açken ver canım o zaman yiyolar bende yeni başladım. bide fazla sulu yapmıyorum ben hafifi pütürli yapıyorum.
iyiyim canım sağol.hayırdır neyin var????
allah allah bir yerimi ağrıyor acaba.ya da dişi çıkacaktır ondan böyledir.benimki de 1 haftadır arada huysuzlanıyor.dişleri kaşınıyor baya ona bağladım ben.inş birşeyi yoktur kuzunun.sen yinede sabırlı olmaya çalış canım.sıkma kendini.sen iyi olacaksın ki oğluna bakabilesin.Benim oğlan yine coştu. Sinir krizleri geçiriyor. Ya sabır diyorum, sabrın bana uğradığı yok. Delirmemek işten değil. Ne yapacağım şaşırdım. Gece de uyudu oysa. İki gündür cinnetin köşesinden döndüm paso. O kadar ağlıyor ki sinirimden burnum kanamaya başladı. Bir türlü düzelmedi. OOf off...
allah allah bir yerimi ağrıyor acaba.ya da dişi çıkacaktır ondan böyledir.benimki de 1 haftadır arada huysuzlanıyor.dişleri kaşınıyor baya ona bağladım ben.inş birşeyi yoktur kuzunun.sen yinede sabırlı olmaya çalış canım.sıkma kendini.sen iyi olacaksın ki oğluna bakabilesin.
Ee kuşum sizde ne var ne yok, Doruk'um paşam ne yapıyor??
son hız yaramazlıklara devam ediyor ne yapsın.yalnız kalamıyor paşam.bir de vır vır vır konuşuyor aşkımm....biraz daha zorlansa konuşacak heralde.
sana birşey sorucam.sen sadece mama veriyodun galiba.geceleri ne veriyorsun?ne kadar ve kaç saatte bir veriyorsun canım?benim sütüm çok azaldı ara öğün gibi veriyorum.
Benim sütüm tamamen gitti evet. Similac mama veriyorum ben. Kilosuna göre 240cc 5 saatte bir olması lazım ama ben 3 saatte bir 150-180cc veriyorum gün içi. Gece de 210cc veriyorum 4 saatte bir uyanıyor. Yalnız benim mama çok zor bulunuyor. Ancak doyurucu. Hero baby almıştım sipariş gelene kadar hiç doyurmayı oğlanı.
Benim sütüm üzüntüden gitti. Kimbilir seni kimler üzdü?? Hiç kimse deme, hastanede bir kadınla karşılaştım. 9 aydır bebeğine sağarak süt veriyormuş. Aah şu insanlar ah.
saol canım.ben sma gold kullanıyorum.güzel bir mama.sadece eczanelerde var.başkada mama denemedim zaten.ben gece yatmadan kaşık maması veriyorum.gece ne kadar varsa emiyor işte.bazende mama yapıyorum.
Biz de bir ara sma verdik ama velet beğenmedi. Biraz yağlı belki de ondan...
O Aptamil konusuna hiç girmiyorum. Tadı korkunç. Hem ne bileyim bizim mamaları ilaç farmakologlar üretiyorlar daha çok güveniyorum onlara...
Biz de bir ara sma verdik ama velet beğenmedi. Biraz yağlı belki de ondan...
O Aptamil konusuna hiç girmiyorum. Tadı korkunç. Hem ne bileyim bizim mamaları ilaç farmakologlar üretiyorlar daha çok güveniyorum onlara...
aptamil falan filan kesinlikle iğrenç....similac ve sma güzel mamalar.en azından güvenle kullanılabilir.eğer sma kullanmasaydım bende similac kullanacaktım.
sen sadece mamamı veriyorsun.artık ek gıdaya geçebilirsin.ben çoktan geçtim.mşlh seviyorda oğlum.pek sorun yaşamadım.inş böyle devam eder.
ben yoğurt,taze meyveler,yurtdışından getirttiğim %100 doğal kavanoz mamaları(sebze-meyve püreleri),bazen kaşık maması,sabah kahvaltısı(yumurta sarısı,pekmez ve peynir azar azar tattırıyorum) çok nadirde pirinç unu,sebze çorbası-püresi veriyorum.tabiki bunları hergün deil farklı günlerde çeşitlilik olsun diye veriyorum.ama yoğurt ve meyve hergün.
Missgrafik cnm listeni büyütüp göremiyorum..bendemi bi sorun var acaba?
Bi de şu ticker olayını ben dün denedim yapamadım cnm yaa..bu konularda biraz beceriksizimdir de..
cnm resmi büyüttüm tickerınıda yaptım beğenirsen al bakalım
http://lb1f.lilypie.com/dlLqp2.png
herkese merhabalar,
ben yeni üyeyim ve bu siteyi gerçekten çok seviyorum. bu girizgahtan sonra soruma geleyim arkadaşlar...
bebek dönencesi kullanan var mı? mutlaka vardır da öneriniz var mı? bir sürü dönence var ama birkaçı fiyatların yüksekliğine rağmen istenen etkiyi vermiyormuş yani yansıması çok kuvvetli değilmiş.
acaba dönenceyi ayrı projektörü ayrı almak daha avantajlı mı olur?
görüşlerinizi bekliyorum, herkese sevgiler, bütün ağustos annelerinin kuzucuklarını öpüyorum...
belki faydası dokunur kızlar listemizi paylaşıyorum...
ben de ek gıdaya başladım arkadaşlar oğlum 5 aylık gayet de istekli yiyor ama kakası baya katılaştı çok zorlanıo yavrum. bu arada sadece günde bir kez meyve püresi veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?