herkeze merhaba.. kıslar kızımı hastaneye yatırdık 2 gun once... amıp ve bronsıt baslangıcı dedı doktor...serum tedavısı uygulandı... 2 hastalıgı zor kaldırrır evde tedavıyle dedı... bugun taburcu olduk... kuzum baya ıyı balgam cıkarma evresıne gectık... hepınızı ve kuzularınızı opuyorummm
herkeze merhaba.. kıslar kızımı hastaneye yatırdık 2 gun once... amıp ve bronsıt baslangıcı dedı doktor...serum tedavısı uygulandı... 2 hastalıgı zor kaldırrır evde tedavıyle dedı... bugun taburcu olduk... kuzum baya ıyı balgam cıkarma evresıne gectık... hepınızı ve kuzularınızı opuyorummm
ah canım benim çok geçmiş olsun...
benim minik kuzuya da doktor bronşit dedi...1 dakika bile muayene etmeden böyle bir sonuç söyledi bize....bana soğuk algınlığı gibi gelmişti oysa...bronşit belirtileri nedir canım?...
Ay kızlar çok mutluyumm..oğlum ilk defa gece 3 saat uyudu :)))
İlk defa mamasına bebe bisküvisi kırdım gece yatmadan önce yedirdim ondanmıdır bide banyo yaptı ondanmı bilmiyom ama bu kadar saat hiç uyumamıştı kesintisiz.
Bugün itibariyle (oğlum artık 5.ayını doldurdu 6. aydan gün alıyor) ek gıdalara tam anlamıyla geçtik..
inşallah uyku konusunda bu ek gıdaların faydasını görürüm.
Bugün kahvaltı, sebze çorbası, meyveli yoğurt, ve gecede bisküvili mama vercem..şimdiye kadar sadece meyve suyu ve püresini vermiştim..
Öğlende ilk defa 45 dakika uyudu :)) hep yarım saat uyurdu hiç şaşmazdı saat gibi kalkardı yani yarım saatte..onada çok sevindim..inşallah bu dakkalar saate döner..
hadi gözün aydın canım.bende ek gıdalara geçince rahat ettim.uykusu biraz da olsa düzene girdi.ben kaşık maması veriyorum yatmadan önce 3-4 saat uyuyor bazen.
oğlum ilk defa bukadar çok kustu.şok oldum.diş çıkaracak ondan heralde.dünden beri az az kusuyordu.ama bu akşam şooorrrrr anakucağındayken çıkardı.gözümün içine baktı yavrum acaba kızarmıyım diye heralde.güldüm bende.kus annecim rahatlıyorsun kus dedim o da gülmeye başladı.hemen apar topar banyo yaptırdım.biraz bekledim sonra kaşık maması yedirdim.yattı.sonra emmeye kalktı şimdi uyuyor yavrum.ama banyo yapıcaksın annecim dedim alkışyapmaya başladı.haa bu arada oğlum alkış yapmayı öğrendi.sevindiği zaman alkış yapıyor.ölürüm ben ona yaaaa.hayat bu işte.onun bir el çırpması bile beni mutluluktan uçuruyor.allahım ömür versin tüm bebişlerimize....
Merhaba hanımlar,
5 ay 3 günlük bir kızım var. Koltukta arkasına destek yapıp oturtmaya çalışıyorum ama öne doğru yamuluyor ya da kendini kaydırıp yatma pozisyonuna geçiyor. Sizin evlatlar oturmaya geçtiler mi? Bizimki mi çok tembel anlamadım...
Bebeği hasta olan anneler öncelikle geçmiş olsun..
ranay benim bebeğim de çok terliyor,azcık sinirlense terliyor hemencecik..emerkende öyle..d3 mü eksik acaba bizimkinde de..
sier sevindim bebeğinin 3 saat uyumasına,biz daha tam olarak geçemedik şu ek gıda olayına,napcaz bilmem,dün yoğurt verdim yedi,bugün biraz daha artırarak yoğurt vereyim dedim püskürtüp durdu,her yer yoğurt oldu :86:..emzirmek daha kolaymış..beceremicekmişim gibi bu ek gıda olayını :)
valla canım ben de araştırıyorum.Anladığım kadarıyla 3 sebebi olabilirmiş:
-D3 eksikliği
-demir eksikliği
-kalıtsal
Sen devit3 ü kaç damla veriyosun hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama damla sayısını artırmak da bir çözümmüş sanırım.
selam herkese...
yağmurlu bir günden sonra bir göz atayım dedim.canım sıkkın.oğlumun bacak araları yara oldu.yani hani bezlerin iç tarafında ince lastikli yerler var ya onların denk geldiği yerler kıpkırmızı soyulmuş ve kesin oğlumun canı acıyor.bol bol yıkıyorum ve kremliyorum.acaba ne yapsam bilemedim.bu akşam ilk defa pudra sürdüm belki iyi gelir.ay ne yapsam z.yağı bile sürdüm geçmedi.dr a mı götürsem ne yapsam bilemedim.inş canı çok acımıyordur yavrumun çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?