkkın ona sarıyorum parmaklarımı yemee başladım berbatlar bırakıp oje sürücem düzelsin.
3 şeye ağlamıyor
bütüngün başında duracaksın şebeklik yapacaksın
kucaında durmadan gezdirecksin etrafı izleyecek
alibabanın çiftliği ve bu fasulya 7.5 lira şarkılarına (genelde yemek yedirirken zorda kalınca alibaba başedemediinde bu fasülya 7.5 lira ama beni görmelisiniz)
merhaba kızlar nasılsınız
ıyıyız canımm .. hepımızın derdı bebıslerı buyutmekk ..
bayadır emmıyor gunduzlerı kasık maması m.suyu verıyorum 6 saatı gecınce onlarıda buuuh buhhh dısarı puskurtuyorr delı olcammmm
selam kızlar............:79::79::79::79::79::79:
bebişlerle aralar nasıl.benimki çok huysuz buara sürekli ağlıyor.salyası akıyor elleride ağzında.dişmi çıkaracak bilmiyorum.kucağıma alırsam veyahut konuşup ilgilenirsem susuyor.neyapacağım bilmiyorum.
O da birşey mi benimki dün gece çenemi ağzına sokup kemirdi ya!! Doktor daha birşey yok dedi, ama kaşınıyor işte belli.
içeri gidiyorum ağlıyor,mama önlüüne gıcık oluyor takarken ağlıyor,ağzını silerken,su verdikten sonra bib. ağzından çekerken,mont hırka yelek vs giydirirken ve çıkarırken,önlük takarken,altını aldıktan sonra giydirirken,kustuktan sonra üstünü giydirirken,uyandıında uykusu geldinde,yatırdıında,,,,,,,
bu böyyyllee devam ediyor artık beynim uyuşuyor takmamya çalışıyorum o kadar alıştımki ee ağlıyor işte diyorum ama dişlerim gıcırdıyor sıkarken Allah sabır versin bir elmayı bile rendeletmiyor sebze püresini felan zor yapıyorum.
3 şeye ağlamıyor
bütüngün başında duracaksın şebeklik yapacaksın
kucaında durmadan gezdirecksin etrafı izleyecek
alibabanın çiftliği ve bu fasulya 7.5 lira şarkılarına (genelde yemek yedirirken zorda kalınca alibaba başedemediinde bu fasülya 7.5 lira ama beni görmelisiniz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?