2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba,
İşe gittim geldim.
Oğluş uyuyo ben de bir çay keyfi yapayım dedim.
Siz nasılsınız?

merhaba güzel anneler size bi sorum var ya bebeklerinizi kaç saatte bir emziriyosunuz yada besliyosunz doktorumuz bize 4 saat dedi ama benim bebiş 4 saat dayanamıyo çünkü 4 saat dayanacak kadar emmiyo 10 15 dk emiyo sıkılıyo sonra bırakıyor tabikide 2 3 saat sonra acıkıyor doktorda sık emdiği için kilo almağını söyledi ek besinlere daha geçmicekmişz yani napsam ya off karar veremiyorum bu arada bebeğim 5 aylık

Merhabalar. Aslında sık sık emzir sütün artar derler. Benim bebeğim de 5 aylık ve 4 saat imkansız dayanamaz. Ben de ek gıdalara daha geçmedim, ve 1,5-2 saatte bir besliyorum ama şöyle beni sütüm 3-3,5 saatte ancak onu doyuracak kadar oluyor, dolayısıyla önce emziriyorum 1,5 saat kadar sonra 60 cc mama veriyorum, 1,5-2 saat sonra da tekrar emziriyorum. Böyle idare ediyoruz şimdilik. Bebeğiniz ne kadar alıyor ayda?

Son düzenleme:
Günaydın datlum. İyiyiz şükür... Ay nolcak çok pis allerji oldum, ellerim korkunç halde. Hey Allah'ım yaaa... Sen nasılsın?? Prenses nasıl?

geçmiş olsun cnm nasıl olim walla kızımla uğraşıp duruyorum şimdi de memede uyumak istiyo diğer türlü çok zor uyutuyorum çok ağlıyo o zamanda napcamı bilemiyorum yani
senin oğluşun nasıl bakalım

Aman nasıl olsun şekerim, yeni huy edindi: Durup durup çığlık atıyor. Sevinçten ziyade, istediğini yaptırmak için tiz tiz bağırıyor. Başta çok sevimli oluyor ama günün ilerleyen saatlerinde sürekli çığlık atınca haliyle sepet gibi oluyor başım. Diyet de yapıyorum malum. P.tesiden bu yana 54,5'tan 53,2'ye düştüm. Spora başlamam lazım, kastan kaybedeceğim yoksa. Ay halim bitsin spora da başlayayım... Sen ne yaptın, başladın mı rejime?

gunaydınn kızlarrrr mujde... ilk dişimiz geldiiiiiii:):) bızde ıncılendıkkkk

bende başladım sayılır dikkat ediyorum yediklerime akşamları ekmek yememeye çalışıyorum ama dün akşam kaçırdım biraz bende daha spora falan başlayamadım başlamak istiyorum ama bakalım zaman bulabilirsem bu cadı kızımdan

ben hala ayakta emzirmeye devam edioyrum...dün aşısı vardı...ateşi olmadı çok şükür...hastalığı daha yeni geçti...doktor bronşit demişti..umarım o da geçmiştir ve bir daha inşallah hiç uğramaz...

ek gıdalara geçemedim bir türlü..emzirmek daha kolay geliyor çünkü...sanırım bu ay içinde yoğurt ve sebze çorbasına başlayacağım..umarım sever minik kuzum...

alttan alttannn:):) devamlı alt dudagını evıyodu bundanmıs megerse

alttan alttannn:):) devamlı alt dudagını evıyodu bundanmıs megerse

Aman da benim prensesimin akide şekerleri mi çıkmıııışşşşşş Ay yerim ben onları Maşallah, maşallah . Darısı başımıza artık. E hani diş buğdayı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…