- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
Başıma bu da mı gelecekti kızlar???
günaydınlar nasılsınız bakalım
çiğdemcim hayırdır noldu
merhaba güzel anneler size bi sorum var ya bebeklerinizi kaç saatte bir emziriyosunuz yada besliyosunz doktorumuz bize 4 saat dedi ama benim bebiş 4 saat dayanamıyo çünkü 4 saat dayanacak kadar emmiyo 10 15 dk emiyo sıkılıyo sonra bırakıyor tabikide 2 3 saat sonra acıkıyor doktorda sık emdiği için kilo almağını söyledi ek besinlere daha geçmicekmişz yani napsam ya off karar veremiyorum bu arada bebeğim 5 aylık
Günaydın datlum. İyiyiz şükür... Ay nolcak çok pis allerji oldum, ellerim korkunç halde. Hey Allah'ım yaaa... Sen nasılsın?? Prenses nasıl?
geçmiş olsun cnm nasıl olim walla kızımla uğraşıp duruyorum şimdi de memede uyumak istiyo diğer türlü çok zor uyutuyorum çok ağlıyo o zamanda napcamı bilemiyorum yani
senin oğluşun nasıl bakalım
Aman nasıl olsun şekerim, yeni huy edindi: Durup durup çığlık atıyor. Sevinçten ziyade, istediğini yaptırmak için tiz tiz bağırıyor. Başta çok sevimli oluyor ama günün ilerleyen saatlerinde sürekli çığlık atınca haliyle sepet gibi oluyor başım. Diyet de yapıyorum malum. P.tesiden bu yana 54,5'tan 53,2'ye düştüm. Spora başlamam lazım, kastan kaybedeceğim yoksa. Ay halim bitsin spora da başlayayım... Sen ne yaptın, başladın mı rejime?
gunaydınn kızlarrrr mujde... ilk dişimiz geldiiiiiii:):) bızde ıncılendıkkkk
gunaydınn kızlarrrr mujde... ilk dişimiz geldiiiiiii:):) bızde ıncılendıkkkk
alttan alttannn:):) devamlı alt dudagını evıyodu bundanmıs megerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?